Η.. Γλυφάδα φέρνει στον Παναθηναϊκό επιθετικό

Ο Τσέχος επιθετικός, Τόμας Πέκχαρτ δεν υπολογίζεται από την Μπερ Σεβά και στο μυαλό του "παίζει δυνατά" ο... επαναπατρισμός στην αγαπημένη του Ελλάδα. Παλαιότερα είχε αυτοπροταθεί στον ΠΑΟΚ, αλλά οι "ασπρόμαυροι" δεν το συζήτησαν καν αφού ήθελαν κάτι πιο "λαμπερό". Τώρα, ο Παναθηναϊκός...

Η.. Γλυφάδα φέρνει στον Παναθηναϊκό επιθετικό

Ερωτα έχει με την Ελλάδα ο Τόμας Πέκχαρτ και η σύζυγός του, ειδικά δε η κυρία του Τσέχου φορ περισσότερο χρόνο πέρασε στην πατρίδα μας το τελευταίο διάστημα παρά στο Ισραήλ...

Το ζεύγος, βλέπετε, αγόρασε σπίτι στη Γλυφάδα για να επισημοποιήσει κάπως έτσι το πάθος με το "γαλανόλευκο".

Κι επειδή αυτή η αγάπη σύνορα δεν γνωρίζει, διαβάζουμε στα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ της εφημερίδας SPORTIME ότι ο Τόμας Πέκχαρτ την... ψάχνει για επιστροφή στην Ελλάδα, καθόσον στη νέα ομάδα του Γιάννη Ανέστη δεν βρίσκει χώρο, παίζει ελάχιστα και γενικά δεν "καίγονται" να τον κρατήσουν.

Παλαιότερα είχε ακουστεί πως ο Τσέχος αυτοπροτάθηκε στον ΠΑΟΚ, όμως...κόπηκε γιατί η οικογένεια Σαββίδη αναζητούσε κάτι πιο "γυαλιστερό" στην κορυφή της επίθεσης, κι όχι τον "τίμιο" Τόμας όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι της ΑΕΚ.

Σύμφωνα, πάντως, με το δημοσίευμα, δεν αποκλείεται να δούμε τον Πέκχαρτ να κάνει παιχνίδι και με τον Παναθηναϊκό ο οποίος αναζητά έναν επιθετικό, έμπειρο.

Τα λεφτά, μάλιστα, δεν είναι πολλά, ακόμη και για τους "πράσινους" που περνούν δύσκολες ημέρες, μέχρι να συμβεί η αλλαγή στα διοικητικά. Βλέπετε αν ο Πέκχαρτ μείνει ελεύθερος από το Ισραήλ, τότε για χάρη της συζύγου και της Ελλάδας θα ρίξει το κασέ του στις 300.000 ευρώ ανά έτος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK