Η κίνηση των παλαιμάχων και οι "4 επιχειρηματίες"!

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση που έκαναν (κατόπιν πρωτοβουλίας Αντωνιάδη) οι παλιές μεγάλες δόξες του ΠΑΟ το βράδυ της Παρασκευής (29/9) σε κέντρο του Γαλατσίου. Η συνολική πρόταση του «ψηλού» για «πακέτο» διαρκείας, η επιχειρηματική «ενίσχυση» και το ραντεβού που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα με την ΠΑΕ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI//SPORT
antoniadis domazos EUROKINISSI

Μία άκρως… ρομαντική προσπάθεια για να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν τον Παναθηναϊκό, στην πιο δύσκολη σελίδα της 109ης ιστορίας του, ξεκίνησαν από το βράδυ της Παρασκευής (29/9) οι παλαίμαχοι του «τριφυλλιού».

Με πρωτοβουλία του Αντώνη Αντωνιάδη και την υποστήριξη του «στρατηγού» Μίμη Δομάζου, έγινε «προσκλητήριο» προς τις παλιές δόξες του Παναθηναϊκού, προκειμένου να συζητήσουν ένα κεντρικό πλάνο (υπο)στήριξης, το οποίο θα καταθέσουν προς την ΠΑΕ, για να βρεθούν τρόποι χρηματοδότησης και να μπορέσει, σε πρώτη φάση, να «βγει» τουλάχιστον η χρονιά. «Να αποφύγει το καράβι τα βράχια…», όπως τόνισε ο Αντωνιάδης στις δηλώσεις που έκανε μετά τη συνάντηση των παλαιμάχων.

Το «παρών» στο κάλεσμα έδωσαν μεταξύ άλλων οι Αριστείδης Καμάρας, Τάκης Οικονομόπουλος, Σπύρος Λιβαθηνός, Νίκος Πατσιαβούρας, Μιχάλης Γεροθόδωρος, Γιάννης Βονόρτας, Νίκος Τζουνάκος, Γιώργος Ροκίδης, Δημήτρης ΘεοφάνηςκαιΓιώργος Γονιός. Στο ραντεβού κλήθηκαν κι άλλοι 15 παλιοί άσοι της ομάδας, οι οποίοι ωστόσο, αν και τόνισαν πως είναι υπέρ της όποιας κίνησης γίνει συνολικά από τους «βετεράνους» του «τριφυλλιού», δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στη συνάντηση, διότι οργανώθηκε πολύ γρήγορα και είχαν σημαντικές υποχρεώσεις.

Η κεντρική ιδέα που έθεσε επί τάπητος ο Αντωνιάδης, αφορά ένα σχέδιο έκδοσης «πακέτου» διαρκείας τριών ετών (με μέση τιμή 300 ευρώ ανά σεζόν) και μεταφορά της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Συμπλήρωσε δε, πως με 15.000 διαρκείας μπορεί να συγκεντρωθεί ένα μεγάλο ποσό που θα επιτρέψει στην ομάδα να «αναπνεύσει» και να προχωρήσει χωρίς μεγάλη «αιμορραγία» τη σεζόν. Εφερε δε ως παράδειγμα την προσέλευση του κόσμου και τα διαρκείας επί πολυμετοχικότητας, όπου μεταξύ άλλων υπήρξαν 9soldoutκαι υπογράμμισε πως «…όλοι εμείς, πρέπει να ενεργοποιήσουμε τον κόσμο και να καταλάβει πως μία τέτοια κίνηση θα ήταν για τη σωτηρία της ομάδας. Τα πράγματα είναι πλέον πολύ οριακά» κατέληξε ο «ψηλός» μιλώντας προς τους υπόλοιπους παλαιμάχους του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα, έπεσαν στο τραπέζι κι άλλες προτάσεις, όπως το να απευθυνθεί ο κάθε βετεράνος άσος του Παναθηναϊκού σε ότι γνωριμίες έχει σε «δυνατά» πορτοφόλια (εντός κι εκτός Ελλάδος) και να ζητήσει τη συνδρομή τους για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού. Εκεί μάλιστα, τονίστηκε πως υπάρχουν ήδη τέσσερις ισχυροί επιχειρηματίες, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν μία τέτοια προσπάθεια.

Ολες οι προτάσεις που συζητήθηκαν, θα επανεξεταστούν εντός των επόμενων ημερών και με τους υπόλοιπους παλαιμάχους που δεν μπορούσαν να δώσουν το «παρών» στην κουβέντα και θα υπάρξει επικοινωνία με το νέο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ, προκειμένου να προγραμματιστεί ραντεβού την επόμενη εβδομάδα. Για να συζητηθούν όλα αυτά με τον νέο πρόεδρο Βασίλη Κωνσταντίνου και τα υπόλοιπα στελέχη που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Αναλύοντας την κουβέντα που έγινε ανάμεσα στις παλιές μεγάλες δόξες του «τριφυλλιού», ο Αντώνης Αντωνιάδης, τόνισε πως « …είναι η πρώτη συγκέντρωση των παλαιμάχων να καταγράψουμε το πρόβλημα. Μιλήσαμε για ένα σχέδιο οικονομικού χαρακτήρα αλλά για λόγους δεοντολογίας θα πρέπει να το πούμε πρώτα στο ΔΣ. Δεν καταλογίζουμε ευθύνες σε κανέναν και το τι έγινε στο παρελθόν από τον κάθε ένα. Κοιτάζουμε το πρόβλημα και προσπαθούμε πως ο Παναθηναϊκός να μην βρεθεί στα βράχια. Αν βρεθούν χρήματα θα συμβεί μέχρι το τέλος της χρονιάς και να μην έχουμε πρόβλημα. Βέβαια, δεν λέμε ότι το άνοιγμα θα το λύσουμε εμείς, όμως. Αν ο Παναθηναϊκός αναρρώσει από τα άμεσα προβλήματα τότε θα έχει δημιουργηθεί και ένα κλίμα ιδανικό για να βρούμε επενδυτές για να σωθεί ο Παναθηναϊκός».

Και πρόσθεσε πως « …αν ο κόσμος ενεργοποιηθεί και βοηθήσει με το σχέδιο, νομίζω ότι υπάρχει ελπίδα. Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι. Είναι η πρώτη συγκέντρωση μας. Οι παλαίμαχοι είναι άτομα που βάζουν πάνω από όλα τον Παναθηναϊκό γιατί έχουμε ταυτίσει την παρουσία μας στον αθλητισμό με τον Παναθηναϊκό. Τα πράγματα δεν είναι καλά. Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε την πατρίδα. Θα προσπαθήσουμε να κινητοποιήσουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Να βρεθούν χρήματα για να μην τιμωρηθούμε. Σε χορηγούς, Παναθηναϊκούς. Παντού θα απευθυνθούμε».

News 24/7

24MEDIA NETWORK