Η μεγάλη έκπληξη του Στραματσόνι

Δοκιμή με τον Ρινάλντι στους βασικούς και τριάδα στόπερ «έδειξε» ο Αντρέα Στραματσόνι στην τελευταία πρόβα πριν το μεγάλο clasico του "Καραϊσκάκης" την Κυριακή.

Η μεγάλη έκπληξη του Στραματσόνι
Στραματσόνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η απουσία του Μάρκους Μπεργκ απ’ την αποστολή του κυριακάτικου (6/11) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (ακολούθησε θεραπεία στην προπόνηση του Σαββάτου), ήταν δεδομένο πως θα οδηγούσε τον Αντρέα Στραματσόνι σε αναπροσαρμογή των πλάνων του για την ενδεκάδα και πολύ περισσότερο για την «πράσινη» επίθεση. Πόσω μάλλον, απ’ τη στιγμή που δεν μπορεί να υπολογίζει για το βασικό σχήμα, ούτε τον Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος λόγω της παρουσίας του σε συνεχόμενα ματς, είναι πολύ καταπονημένος. Ως εκ τούτου, το πιο πιθανό είναι να καθίσει στον πάγκο και να μπει ως έξτρα επιλογή στο β’ ημίχρονο.

Η δοκιμή που έκανε ο Ιταλός στην τελική «πρόβα» πριν απ’ το clasico με τον Ολυμπιακό, εμπεριείχε αρκετές εκπλήξεις αλλά και λογικές αλλαγές, δεδομένου ότι επιστρέφουν σε δράση οι Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο Λεντέσμα και Χουλτ. Στο «βασικό» σχήμα, ο «Στράμα» δοκίμασε τριάδα στην άμυνα με τους Μολέδο, Κουτρουμπή και Ιβανόφ, ενώ στα άκρα της άμυνας χρησιμοποιήθηκαν οι Μέστο και Χουχούμης (ο Χουλτ προέρχεται από απουσία δύο εβδομάδων και ίσως δεν είναι ακόμη στο 100%).

Στη μεσαία γραμμή, ο 40χρονος τεχνικός πρόβαρε ένα σχήμα με βασικούς τους Ζέκα, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, ενώ το επιθετικό δίδυμο αποτελείτο απ’ τους Ιμπάρμπο (σε πιο ελεύθερο ρόλο) και τον Ρινάλντι στην κορυφή της «πράσινης» επίθεσης. Ο Λεντέσμα, αντιθέτως ήταν με τους «αναπληρωματικούς», καθώς ο Στραματσόνι κρίνει προφανώς πως ακόμη δεν είναι σε απόλυτο βαθμό ετοιμότητας, μετά το τράβηγμα που είχε υποστεί προ δύο εβδομάδων.

Η προπόνηση περιελάμβανε ζέσταμα, κορόιδο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο, ενώ οι Σάμπα, Μπουμάλ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Στάικος απουσίασε.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που συμπεριλαμβάνει τους Στιλ, Κοτσόλη, Οδ. Βλαχοδήμο, Κουτρουμπή, Μολέδο, Ιβανόφ, Ρέις, Χουλτ, Χουχούμη, Μέστο, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Ιμπάρμπο, Γουακάσο, Ρινάλντι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK