Σούπερ deal με Βλαχοδήμο - Όλα Τζον!

Η νέα βελτιωμένη πρόταση της Μπενφίκα για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και η προ των πυλών συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Που εμπλέκεται ο Ολλανδός επιθετικός και πώς οι "πράσινοι" θα βγουν κερδισμένοι.

Σούπερ deal με Βλαχοδήμο - Όλα Τζον!
EUROKINISSI

Έτοιμος να κάνει ένα απ' τα μεγαλύτερα deal του καλοκαιριού στις... καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου είναι πλέον ο Παναθηναϊκός, με μία απίθανη "καραμπόλα" που εμπλέκει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, τον Ολλανδό εξτρέμ της Μπενφίκα, Όλα Τζον και ένα ποσό 2,2 εκατ. ευρώ!

Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας άρχισαν να "φλερτάρουν" με τον ομογενή γκολκίπερ εδώ και περίπου δέκα ημέρες. Το απόγευμα της Τρίτης έκαναν επίσημη κρούση προς τον Παναθηναϊκό με ένα ποσό περίπου 1,8 εκατ. ευρώ, μαζί με τον 25χρονο winger των "αετών", Όλα Τζον.

Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" έβαλαν κάτω τα δεδομένα, "ζύγισαν" την κατάσταση και αποφάσισαν εν τέλει να την απορρίψουν, διότι δεν υπήρχαν τα χρονικά περιθώρια να βρεθεί γκολκίπερ ικανός για να διαδεχθεί τον "Odi" και να συμπληρώσει την τριάδα με τους εξίσου πολύ αξιόλογους Διούδη και Κότσαρη.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Η Μπενφίκα (το ενδιαφέρον της οποίας αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης 31/8 απ' την εφημερίδα Sportime και μολονότι διαψεύστηκε αρχικά απ’ την ΠΑΕ, οι εξελίξεις το επιβεβαίωσαν) επέμεινε και κατέθεσε το μεσημέρι της Πέμπτης (31/8), στο φινάλε των μεταγραφών μία νέα, άκρως δελεαστική πρόταση, που έφερε τη μεταγραφή προ των πυλών.

Οι "Λουζιτανοί" προσέφεραν 2,2 εκατ. ευρώ (σε δύο δόσεις) και τον Όλα Τζον ως "ελεύθερο" προς τον Παναθηναϊκό, με πληρωμένο τον πρώτο χρόνο συμβολαίου του (θα υπογράψει συνολικά για δύο σεζόν).

ΟΙ ΟΡΟΙ

Το "κλειδί" ωστόσο, για να προχωρήσει η υπόθεση ήταν το τρίτο σκέλος της πρότασης, με τους Πορτογάλους να ενημερώνουν για την πρόθεσή τους να αφήσουν τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο ως "δανεικό" στους "πράσινους" για την τρέχουσα σεζόν 2017-18 και να "μετακομίζει" στη Λισαβόνα σ' ένα χρόνο (η πρόταση της Μπενφίκα προς τον Βλαχοδήμο περιλαμβάνει 4ετές συμβόλαιο, ήτοι έως το 2021).

Όλα πλέον "τρέχουν" με πολύ γρήγορους ρυθμούς, με τον Παναθηναϊκό και τη Μπενφίκα να είναι σε ανοικτή γραμμή για να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες και την ανταλλαγή εγγράφων, πρώτα απ' όλα για τη μετακίνηση του "Odi" (ο ομογενής γκολκίπερ πήγε στην ΠΑΕ, αμέσως μετά την προπόνηση). Από εκεί και πέρα, εφόσον υπάρξει τελική συμφωνία σ' όλους τους οικονομικούς όρους και με την πλευρά του Όλα Τζον, ο Ολλανδός θα μείνει... ελεύθερος από τους "αετούς" και θα υπογράψει πλέον στο "τριφύλλι" με μεγαλύτερη... ηρεμία, αφού η μεταγραφή του θα επικυρωθεί εντός της έξτρα περιόδου που έχει δοθεί για τους "ελεύθερους".

Με τον Παναθηναϊκό να κάνει ένα πολύ καλό οικονομικά deal, καθώς και θα βάλει ένα σημαντικό ποσό στο ταμείο του και θα κρατήσει τον βασικό γκολκίπερ του για ακόμη ένα χρόνο και θα προσθέσει ως έξτρα λύση στο ρόστερ του (και με... μηδενικό κόστος τον πρώτο χρόνο) ακόμη έναν ποιοτικό winger!

News 24/7

24MEDIA NETWORK