Η πολύ δύσκολη περίπτωση Μεδέιρος απασχολεί τον Παναθηναϊκό

Ο Ιούρι Μεδέιρος εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει κάνει ήδη την πρώτη επαφή για το δανεισμό του 22χρονου Πορτογάλου μέσου.

Η πολύ δύσκολη περίπτωση Μεδέιρος απασχολεί τον Παναθηναϊκό

Την πιθανότητα απόκτησης με τη μορφή του δανεισμού του Ιούρι Μεδέιρος εξετάζει ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι έχουν κάνει ήδη την πρώτη επαφή με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον 22χρονο Πορτογάλο μέσο, όμως η περίπτωση δεν είναι διόλου εύκολη.

Ο Μαδέιρος έχει εφέτος 10 συμμετοχές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μποαβίστα (δανεικός) και η ομάδα του η Σπόρντινγκ, τον υπολογίζει πάρα πολύ σοβαρά αφού μιλάμε για ένα ένα πολύ ελπιδοφόρο πρότζεκτ.

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον παίκτη για 1 1/5 χρόνο ως δανεικό, είναι όμως δύσκολο να συναινέσει σ' αυτό το διάστημα δανεισμού η Σπόρτινγκ.

Οι πράσινοι πάντως εξακολουθούν να το παλεύουν αφού ο Μαδέιρος έχει πολλά από τα προσόντα που ζητά ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Μεδέιρο είναι αριστεροπόδαρος, γρήγορος ποδοσφαιριστής με αναπτυγμένη τεχνική κατάρτιση, παίζει κυρίως στα δεξιά, τα καταφέρνει όμως και στα αριστερά, έχει πολύ καλά χτυπήματα μπάλας, εκτελέσεις φάούλ και διαθέτει το στοιχείο που έψαχνε εξ αρχής το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού.

Είναι καλός δημιουργός, πέρυσι είχε 2 τέρματα και 6 ασίστ, στην Μορειρένσε που είχε δοθεί δανεικός είχε 8 τέρματα και 12 ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK