Η πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία

Την πρώτη τους πρωινή προπόνηση στο Όστερμπεκ έκαναν το Σάββατο οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με το βάρος να πέφτει στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία.

Η πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία

O Παναθηναϊκός έχει αρχίσει επί ολλανδικού εδάφους την προετοιμασία του για την επόμενη περίοδο. Το πρόγραμμα για τους "πράσινους" περιελάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση "πέντε εναντίον δυο", μετά ασκήσεις ανάπτυξης και κυκλοφορίας ενώ ολοκληρώθηκε με ασκήσεις δύναμης.

Μπεργκ, Καρέλης, Πράνιτς, Ταυλαρίδης και Νίνης έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ ο Στιλ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και ο Εσιέν ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα