Η συζήτηση με τον Δημήτρη Κριτή

Ο Δημήτρης Κριτής συνομίλησε με τους αναγνώστες του Contra.gr για τη νίκη... μισή πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μίντιλαντ, για τον Μάρκους Μπεργκ και τα γκολ του, για τη... Σταντάρ Λιέγης και για τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις των "πρασίνων".

Η συζήτηση με τον Δημήτρη Κριτή
INTIME SPORTS

Η συζήτηση

12:40
Καλησπέρα σε όλους και όλες. Europa League χθες, Superleague την Κυριακή (και “SuperBall”, η διαδικτυακή εκπομπή του Contra και του Sport24, το βράδυ της Κυριακής, μην ξεχνιόμαστε). Μπήκαμε για τα καλά στα... χειμερινά βάσανα.

Ελπίζω να βρήκατε όλοι λίγες μέρες ξενοιασιάς και ξεκούρασης. Φτιάχνουμε ένα καφεδάκι περιποιημένο και ξεκινάμε. Περιμένω τις ερωτήσεις σας.
12:43
Έτοιμοι, πάμε...
12:44
κωνσταντινος : Καλησπέρα. μετά την πρόκριση πόσα είναι τα έσοδα τις ομάδας ευχαριστω
12:46
Καλησπέρα Κωνσταντίνε. Τα εγγυημένα έσοδα ειναι περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ. Από κει και πέρα εξαρτάται από το πόσο μακριά θα πάει, τα αποτελέσματα με τα οποία θα προχωρήσει (αλλιώς πληρώνει η νίκη, αλλιώς η ισοπαλία), τα έσοδα από τις εισπράξεις των αγώνων κ.λ.π
12:46
Έκτορας : Γειά σας , ποια ειναι η πιθανότητα να αποκτηθεί ο Αμπέντ ή κάποιος άλλος ? Και σε τι κόστος ;
12:49
Δεν έχουν αλλάξει δραματικά τα δεδομένα της υπόθεσης Αμπεΐντ. Ο Παναθηναϊκός πάντα την παρακολουθεί, όσο δεν αποκτάται κάποιος άλλος σε αυτές τις θέσεις και φέρεται διατεθειμένος να πληρώσει ένα ποσό κοντά στος μισό εκατομμύριο ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του. Πάντως δεν υπάρχει ακόμη από πλευράς Νιούκαστλ η πρόθεση παραχώρησής του. Στην πρεμιέρα της Premier League δεν αγωνίστηκε, αλλά ήταν στην αποστολή και τον πάγκο της ομάδας.
12:50
rampo : xoris petrits h omada paizei kalytera
12:50
Γιώργος Σέρρες : Γεια σου Δημήτρη! Χθες ευτυχώς που ο Αναστασίου δεν έκανε το λάθος με Πέτριτς κ έβαλε Καρέλη! Καλό δίδυμο με τον Μπεργκ μπροστά! Δεν ξέρω τι σχεδιασμό κάνανε φέτος αλλά υστέρησαν σε πολλά πράγματα, κάποιες θέσεις έπρεπε να είναι καλυμμένες με καλύτερους παίκτες!
12:54
Δεν είναι ακόμη έτοιμος ο Πέτριτς και δεν είναι επιτελικός μέσος για να παίζει στην πλάτη του Μπεργκ. Ο Καρέλης αυτό που έδωσε χθες και θα μπορούσε να δώσει και με τη Σταντάρ (φτάνει να ήταν στην κατάλληλη κατάσταση και αυτό το γνωρίζει μόνο ο προπονητής) ήταν οι διεμβολισμοί και η ταχύτητα κόντρα σε ένα αργό κεντρικό δίδυμο, που είδαμε πόσα προβλήματα αντιμετώπισε στις μπαλιές στην πλάτη της, για να παρακολουθήσει Καρέλη και Μπεργκ.
Υπήρξε εγκλωβισμός σε υποθέσεις (Σίλντεφελντ, Αμπεΐντ), υπήρξε καθυστέρηση και εξάρτηση από προσδοκώμενα έσοδα, γενικά υπήρξαν αδυναμίες.
12:55
Βασιλης Κοταρελας : Κ.Κριτη καλησπερα.Ο παναθηναικος ειναι με το 1,5 ποδι στους ομιλους του γιουροπα λιγκ!!!Τι κινησεις αναμενεται να γινουν για να ενισχυθει το ροστερ εκτος του μπερισα?Ευχαριστω
12:57
Μάλλιασε η γλώσσα μου, αλλά δεν θα πάψω να το επαναλαμβάνω: χρειάζεται ένας μεσοεπιθετικός να αξιοποιήσει και τον Μπεργκ και τον Μπερίσα και όποιον βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης. Και τον Πέτριτς θα πω εγώ, φτάνει να παίξει στη θέση του.
Για τα υπόλοιπα υπάρχει και ο Γενάρης, καλά να είμαστε.
12:57
apostolis : Καλημέρα σας κ.Κριτή,μήπως γνωρίζετε αν θα κινηθεί για κάποιους παίχτες ο ΠΑΟ και αν ναι μήπως θα μπορούσατε να αναφέρετε κάποιο όνομα ? Ευχαριστώ
13:00
Υπάρχει η εμμονή και αναμονή με τον Αμπεΐντ, αλλά πέραν τούτου ουδέν. Ο Μπερίσα αναμένεται σήμερα, αύριο στην Αθήνα για τα τυπικά, ώστε να ολοκληρωθεί το deal του δανεισμού του από τη Ρόμα.
Δεν σας κρύβω ότι παρακολουθώ την υπόθεση με μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι το παλικάρι για το οποίο "σφάχτηκαν" τον περασμένο Γενάρη αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και οι Σουηδοί αποκαλούν "ο επόμενος Ζλάταν" θα έρθει εδώ με οψιόν αγοράς 300.000 ευρώ, όπως τουλάχιστον διαβάζω σε διάφορα sites.
13:01
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΡ : Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΝΕΑ ΩΘΗΣΗ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ -ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ-ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΤΕΦΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΝ ΕΤΩΝ!ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΑΝ ΚΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΙΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ Η ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΙΧΟΜΗΘΙΕΣ ΤΩΝ 11 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ?ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ?
13:05
Υπάρχει δυσπιστία και δεν είναι αδικαιολόγητη Γιώργο. Και την προηγούμενη φορά ακούσαμε συνομιλίες και διαμάντια τύπου "ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμ...", αλλά δεν είδαμε να γίνεται απολύτως τίποτε. Είναι τραγικό, αλλά είναι η αλήθεια δυστυχώς.
Εγώ παραμένω αισιόδοξος για τη συγκεκριμένη φουρνιά απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών, γιατί συνιστούν πραγματικά "ξεβράκωμα" προσώπων και καταστάσεων. Σε ό,τι αφορά στην ομάδα, θα ήθελα να βοηθηθεί περισσότερο, ακριβώς γιατί πέτυχε όσα πέτυχε πέρσι.
13:05
chris13 : Καλησπερα Δημητρη! Λοιπον αρχκα η ομαδα θυμησε την περσυνη ομαδαρα του 2ου γυρου και του τελικου κυπελλου, ομως απο την αλλη με προβληματισε και παλι η δυσκολια στο σωστο τελιωμα φασεων αν και δημιουργουνται παρα πολλες. Απορω με καποια ρεπορταζ για τη Μιντιλαντ που ελεγαν οτι ειναι πολυ πιο ομαδα και πολυ πιο γρηγορη απο τη Στανταρ. 10 φορες χαμηλοτερου επιπεδου ηταν. Τελος παντων ας ασχοληθω με την ομαδα μου. Για τα μεταγραφικα τωρα δεν πιστευω οτι χρειαζεται ο Σουηδος Σεντερ φορ αλλα χρειαζετα εναν επιτελικο μεσο (Οχι Αμπεντ - ο Αμπεντ ειναι οχταρι) και ενα κανονικο δεξι μπακ για να παει ο Τριαντα στο κεντρο της αμυνας. Ο Μπουρμπος αν και στην αρχη τον πιστευα δεν γινεται να ειναι 1,5 μηνα (!) ανετοιμος... Πιστευω οτι η ομαδα με 2 τετοιες μεταγραφες μπορει το λιγοτερο να κανει τον ΟΣΦΠ να δυσκολευτει παρα πολυ στο πρωταθλημα και να εχει μια καλη πορεια στην Ευρωπη. Αυτα απο μενα. Συνεχισε την καλη δουλεια Δημητρη!!
13:09
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τα περισσότερα από τα παραπάνω Chris13. Θα περιμένω λίγο να δω τον Μπούρμπο, γιατί τα στατιστικά του πέρσι ήταν εντυπωσιακά και δεν μπορεί να είναι οφθαλμαπάτη. Απλώς ξεκίνησε προπονήσεις μία εβδομάδα μετά την έναρξη του βασικού σταδίου προετοιμασίας των υπολοίπων και είναι λογικό να υπολείπεται και σε φυσική κατάσταση, αλλά και σε χημεία με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν περιμένω "παπάδες", αλλά περιμένω περισσότερα και καλύτερα από την υπηρεσιακή προσφορά του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου.
Για τον επιτελικό μέσο τα είπαμε και παραπάνω, τα είπαμε τόσες φορές.
13:09
Panos : Ρεαλιστικά πόσο χρόνο χρειάζεται η ομάδα για να διεκδικεί στα ίσα πρωτάθλημα; Σίγουρα υπάρχουν οι βάσεις αλλά πόσο μακριά είμαστε οικονομικά και αγωνιστικά;
13:13
Η διεκδίκηση ενός στόχου εξαρτάται και από τους ανταγωνιστές. Αν φέτος είχαν γίνει κάποιες απαραίτητες κινήσεις, ακόμη και ως υπέρβαση-ρίσκο ώστε να διεκδικήσει με καλύτερες πιθανότητες και τα έοσδα των πλει οφ του Chamnpions League, με δεδομένη την αποχώρηση αρκετών βασικών στελεχών του Ολυμπιακού και τα πολλά νέα πρόσωπα που θα αργήσουν -όπως και να έχει- να δέσουν ως σύνολο, ίσως ήταν μία ευκαιρία.
Αν ο Ολυμπιακός έκανε πιο σωστές κινήσεις και απαλλαγμένες από την αλαζονεία που πυροδοτοεί η κατάσταση των αντιπάλων του, θα ήταν πολύ δύσκολο να κοντραριστεί πριν από 2-3 χρόνια τουλάχιστον.
13:14
Extreme13 : Θα γουσταρα να χαμε παρει πισω Μαυρια!αντε να μπει κ ο μπουρμπος να παιζει ο τριαντα cb κ αυτο που επηγει ειναι ενα καλο κ ακριβο 10αρι αφου δεν θελαμε Καρα...ΠΑΟΛΕ
13:15
Βασίλης : Δημήτρη, φαίνεται ότι ο Αναστασίου δεν εμπιστεύεται ούτε τον Ρισβάνη, ούτε τα δεξιά μπακ μας (Μαρινάκη, Σπυρόπουλο). Αληθεύει; Επίσης, ποιο είναι το σχόλιό σου στην άποψη ότι ο Παναθηναϊκός όλος είναι ο Μπεργκ και αν δεν τραβήξει σε απόδοση, η ομάδα δεν θα τραβήξει ούτε αυτή;
13:18
Δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης Βασίλη, να θεωρείς τον Κουτρουμπή ή τον Τριανταφυλλόπουλο καλύτερο του Ρισβάνη. Είναι όμως όταν θεωρείς καλύτερο και τον Μέντες και τον... και τον...
Για τα δεξιά μπακ τα έχουμε πει από πέρσι. Όσο για τον Μπεργκ, είναι δυστυχώς πραγματικότητα, ότι ο Παναθηναϊκός με τον Σουηδό εκτός παιχνιδιού χάνει το 50% της επιθετικής του δυναμικότητας. Το ίδιο συμβαίνει, όταν δεν βρίσκει τον τρόπο να τον τροφοδοτήσει σωστά. Γιατί αν πρόσεξες χθες, ο Μπεργκ δεν πήε τη μπάλα να περάσει 2-3 και να κάνει γκολ. Απλώς πήρε 6 φορές τη μπάλα μπροστά του και έκανε 4 γκολ!
13:22
Μόλις εξέδωσε ανακοίνωση η ΠΑΕ για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Λεβαδειακό, που διεξάγεται οριστικά, όπως γνωρίζετε, στο ΟΑΚΑ.
Η ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους πως μετά την πρωινή σύσκεψη έχει προς διάθεση 12.500 εισιτήρια για τον αγώνα Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α. την Κυριακή 24/8, ώρα 21:30, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ SuperLeague 2014/15.

Η διάθεση ξεκινά από σήμερα έως τις 18:00 στα εκδοτήρια της Λεωφόρου Θύρα 4 και συνεχίζεται έως αύριο Σάββατο 23/8 από τις 10:00 έως τις 18:00.

Την ημέρα του αγώνα Κυριακή 24/8, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ θα έχει ανοικτά εκδοτήρια για τους φιλάθλους από τις 19:00 έως την έναρξη της αναμέτρησης στα εκδοτήρια του σταθμού Ειρήνης και στο Βορειοανατολικό τμήμα του Ο.Α.Κ.Α. (Πύλη 12).

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού βρίσκονται στις Θύρες 35 και 1 με κόστος 15 Ευρώ και στη Θύρα 9 με κόστος 20 Ευρώ.

Οι φίλαθλοι μπορούν να εξυπηρετηθούν στο χώρο στάθμευσης Δ του Ο.Α.Κ.Α”

13:22
Kostas : Καλησπερα Δημητρη και καλο χειμωνα! Θα ηθελα να ρωτησω την άποψη σου για τον Κλωναριδη. Περα του χθεσινου που ηταν τραυματιας.. ο Αναστασιου συνηθιζει να μην τον προτιμα ενω σε ολα τα παιχνιδια που συμμετειχε ειχε συμβαλει θετικα
13:24
Ο Κλωναρίδης υποφέρει στον τομέα της σταθερότητας. Είναι πολύ καλός όταν έρχεται ως αλλαγή από τον πάγκο και πραγματικά δίνει πολύτιμες λύσεις, χάνεται όταν βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Δεν είναι παράδοξο και έχει να κάνει με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αλλά και τη δυνατότητα να διαβάσει τον αντίπαλο, όσο είναι στον πάγκο.
Φυσικά και ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τον βασικό Κλωναρίδη και όχι τον παγκίτη, και πιστεύω ότι θα τον βρει μέσα στη χρονιά.
13:25
θανασης : Γειά σας, παρολο που ακομα ειναι νωρις πιστευετε οτι με αυτην την ομαδα θα τα παει καλα ο Παναθηναικος στο Europa League?
13:26
Γεια σου και σένα Θανάση. Το συγκεκριμένο δυναμικό έχει τη δυνατότητα μιας αξιοπρεπεούς παρουσίας, ίσως και πρόκρισης από την φάση των ομίλων, αλλά έχει και ταβάνι μια φάση αργότερα.
13:27
Δημήτρης : Καλημέρα,πιστεύεις θα μπορέσει φέτος ο παο να βγει δεύτερος με μικρή διαφορά από τον ολυμπιακό ή προβλέπεις την περσινή ιστορία
13:29
Αν και βλέπω πάλι ομάδες που ενώ προσπαθούν να ,μπουν στον πτωχευτικό κώδικα, κάνουν μεταγραφές και παίρνουν ξεκούραστα "ακριβούς" δανεικούς, αποκλείω το ενδεχόμενο να παρακολουθήσουμε φέτος "μία από τα ίδια". Ακόμη κι αν Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αστέρας προχωρήσουν στην Ευρώπη.
13:29
Δημήτρης : Ο Μπερίσα τελικά θα αποκτηθεί με οψιόν; Δεν είναι λίγο περίεργο από πλευράς Ρόμα να βάζει δέχεται οψιόν;
13:30
Δημήτρη το είπαμε παραπάνω. Κάνε έναν κόπο σε παρακαλώ.
13:30
Tommorowland13 : Γιαννη γιατι να μην ανεβουν στην ομαδα αλλα 2 νεα παιδια της ακαδημιας και να αποκτηθει ενας επιτελικος μεσος... Κανονικο 10αρι τυπου Εκι ομως οχι τυπου Αμπεντ. Θα σου αρεζε ισως ο Calvo της Ξανθης;;
13:30
CHRIS : ΚΑΛΗΜΕΡΑ , ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΚΟΤΣΟΛΗΣ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ Ο ΣΤΙΛ ?
13:31
Δεν νομίζω ότι αποκτήθηκε για αναπληρωματικός ο Στιλ. Αλλά η θέση του τερματοφύλακα δεν είναι μία οποιαδήποτε στον αγωνιστικό χώρο και χωρίς απόλυτα επιτυχημένη επικοινωνία με τους συμπαίκτες, δεν είναι δυνατόν να πάρει φανέλα βασικού.
13:32
Δημητρης Κουντουρης : Θεωρεις οτι ο Πετριτς ειναι καμμενο χαρτι για την ομαδα?
13:32
Πότε τον είδαμε φορ για να τον κάψουμε κιόλας; Ασφαλώς και όχι.
13:33
Μάριος : Καλησπέρα, η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλό δρόμο και συνεχίζεται το εύστοχο πλάνο. Χρειαζόμαστε ενίσχυση σε κανα δυο θέσεις, οι οποίες μπορεί να έρθουν από τα έσοδα του Europa. Δυο πράγματα θα ήθελα να σε ρωτήσω: α. Υπάρχει περίπτωση Νίνη. Ένας Νίνης αναγενημένος, δουλεμένος, με τρεξίματα και πάνω απόλα με μικρό κασέ θα ταίριαζε σε αυό τον Παναθηναϊκό. β. Μήπως κάποια στιγμή πληρώσουμε τις πωλήσεις όλων των τερματοφυλάκων που έχουμε βγάλει τα τελευταία 3-4 χρόνια;
13:36
Έχω απογοητευτεί από την εξέλιξη του Νίνη και ειλικρινά δεν με απασχόλησε ποτέ ενδεχόμενο επιστροφής του, ώστε να το έχω δουλέψει στο μυαλό. Το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και στον Παναθηναϊκό, ανεκαρτήτως του μπάτζετ (προσφοράς και απαιτήσεων).
Το δεύτερο με προβληματίζει και μένα Μάριε και νομίζω ότι η φετινή χρονιά, αν δεν βγει κελεπούρι ο Στιλ, θα είναι μια τέτοια...
13:36
Πάνος : Ο Πέτριτς επί της ουσίας τι ρόλο έχει, περιττός φαίνεται και πεταμένο συμβόλαιο. Είναι και μεγάλος σε ηλικία οπότε δεν τον λες παίκτη που δεν προσφέρει τώρα αλλά θα προσφέρει σε βάθος χρόνου
13:37
Δεν μίληε κανείς για βάθος χρόνου, Πάνο. Είπαμε, για τη σωστή θέση, στον σωστό χρόνο.
13:37
ΝΙΚΟΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΜΠΟΥΡΜΠΟ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚ? ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ 10ΑΡΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. ΜΠΕΡΓΚ ΦΟΒΕΡΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΡΕΛΗΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ. ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΧΑΘΗΚΕ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ?
13:42
Το πιστεύω Νίκο, ότι θα ήταν πολυτιμότερος ο Καρέλης με την Σταντάρ. Θεωρώ ότι ο Μπούρμπος θα κλείσει την τρύπα στη δεξιά πτέρυγα και θα προσφέρει και επιθετικά. Δεν γνωρίζω το μπάτζετ του Παναθηναϊκού για τον μεσοεπιθετικό που αναζητά, ώστε να κάνω τον μάνατζερ και να αρχίσω να προτείνω. Μπορώ όμως να το περιγράψω. Ένας παίκτης που δεν θα είναι box to box, δηλαδή να κινείται από το ένα τρίτο του γηπέδου στο άλλο, όχι στιλ Τάτου δηλαδή, αλλά μια περίπτωση Ιμπαγάσα στα καλά του, πριν ακόμη έρθει στην Ελλάδα. Με τελική πάσα και σουτ φαρμάκι. Μεσοεπιθετικός δηλαδή με όλη τη σημασία της λέξης. Όχι απλά μέσος...
13:43
γιαννης : καλημερα φιλε δημητρη.... θα σου πω ενα πραγμα που το λεω εδω και 10 χρονια... τον ρικελμε να παμε να παρουμε,εστω και τωρα και θα παρουμε πρωταθλημα
13:45
Δεν ξέρω αν θα έπαιρνε πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, αλλά θα χορταίναμε μπάλα αδερφέ. Αυτό δείχνουν να μην καταλαβαίνουν και όχι βέβαια το τεχνικό επιτελείο.  Ότι ο επιτελικός που ζητάει όλος ο κόσμος δεν είναι επενδυση που θα σου φέρει χρήματα μέσω στόχων ή προσεχούς μεταγραφής, είναι αναγκαιότητα για την πρόοδο της ομάδας.
Μπορεί κάποιος να φέρει έναν Έκι τώρα, χθες;
13:46
Παναγιωτης : Πιστευεις οτι μετα απο αυτην την εμφανιση του Berg υπαρχει κινδυνος να του δοθουν προτασεις απο μεγαλα club ακομα και στο τελος της μεταγραφικης περιοδου?
13:48
Ε, και; Πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν; Γιατί είπαμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει μόνο το 55% των δικαιωμάτων του Μπεργκ. Τα υπόλοιπα ανήκουν στο Αμβούργο και στον μάνατζέρ του. Οπότε και πρόταση 8 εκατομμυρίων να έρθει (λέμε τώρα...), τα 4 θα πάρει ο Παναθηναϊκός. Υποάρχουν άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο και αν είναι να συμβεί κάτι, θα συμβεί μετά από μία καλή ευρωπαϊκή χρονιά φέτος...
13:49
tran : κυριε κριτη μεγαλο λαθος για μενα που πηραμε τον στυλ...πιστευω πως η χρονια εβγαινε με ελλη νεσ τερματοφυλακεσ και γιατι οχι και απο τιν ακαδημια μας που βγαζει τους καλυεροθς διαχρονικα στην ελλαδα!!!!
13:50
Όταν φεύγει έτοιμος τερματοφύλακας, δεν γίνεται να τον αντικαταστήσεις με παιδί της Ακαδημίας, όταν μάλιστα και ο τρίτος τερματοφύλακας είναι εποίσης από την Ακαδημία με μηδενικές επαγγελματικές παραστάσεις. Αδύνατον φίλε.
13:52
ΒΑΣΙΛΗΣ : Ενας κακός παναθηναικος κερδισε 4-1. Αυτος πρέπει να είναι ο τίτλος για το χθεσινό παιχνίδι. Δεν είμαι γκρινιάρης αλλα φέτος περιμεναμε περισσότερα πράγματα απο την ομάδα. προσωπικα δεν βλέπω οτι εχει το υλικό να κάνει πολλά πράγματα. Ποια η δική σας γνώμη;
13:55
Υπερβολικό το διαβάζω Βασίλη. Κακός ασφαλώς και δεν ήταν. Πολύ υποδεέστερη μπορείς να πεις τη Μίντιλαντ, έστω κι αν συνέβαλλε ο Παναθηναϊκός για να δείξει τέτοια. Αλλά γεγονός είναι ότι αν δεν είχε τα γκολ του Μπεργκ, μπορεί να είχε πρόβλημα. Αλλά γι αυτό δεν πληρώνεται ο Μπεργκ; Για να σκοράρει. Δεν έκανε εξωπραγματικά πράγματα. Τροφοδοτήθηκε σωστά και έδειξε αποτελεσματικότατος.
13:57
kkkk : Ο Μπαλμποα που ηταν περυσι στη ομαδα Νεων δεν επεισε και δεν αποκτηθηκε?Ηταν δανεικος αν θυμαμαι καλα.
13:58
Ο Μπαλμπόα είχε συμβόλαιο ενός έτους δοκιμαστικά. Έληξε, δεν έδειξε τα στοιχεία που θα τον έκαναν απαραίτητο για την πρώτη ομάδα και αποχώρησε. Αν δεν κάνω λάθος πήγε στη Ντανούμπιο...
14:00
Costas : Κύριε Κριτή καλό μεσημέρι. Με τεράστια έκπληξη διαβάζω σημερα απο τα ρεπορτάζ που βγαίνουν προφανώς μέσα απο την ΠΑΕ ότι μάλλον εκτός του Νεαρού Σουηδού δεν θα πάρουμε άλλον. Είναι δυνατον; Μέχρι προχθές θα περνάνε Αλφαρο , μετα κάναμε πρόταση για Αμπειντ με λεφτά κουφά για τα οικονομικά δεδομένα μας, απο το ρεπορτάζ ξεκάθαρα έβγαινε πως είναι ειλημμένη απόφαση η απόκτηση χάφ και μάλιστα με καλά λεφτά για να εξαφανισουμε τις οποίες υπόνοιες πως ο Αλφαρο κόπηκε λογω χρημάτων και ξαφνικά σημερα και αφού εξασφαλίσαμε τα επιπλέον 3 εκ € κατα 99% δεν μας χρειάζεται χάφ γιατί έχουμε 22 παίκτες; Μας δουλέυουν;
14:02
Costas είναι άλλο πράγμα να σε δουλεύει ο Παναθηναϊκός και άλλο να σε δουλεύουν στο ρεπορτάζ που διαβάζεις. Πιστεύω να καταλαβαίνεις τη διαφορά. Κι εγώ διαβάζω, ότι ο "νέος Ζλάταν" που πριν από έξι μήνες σφάζονταν ομάδες στην ποδιά του και τελικά τον πήρε η Ρόμα, θα έρθει στον Παναθηναϊκό με οψιόν αγοράς 300 χιλιάρικα! Τι να σου πω ρε αδερφέ. Φίλτραρε και συ λίγο αυτά που διαβάζεις...
14:04
δημητρης σ, : καλησπερα.με το θεμα χορηγου στην μπλουζα τι γινεται?και χθες παρατηρησα δεν υπηρχε κατι
14:05
Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Απ' όσο γνωρίζω ο Παναθηναϊκός είναι σε διαδικασία ανανέωσης με τον ΟΠΑΠ, αλλά για την ώρα δεν τα έχουν βρει. Επίσης και 1-2 προτάσεις από άλλες εταιρίες δεν ήταν ικανοποιητικές οικονομικά. Κάτι η κρίση, κάτι η υποχώρηση ως ιπποδύναμη του Παναθηναϊκού, δυσκόλεψαν τα πράγματα.
14:07
kostas13 : Δίνεις 700 χιλιάρικα και παίρνεις ντε πλασις ο μπερισα έχει οψιον?
14:07
crazy : Κοτσολης κανει μονο για αλλαγη. Εχει μεγαλωσει και πλεον δεν μπορει καν να τεντωσει το κορμι του. Στοιχημα μεγαλο ο Στυλ. Εγω ημουν υπερ για βασικο τον Ταμπακη. Ο Ντε Μπλασις του Αστερα ποσο κοστολογειται Δημητρη;; Ειναι εφικτη η αποκτηση του;; Πραγματικα παιχταρα.
14:11
Κανείς, όσο φιλότιμος επαγγελματίας κι αν ήταν, δεν λειτούργησε ποτέ χωρίς ανταγωνισμό. Όσο χρειάζεται ο Λουκ τον Κοτσόλη, αλλο τόσο χρειάζεται ο Κοτσόλης τον Λουκ. Παιχνίδια του λείπουν του Κοτσόλη και τίποτε άλλο.
Ο Ντε Μπλάσις δεν είναι ακριβώς μεσοεπιθετικός, αλλά περισσότερο επιθετικός. Αν εν κάνω λάθος υπήρξε μία πρόταση της τάξης του 1 εκατ. ευρώ από την Άντερλεχτ, αλλά δεν υπήρξε θετική ανταπόκριση εκ μέρους του Αστέρα. Ο Παναθηναϊκός δεν δίνει αυτά τα λεφτά. Αν τα έδινε, θα είχε δώσει και τα 600 που ζητούν οι Άγγλοι για τον Αμπεΐντ.
14:11
Σπύρος : Καλησπέρα γνωρίζεις τι γίνετε με τα χρήματα που είχε πει οτι θα έδινε ο Δημήτρης γιανακοπυλος κ αν υπαρχει πουθενα η έστω βοηθάει ο νικολας πατέρας;
14:13
Κανείς δεν γνωρίζει ποιος βάζει λεφτά στην Παναθηναϊκή Συμμαχία. Πολλοί άλλωστε τα δίνουν με αυτή την προϋπόθεση. Δεν γνωρίζω κάτι για Νικόλα Πατέρα, χωρίς να το αποκλείω. Δεν έχω κανένα απολύτως νεότερο ως προς τις προθέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να βάλει χρήματα στην ΠΑΕ και δεν νομίζω ότι η ΠΑΕ το αποζητά κιόλας...
14:14
κωστας : Το μοναδικό πλάνο για την ομάδα είναι πως θα μειώσουμε το χρέος;ποσο είναι αυτό και με το ρυθμο αποπληρωμής ποτε θα είμαστε καθαροί;αν δεν υπήρχε το χρέος η σημερινή δοιηκηση θα μπορούσε να κανει μεταγραφές επίπεδου ολυμπιακού;
14:16
Ξεκινώντας από το τελευταίο, η απάντηση είναι όχι, γιατί δεν έχει τα έσοδα του Ολυμπιακού. Αν όμως ήταν στη θέση του Ολυμπιακού και έκανε τις μεταγραφές που κάνει ο Ολυμπιακός, θα είχε γκρεμιστεί η Λεωφόρος...
14:16
ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΝΙΔΙ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ;
14:17
Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Απλώς η ομάδα έχει από πέρσι διαπιστωμένες αδυναμίες και δυστυχώς θα πορευτεί και φέτος με αυτές.
14:18
Μιλτιαδης : Θα ηθελα να ρωτησω που βρισκεται ο Δημητρης Γιαννακοπουλος κ που η βοηθεια που μας υπισχεθηκε...ευχαριστω
14:18
Βρίσκεται στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός αλλά δεν γνωρίζω τίποτε περισσότερο.
14:19
pit13 : Λειπει απο την ομαδα ενας βελεντζας,δεν εχουμε δεκαρι,που ο παο ειχε παραδωση μεγαλη καποτε
14:20
Ο Βελέντζας δεν ήταν δεκάρι, περισσότερο 8άρι τον έλεγες. Αλλά δεδομένης της ταχ΄λυτητας που είχε και της εκρηκτικότητας στην κίνηση, τα χαρακτηρηστικά είναι στα απαιτούμενα των μεταγραφών που ψάχνουν στον Παναθηναϊκό..
14:20
Αλεκος : Ας προσπαθειση κάποιος να βάλει λίγο μυαλό στον Τριανταφυλλόπουλο (όσο είναι νωρίς) γιατι εκτός απο τους χαλκάδες στα αυτιά του κάτι άλλο δεν βλέπω.
14:21
Αν συνεχίσει να αποβάλλεται με τέτοιο ρυθμό, φαντάζομαι ότι κάποιος θα αναλάβει δράση.
14:21
Νεκταριος : καλησπέρα σε όλους..απο την περασμένη σεζόν φάνηκε οτι το πρόβλημα είναι στην άμυνα..με τον Κουτρουμπή εκτός εχθές σέντερ μπακ ο μέντες..νομίζω οτι το μεγάλο λάθος φέτος είναι η μη ενίσχυση της άμυνας..ελπιζω να μην το πληρώσει στην φετινή χρονιά ο παναθηναικος
14:21
Σπύρος : Γνωρίζεις αν υπαρχει κάποιος τρόπος αντιμετώπισης της διαφθοράς κ κατεπεκταση του Μαρινάκη καθώς δεν βλεπω ακομα κ απο μέσα Παναθηναϊκα να ασκητέ έντονη πίεση!!!
14:26
Δεν έχεις δίκιο στο θέμα άσκησης πίεσης εκ μέρους του Παναθηναϊκού. Αυτό που θα έπρεπε να σε προβληματίζει είναι η απροθυμία ή η διστακτικότητα των υπολοίπων να συμβάλλουν στην ιστορία. Δεν είναι ανησυχητικό; Τέτοια σιωπή, ακόμη και μετά από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας;
Δες το παράδειγμα του Πανιωνίου, γιατί πραγματικά είναι φοβερό. Ομάδα σε διάλυση, που προσπαθεί να μπει στον πτωχευτικό κώδικα, με απαγόρευση μεταγραφών και ξαφνικά παίρνει Ιμπαγάσα! Κι έρχονται από δίπλα και Αυλωνίτης, Κολοβός ως δανεικοί, γιατί δεν κάνουν στον Μίτσελ που κατά τα άλλα εισηγήθηκε την μεταγραφή τους...
Και να ήταν μόνο ο Πανιώνιος... Αλήθεια τώρα που το θυμήθηκα. Πώς γίνεται να χρωστάει ο ΟΦΗ 300.000 στον Μπούρμπο (τα επιδίκασε το δικαστήριο τα χρήματα); πόσα χρόνια είναι απλήρωτοι εκεί; Και παίρνουν Γκατούζο, κάνουν μεταγραφές... Δουλευόμαστε ρε παιδιά τώρα;
14:27
Icebucketchallenge : Καντο τωρα Δημητρη με στολη Παναθηναϊκου ή εστω μαγιο να δουμε το αθλητικο σωμα σου.
14:29
Πρώτον, θα το έκανα ντυμένος, όπως ο Μουρίνιο. Και δεύτερον, δεν έχω να δώσω τα απαραίτητα για τον φιλανθρωπικό σκοπό. Δεν είναι απλώς ένα μπουγέλο...
14:30
Giorgos : Η ομάδα εχει θέματα που πρεπει να λύσει ο κοουτς. Δεν βλέπει διχτια κανεις εκτός του Μπεργκ . Αλλα επειδή ο Αναστασίου ειναι οξυδερκείς πιστευω οτι θα βρει λυσεις
14:31
Οξυδερκής μπορεί να είναι και ο Γιάννης και οι συνεργάτες του. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουν και λαγούς από τα καπέλα.
14:32
Γιάννης_ Καλλιθέα : Αν με το καλό περάσουμε στους ομίλους του Europa League, ποια είναι τα δεδομένα για την κλήρωση; Θα είμαστε στους ισχυρούς; Υπάρχουν πιθανότητες να πέσουμε με δύσκολες ομάδες;
14:32
ΜΙλάμε για δύο δυνατούς έως πολύ δυνατούς αντιπάλους κι έναν στα μέτρα του Παναθηναϊκού.
14:33
Γιαννης Δραμα : Γεια σου δημητρη θεωρεις πως πρεπει αυτη την δεδομενη στιγμη να γινει οικονομικη υπερβαση ?
14:34
Θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχει γίνει πριν τα ματς με τη Σταντάρ κι εφ' όσον είχε συμβεί αυτό πιθανότατα θα είχε κερδίσει και τα 2 εκατομμύρια ευρώ της συμμετοχής στα πλέι οφ του Champions League. Όχι δηλαδή ότι θα διαμαρτυρηθώ κιόλας, αν γίνει έστω και τώρα...
14:34
ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑ : εγω θα ηθελα να ρωτησω τι γινετε με τα στοπερ. ο τριανταφυλοπουλος εχει τελειωσει απο στοπερ? ο ρισβανης γιατι εξαφανηστηκε?
14:35
Κανείς από τους δύο δεν έχει τελειώσει ως στόπερ και στόπερ είναι η θέση τους. Ο Ρισβάνης θα επιστρέψει όταν κάνει αυτά και γίνει αυτός που πρέπει..
14:36
Νίκος : Δημήτρη καλησπέρα. Αποτελεί επιτακτική ανάγκη το να αποκτηθεί ένας γκολκίπερ αξίας. Ο Κοτσώλης δεν κάνει σε καμία περίπτωση για αυτό το επίπεδο. Δεν έχω εικόνα για τον Στιλ, αλλά μήπως θα πρέπει να ενισχυθούμε και σε αυτή τη θέση; Ακόμα και ο Σηφάκης (με δεδομένες αδυναμίες αγωνιστικές) φαντάζει πολύ καλύτερη λύση από το Στέφανο.
14:37
Ο Σηφάκης που είδαμε πέρσι στον Ατρόμητο, σε καμία περίπτωση. και δεν έχω εικόνα ότι κάτι άλλαξε δραματικά φέτος.
14:37
Pantelis : Καλησπέρα, Δημήτρη! Μπορείς να μου πεις τι γίνεται με τον Μπαϊράμι; Θα βοηθήσει φέτος;
14:39
Ο Αναστασίου είπε ότι μετά τη διακοπή θα είναι 100% έτοιμος. Αν δεν τον δούμε Panteli, δεν μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά. Ποιός ήταν ο Μπαϊράμι, πριν το πρόβλημα στη μέση, όλοι το γνωρίζουμε. Είναι ακόμη όμως;
14:39
Spiros : Θεωρώ τον Αλαφούζο αδικημένο σε σχέση με αυτα που προσφέρει στην ομαδα (χρονο,χρήμα,κ.α) η άποψη σου;
14:41
Θεωρώ ότι πρόσφερε πολλά όταν όλοι κρύβονταν. Θεωρώ επίσης, ότι παρ' ότι το οικονομικό πρόβλημα δεν ξεπεράστηκε, από δω και πέρα θα αδικείται από την απροθυμία να χρηματοδοτήσει με υπερβάσεις το εγχείρημα, την ίδια ώρα που δεν υπάρχει ούτε η απαραίτητη βοήθεια των μελών της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας".
14:44
Κωστας 13 : κυριε Κριτη εχετε λαθος για τον Κλωναριδη. Μονο οταν ξεκιναει προσφερει. Ριξτε μια ματια στη στατιστικη του (γκολ- ασιστ) και θα το διαπιστωσετε...
14:45
Είναι δύο τα παιχνίδια που ξεκίνησε βασικός και πρόσφερε σκοράροντας. Είναι έξι τα παιχνίδια που ήρθε από τον πάγκο και άλλαξε ολοκληρωτικά τη ροή του αγώνα, την εικόνα του ματς.
14:45
nikman1908 : Η δουλειά που γίνεται φέτος όπως και πέρυσι θα είναι πολύ καλή!! Είμαι από εκείνους που θέλουν Γκουμομπασινάδες στον παναθηναϊκό και ανθρώπους που θα αγαπούν τι φανέλα και την ιστορία του συλλόγου. Είναι απαραίτητο να κλείσουμε όμως και τα κενά τα οικονομικά!! Πραγματικά μου φαίνεται απίστευτο ότι δεν έχουμε έναν σοβαρό επενδυτή να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν τίποτα συμφωνίες στα σκαριά που έχεις ακούσει και δεν ξέρουμε ακόμα...ίσος αν προκριθούμε?
14:46
Ουδέν στον ορίζοντα.
14:46
Δημητρης : Προσωπικα δεν με ενδιαφερει να ενισχυθει η ομαδα παροτι το χρειαζομαστε. Ειναι πολυ σημαντικο οτι κρατησαμε το ιδιο ροστερ. Απο εδω και περα αυτο που θα ηθελα εγω ειναι να παιξουν περισσοτερο Καρελης, Κλωναριδης,Ρισβανης, Σπυροπουλος, Τριανταφυλ(Στοπερ), Δωνης και να ενσωματωθουν αλλα 2-3 προσωπα μεσα στην σεζον απο την ακαδημια. Θα ειναι τεραστια επιτυχια εαν μπορεσουμε να συνδυαδουμε 3 πραγματα. 1.Να μεινει η ομαδα ανταγωνιστικη(να παει καλυτερα στο πρωταθλημα απο περσι, να παλεψει προκριση απο τον ομιλο και ξανα να παει καλα στο κυπελλο)2.Να "βγαλουμε" και αλλους παιχτες με αξια μεταπωλησης 3.Να συνεχιστει η εξυγιανση στα οικονομικα. Η αποψη σας?
14:50
Ανταγωνιστική δεν είναι η ομάδα με διψήφιο αριθμό διαφοράς πόντων από τον πρώτο. Χωρίς ισχυρή ευρωπαϊκή παρουσία δεν υπάρχουν συνθήκες διαμόρφωσης μεταπωλητικής αξίας σε ποδοσφαιριστές και η εξυγίναση ασφαλώς και είναι απαραίτητος παράγοντας. Αλλά ξαναλέω ότι τα λεφτά που χρειάζονται για να γίνει ανταγωνιστικός στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, δεν θα μπουν με το παρόν καθεστώς, ακόμη κι αν μηδενιστούν τα χρέη. Εδώ δεν μπήκαν όταν ήταν ορατός ο κίνδυνος της διάλυσης, θα μπουν όταν ο κίνδυνος εκλείψει;
14:50
Άγις : λίγα λόγια για τον ντίνα;θεωρώ πως πρέπει να είναι βασικός φέτος
14:51
Δείχνει σημάδια προόδου ο Ντίνας, αλλά χρειάζεται και αυτός μεγαλύτερη σταθερότητα.
14:52
christos_daphne : Δημήτρη, εάν έρθουν τα 3 εκ. ευρώ των ομίλων του Europa League δεν θα μπορούμε να μιλάμε για 10 εκ. ευρώ ετήσια έσοδα (εισιτήρια, τηλεοπτικά, Commercial); Γιατί το budget μας παραμένει στα 6-7 εκ. ευρώ που ήταν πέρσι;
14:53
Όχι δεν είναι τόσα. Ούτε το τηλεοπτικό είναι αυτό που ήταν αλλά πολύ μικρότερο, ούτε τα εμπορικά είναι τα προσδοκώμενα. Δεν υπάρχει ακόμη χορηγός φανέλας...
14:53
Κώστας : "Αν ο ολυμπιακός έκανε πιο σωστές κινήσεις απαλλαγμένος απ την αλαζονεία". ποια αλαζονεια κυριε Κριτή; επειδή έχει προπονητή που χτίζει ομάδα βάσει τσαμπιονς λιγκ; γινετε για μια στιγμή κάποιοι λίγο αντικειμενικοί κ αφηστε την εμμεση κακεντρέχεια. φιλικα
14:58
Αυτό που εννοώ Κώστα, είναι ότι ο Ολυμπιακός παίρνει υπερβολικά ρίσκα, επειδή αισθάνεται όυι δεν απειλείται στην Ελλάδα. Αν για σένα, η πώληση Μήτρογλου χωρίς αντικαταστάτη, στη μέση της χρονιάς και οι μεταγραφές τύπου Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Ντοσεβί, Μποτία, Μπενίτες και οι δανεισμοί σε θέσεις κλειδιά από ομάδα με εγγυημένα έσοδα 50 εκατομμύρια ευρώ, είναι πολιτική με στρατηγική, πάω πάσο. Συγγνώμη, αλλά δεν συμφωνούμε.
14:59
Σταμάτης : ΜΕ τον Λαγό τι παίζει;προλαβαίνει τον Λεβαδειακό?? και αν οχι ποιος θα μπει στην θέση του εφόσον ο Μέντες βρίσκεται στα μετόπισθεν(ο οποιός βοήθησε πολύ χτες σε αντίθεση με τον Κουτρουμπή)
15:00
Θα ξέρουμε σήμερα και με Λαγό και με Ζέκα. Ο Ζέκα έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ο Λαγός αιμάτωμα στη γάμπα. Αν δεν παίξει ο Λαγός, θα παίξει ο Μέντες στα χαφ και θα πάει ο Τριανταφυλλόπουλος στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
15:00
Δημήτρης Συμεωνίδης : Χαίρετε φίλοι, Παναθηναϊκοί και μη. Υπάρχει θέση στην οποία "πονάμε" περισσότερο από αυτή του δεξιού μπακ; Τι μεσοεπιθετικοί και επιτελικοί;;; Η δεξιά πλευρά ΥΠΟΦΕΡΕΙ και ανασταλτικά (όπου ο Τριάντα ΔΕΝ ξέρει τη θέση και έχουμε ΣΥΝΕΧΩΣ θέματα -αφήστε ότι είναι για κόκκινη σχεδόν σε κάθε ματς-, αλλά και επιθετικά, καθώς το μπακ ΔΕ βοηθάει στην ανάπτυξη ούτε με τις κινήσεις, ούτε με τις κούρσες, ούτε με εμπνεύσεις). Καλώς να έρεθι και μεσοεπιθετικός-επιτελικός και τελικώς ότι θέλετε, αλλά θέλουμε δεξί μπακ για βασικό. Τώρα αν λέμε για βασικό τον Μπούρμπο, οκ. Να ξέρουμε το ταβάνι μας όμως... Μην είμαστε εκτός τόπου και χρόνου...
15:01
Giannis : Είναι δυνατον η ΑΕΚ της Β Εθνικης να κλεινει χορηγικη συμφωνια με την Jeep και εμεις να μην μπορουμε να πετυχουμε σοβαρο χορηγο; Ποια η γνωμη σας; (
15:02
Δεν τελείωσε το θέμα του χορηγού της φανέλας. Λίγη υπομονή και θα δούμε, πριν κρίνουμε.
15:03
Chicago : Geia sou Dimitri, se sxolia pou diavazo polloi ta exoune valei me ton Trianta kai oti einai proklitikos. Ego tha elega oti vgazei arketo pathos gia tin omada alla den einai proklitikos, esy ti pisteueis? Episis, poios tha einai o vasikos keeper fetos? Stil i Kotsolis? An den mas vgei o Stil vlepo na exoume provlima ekei kai isos den eprepe na fygei o Kapino.
15:05
Ότι πρέπει να μάθει να συγκρατεί τα νεύρα του είναι δεδομένο και απαραίτητο. Εκτός των αγώνων που αποβλήθηκε, υπήρξαν και άλλοι που είχε αψιμαχίες με τους προσωπικούς του αντιπάλους, έστω κι αν δεν ξέφυγε των ορίων ώστε να τιμωρηθεί.
Καθήστε να δούμε τον Στιλ. Ας μην μιλάμε υποθετικά, δεν υπάρχει λόγος.
15:05
EXTREME13 : PETRIC παιχτουρα απτις λιγες τοσα χρονια Premier αν δεν ειχε τοσους τραυματισμους θα ειμασταν ακομα πιο ναυλα! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ EUROPA , ΦΕΡΤΕ ΕΝΑ 10ΑΡΙ ΚΑΛΟ
15:05
zon13 : Αν ο Μπεργκ έπαιζε στον Ολυμπιακό, ο Μαρινάκης θα τον πουλούσε αύριο στη Μπαρτσελόνα
15:05
Costas : Πως είναι δυνατόν να έχω καταθέσει σχόλιο απο τις 13.30 και μην το βλέπω πουθενά;
15:07
Costas, πιθανότατα στο μεταξύ το έχεις ήδη δει, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι είναι τόσα πολλά τα ερωτήματα και συγγενικά μεταξύ τους, που γίνεται μια προσπάθεια ομαδοποίησης των ερωτήσεων χωρίς να είναι απαραίτητα η δική μας που δημοσιεύεται. Έχουμε κλείσει δυόμιση ώρες κουβέντας και υπάρχουν στο inbox 179 ερωτήσεις. Πιθανότατα οι περισσότερες ως αντικείμενο έχουν ήδη απαντηθεί, αλλά θέλω να σου δείξω για τι όγκο μιλάμε...
15:09
aris : giasou dimitri loipon oi omada thelei opos lete oi perisoteri epiteliko meso kai auto ftanei, o karelis thelei polu douleia sta teleiomata to mono kalo pou exei eine sbouras m polla treximata nomizo sta krisima kolai to myalo tou gia styl den exw akama gnomi makria apo nini teleiose autos ton sanmartean tha ithela piso ala paei gia champions leag. twra kalh synexia
15:10
γωργος80 : Δημήτρη νομίζω πως πιο πολύ χρειαζόμαστε ένα αμυντικό χαφ. Με Λαγό και Μέντες (που δεν τον εμπιστεύομαι) δεν βγαίνει η χρονιά. Με τη Σταντάρ έλειψε ο Λαγός (και αυτός βέβαια μέτριος είναι) και φάγαμε 3 επιθέσεις στην κόντρα και 2 γκολ. Στην επίθεση είμαστε ΟΚ. Οι Πράνιτς και Πέτριτς δεν κάνουν για το σύγχρονο ποδόσφαιρο
15:10
Γιώργο80, τους τέλειωσες όλους...
15:11
xristos : Δημητρη καλησπερα.κουραστηκα να γραφω οτι η ομαδα χρειαζετε ενισχυση.ελεος,αληθεια τωρα ολοι οι καναλαρχες εχουν ενα σκασμο λεφτα,ο κυριος αλαφουζος που αληθεια τον εκτιμω δεν μπορει να φερει ενα παιχτη κραχτη να γελασει και το παρδαλο κατσικι;πραγματικα πιστευω οτι μπορει.Ευχαριστω
15:11
βασιλης : αυτος ειναι ο παναθηναικος παιδια με αυτο το υλικο εγω τουλαχιστον δεν περιμενω παραπανω . ευχαριστημενος ειμαι θα ελεγα.. ενα πραγμα με ενοχλει ο τριανταφυλλοπουλος δεν κανει για μπακ , ολα τα ριγματα απο εκει ξεκινανε απορω γτ συνεχιζει να τον βαζει σ αυτη την θεση , η στανταρ εκει χτυπησε πολυ εξυπνα και μας τελειωσε τοσο απλα. δεν το χει το παιδι ειναι αργος
15:12
Κωστας : Δημήτρη χωρις παρεξήγηση, δεν συμφωνώ με την άποψη ότι ο Μπεργκ είναι το μισό επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Όλα τα γκολ προήλθαν από καλές ομαδικές συνεργασίες. Επίσης όπως φάνηκε και πέρσι σε παιχνίδια χωρίς τον Μπεργκ η ομάδα σκόραρε.
15:13
Ναι, σκόραρε σε ματς που έλειψε, δεν σκόραρε ή δεν σκόραρε όσα έπρεπε σε ματς που έπαιζε αλλά εγκλωβισμένος.
15:14
Δημητρης : Ο παναθηναικος δεν μας ειπες κ.κριτη πως κανει μεταγραφες?δεν χρωσταει?
15:16
Έχει διακανονισμένα τα χρέη του και τελεί υπό παρακολούθηση της ΟΥΕΦΑ (monitoring) η εξυπηρέτησή τους.
Και παρ' όλα αυτά δεν κάνει μεταγραφές φίλε μου...
15:17
Λοιπόν, πέρασε 3.30 μ.μ. και πρέπει να κλείσουμε εδώ την κουβέντα. Σαςε ευχαριστώ πολύ όλους που ήταν παρόντες. Ασφαλώς θα το επαναλάβουμε σύντομα. Ως τότε, ραντεβού στη SuperBall το βράδυ της Κυριακής. Καλό απόγευμα σε όλους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK