Η συζήτηση με τον Δημήτρη Κριτή

Ο Δημήτρης Κριτής συνομίλησε για δύο ώρες με τους αναγνώστες του Contra.gr για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Καλλονή, για τα παράπονα των "πρασίνων" από τη διαιτησία και για τα αγωνιστικά πλάνα για την επικείμενη αναμέτρηση του Europa League με την Ντιναμό Μόσχας.

Η συζήτηση με τον Δημήτρη Κριτή
INTIME SPORTS

Η συζήτηση

11:41
Σε λίγα λεπτά, ο Δημήτρης Κριτής θα ανοίξει την κουβέντα για τον Παναθηναϊκό, μετά και από την ήττα απέναντι στην Καλλονή. Στείλτε από τώρα τις ερωτήσεις σας
11:56
Καλημέρα σε όλους. Τη γνωρίζουμε τη διαδικασία. Φτιάχνω καφεδάκι, στέλνετε ερωτήσεις και ξεκινάμε. Οσονούπω...
12:05
Είμαστε έτοιμοι. Σε λίγο θα ενημερωθούμε και για την κλήρωση του κυπέλλου. Στην ουσία περιμένουμε να μάθουμε το παιχνίδι που θα μπει "σφήνα" σ' εκείνη τη μνημειώδη εξάδα  αγώνων του προγράμματος από 23 Οκτωβρίου έως 9 Νοεμβρίου.
12:08
Θυμίζω, 23/10 με Αϊντχόφεν στην Ολλανδία, 26/10 με Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, 29/10 αγώνα κυπέλλου, 2/11 με Ατρόμητο στη Λεωφόρο, 6/11 με Αϊντχόφεν στη Λεωφόρο και 9/11 με ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
12:09
Ωραία ξεκίνησαν. Μαθαίνω, υπάρχει επεισόδιο με Κούγια!
12:10
ΝΙκος : Κύριε Δημήτρη,κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους.Μετά το περσινό πρωτάθλημα και το προπέρσινο,μας κλέβουν και το φετινό.75εκατομύρια έσοδα ήταν αυτά στην χειρότερη.Δεν θα είχαμε μνημόνιο πλέον στην πανάθα.
12:14
Αν μπορούσε ο Παναθηναϊκός να το διεκδικήσει, ενδεχομένως να του το έκλεβαν. Τώρα που μιλάμε, ούτε το περσινό, ούτε το προπέρσινο του έκλεψαν. Δεν έκανε καν όσα όφειλε για να διεκδικήσει με καλύτερες προϋποθέσεις την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League.
12:15
σπυρος : γιατι ποτε δν μπαινουμε δυνατα στα παιχνιδια και χανουμε τα ημιχρονα???ολο λενε θα πρεπει να μπαινουμε δυνατα και ολο το ιδιο γινεται...
12:17
Δεν είναι θέμα έντασης στην προσπάθεια. Είναι θέμα διευκόλυνσης στην τελική προσπάθεια. Δεν υπάρχει το "εύκολο γκολ" ή το "γρήγορο γκολ" -όπως θες το λες- και ψάχνοντας τρόπους να ανοίξεις την κλειστή άμυνα, χάνεις χρόνο.
12:18
takis 13 : καλημερα δημητρη. πιστευεισ φετοσ μπορουμε να χτυπησουμε τον ολυμπιακο? εχουν φυγει ολοι οι παικτεσ τουσ απο περυσι. θα προλαβουν να δεσουν?
12:21
Ο Ολυμπιακός θα δώσει αφορμές αμφισβήτησης. Ο Παναθηναϊκός σε πείθει ότι θα τις εκμεταλλευτεί; Εμένα όχι και δεν μου λένε κάτι οι "γκέλες" με Λεβαδειακό και Καλλονή. Μόλις αρχίσουν τα ζόρια στο πρόγραμμα, θα έρθουν κι άλλες. Δυστυχώς. Δεν είναι δυνατόν να τις αποφύγει.
12:21
Χρήστος : Καλημέρα,να πιστέψουμε ότι ο κος Αναστασίου πιστεύει ακόμα ότι δεν υπήρξαν παίκτες που να μπορούσαν να κάνουν την διαφορά στον σημερινό Παναθηναικό?Επίσης (βάζω και μια δεύτερη ερώτηση),πώς γίνεται η ίδια ομάδα με πέρσυ να εμφανίζει αυτό το κακό αγωνιστικό πρόσωπο?Μιλάμε για ίδια όμαδα (χωρίς Αμπέιντ).Κατ'εμέ δεν δικαιολογείται.
12:23
Δεν είπε ότι δεν υπήρξαν παίκτες που μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά. Είπε ότι από αυτούς που θα μπορούσε να συμφωνήσει ο Παναθηναϊκός, δεν έκανε κανείς την διαφορά.
12:23
ΠΑΝΑΘΑΣ : Μια η λυση για την σωτηρια του ΠΑΟ. Αυριο συλλαλητηριο στην Ομονοια για επιστροφη του Τζιγγερ στην ομαδα. Διωξιμο ολων των "καλοπαιδων" που τον εδιωξαν και μας κατεστρεψαν και παραχωρηση της ομαδας επιτελους σε σοβαρο προεδρο.
12:24
Pao Chicago : Lamvanontas ypopsi oti einai arketa noris gia na krithei alla nomizo o Mpoui den einai oute 50% tou Abeid. Polla lathi stis metavivaseis kai miden ekriktikotita. Poia i apopsi sou?
12:26
Γενικώς δεν είναι Αμπεΐντ, ούτε αποκτήθηκε ως αντι-Αμπεΐντ. Ο Γαλλοαλγερινός είναι επιθετικός μέσος και ο Μπούι αμυντικός μέσος. Συμφωνώ ότι το ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα ήταν πολύ κακό.Τα λάθη βεβαίως έγιναν στην προσπάθεια να κάνει κάτι περισσότερο από μια εύκολη πάσα αριστερά-δεξιά.
12:27
ΒΑΣΙΛΗΣ : ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΕΧΕΙΑ..ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ..ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ..ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ..ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..ΝΟ ΒΕΤ
12:32
Βασικός κανόνας στο στοίχημα, είναι ότι δεν ποντάρουμε αυτό για το οποίο δεν είμαστε αντικειμενικοί. Άρα ξέχνα ούτως ή άλλως τον Παναθηναϊκό ως bet. Αν και δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο. Και την χρονιά Τεν Κάτε - Νιόπλια που τον πήρα χαμπάρι και έπαιζα Χ ημίχρονο και νίκη στο τέλος (μέσα - έξω), αλλά και πέρσι  άνετο over, με την ίδια περίπου λογική (γκολ θα φάει, οπότε για να κερδίσει πρέπει να βάλει τουλάχιστον δύο), δεν ήταν κι άσχημα.
Δεν είναι ευκολάκι η σταθερότητα φέτος, με το rotation που αναπόφευκτα θα γίνεται μέσα στη χρονιά.

12:33
Kostas : Kalispera, nomizies oti o ntinas eprepai nai paiksi giati sto filiko htan katapliktikos, Kai nomizo oti o Klonaridis kai o Karelis prepi nai paizoun mazi giati exoun tahitita
12:35
Δεν θεωρώ ότι η απώλεια του Αμπεΐντ κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό, όπως δεν θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα κρεμαστεί πάνω στον Ντίνα. Χθες ξεχάστηκε στον πάγκο, όντας από τους πιο φορμαρισμένους αυτή την εποχή.
Η απογοήτευση για μένα ήταν ο Πέτριτς, που αυτή τη φορά πήρε τη μπάλα εκεί που έπρεπε να την πάρει αλλά σε 4 φάσεις (δύο από Κλωναρίδη, μία από Νάνο, μία από Μπούρμπο) δεν βρήκε στόχο.
12:36
Panagiotis13 : Καλημέρα κύριε Δημήτρη!!!Τρίτη αγωνιστική και μας έχουν κλέψει ήδη 5 βαθμούς!!!Ως που θα πάει αυτή η κατάντια!!!αλήθεια σας λέω θα σταματήσω να βλέπω ελληνικό πρωτάθλημα!!!έχω άδικο???
12:38
Αυτό θέλουν. Να σταματήσουμε. Όσο λιγότεροι τους ενοχλούν με την παρουσία τους στα γήπεδα, τόσο ευκολότερο το έργο τους.
12:39
arktika 13 : με την αλητεια των διαιτητων τι θα γινει αδερφε θα αλλαξει ποτε τιποτα η οχι? στο δευτερο ημιχρονο ενταξει ειδαμε 6-7 λεπτα μπαλα γιατι αυτοι της καλλονης ειναι ευαισθητα παιδια και με το παραμικρο πεφταν...! για την ομαδα μου δεν εχω να πω και πολλα ηταν μετριοι αλλα με ενα ημιχρονο που πεχτηκε τι συμπερασμα να βγαλω?
12:43
Με Σταντάρ έγιναν ευκαιρίες ή όχι; Με Μίντιλαντ έγιναν ευκαιρίες ή όχι; Απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός έχει τις λύσεις. Απέναντι σε όσους δεν θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα. Είναι τόσο πολύ απλά τα πράγματα.
Η διαιτησία είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο. Η χθεσινή φάση δεν είναι φάση στο 80', για να πεις δεν με άφησε να ισοφαρίσω. Εϊναι μια φάση στο 9', που αφήνει τον αντίπαλο με δέκα παίκτες και αλλάζει όλο το παιχνίδι. Είναι χειρότερο και από το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μπεργκ με τον Πανιώνιο, παρ' ότι και εκείνο ήταν στο 0-0.
12:44
kostas beroia : kakos o dietitis kakos o pao,,, xalia ollo to eliniko protathlima. exthes nomizo oti pezame me erasitexniki omadha.pos vlepeis ton pao tha pari bros kapoia stigmi
12:45
Θα έχει τα πάνω του, θα έχει τα κάτω του, γενικώς η χρονιά θα είναι και φέτος μια υπερπροσπάθεια.
12:45
george : pesmou yia dina lagos klonaridi an peksi me dinamo
12:48
Για Λαγό διευκρινίζουμε ότι έχει δικαίωμα συμμετοχής. Γο λέω γιατί είχε συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες  στα ματς με Σταντάρ και Μίντιλαντ και κάπου γράφτηκε ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Οι κάρτες σβήνονται πριν  την έναρξη των ομίλων, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Οι Κλωναρίδης και Ντίνας θα παίξουν, χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα.
12:48
aleksis : Καλημέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά θα είνα τα έσοδα εφόσον προκριθούμε στην επόμενη φάση του γιουρόπα λιγκ?
12:49
Συνολικά, γύρω στα 3,5-4 εκατομμύρια ευρώ.
12:49
Κουβάς : Καλησπέρα! Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση, αν και δεν είμαι Παναθηναϊκός, αλλά δεν έχω κολλήματα. Θα τον χάλαγε τον ΠΑΟ να πάρει τον ελεύθερο και ωραίο Νίνη; Ειλικρινά γιατί δεν έγινε ούτε προσπάθεια για την περίπτωσή του; Εγώ πιστεύω οτι και θα βοηθούσε αυτός την ομάδα που έχει προβλήματα, αλλά και η ομάδα θα βοηθούσε αυτόν να αναγεννηθεί ως παίκτης.
12:51
Τα έχουμε πει για τον Νίνη. Όταν ο ίδιος ο παίκτης δηλώνει ότι γελάει με τα δημοσιεύματα περί επιστροφής του στην Ελλάδα, γιατί ζητάμε τα ρέστα από τον Παναθηναϊκό. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός τον είχε ως προτεραιότητα στα πλάνα του...
12:51
νικος αγρινιο : Καλημερα.Το φταιξιμο της ολης υποθεσης το εχει αποκλειστικα ο Αναστασιου...δεν ηθελε να παρουμε παιχτες,ειπε την μνημιωδη ατακα οτι ειμαστε πληρεστατη σε ολες τις θεσεις...κουβεντα που δεν την λεει ουτε προπονητης μπαρτσελονα...κριμα γιατι ειναι και νεος προπονητης!!Αυρη η ομαδα με αυτους τους παιχτες ειδικα φετος θα παλεψει για τον υποβιβασμο....μην ξεχναμε πεφτουν 4 ομαδες...οριο μη υποβιβασμου 37-42 βαθμους!!Απο που θα τους παρει αυτη η ομαδα;;
12:53
Δεν συζητώ για γραφικότητες περί υποβιβασμού κ.λ.π. Ούτε θεωρώ ότι είπαν του Αναστασίου πάρε τον Φάλκενμπεργκ (λέμε τώρα, ένα όνομα) και τους είπε "δεν θέλω, είμαστε πλήρεις". Ας σοβαρευτούμε λίγο.
12:54
ΝΙΚΟΣ ΧΑΝΙΑ : η ομαδα επρεπε να χε κανει τουλαχιστον 2 μεταγραφες επιπεδου μπεργκ αν ηθελε να εκανε το κατι παραπανω σεευρωπη και ελλαδα...λεφτα υπηρχαν απο την μεταγραφη του καπινο...ας εδιναν 300 για τον αμπεντ και αλλον εναν και τωρα δεν θα βαζαμε κολληρια...νομιζω θα συμφωνησεις...
12:57
Όχι στις λεπτομέρειες, αλλά στην ουσία συμφωνώ. Ας μην ήταν στο επίπεδο του Μπεργκ και ας μην ήταν και δύο. Ας ήταν ένας. Υπάρχουν στιγμές που με όσα έχουμε δει στην κορυφή του ρόμβου, ακισθάνομαι ότι και ο Λεοζίνιο της Καλλονής θα ξεχώριζε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα, αν ήταν στο Κορωπί.
12:57
Αλεξ : Καλημέρα κ. Δημήτρη, δεν μπορούμε να έχουμε και πολλές απαιτήσεις απο αυτή την ομάδα καθώς οι περισσότεροι των σημερινών παικτών - πιστεύω- τις καλές εποχές δεν θα είχανε δεί την πόρτα της Παιανίας και μη μου πείς ότι τα ισοπεδώνω όλα!
12:59
Όχι, Άλεξ δεν θα μπω στη διαδικασία τι θα γινόταν κάπου, κάποτε. Σαφώς και δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις πρωταθλητισμού από το φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού, για λόγους που δεν έχουν να κάνουν μόνο με την ποιότητά του.
12:59
σπυρος : μπαιραμι πως σου φαινεται???πιστευω αν βρει ρυθμο θα βοηθησει πολυ τοσο στα ακρα αλλα και πισω απο επιθετικο στη θεση του ατζαγκουν ο οποιος ειναι εκτος κλιματος...
13:01
Θα τον δούμε και τον Μπαϊράμι. Εϊναι μια ελπίδα η επανεμφάνισή του κι εφ' όσον αποκτήσει αγωνιστικη΄ετοιμότητα, θα κριθεί. Αλλά να κρεμαστείς κιόλας από έναν παίκτη που πασχίζει να επανέλθει και είναι στο 70% της φυσικής και αγωνιστικής ετοιμότητας, δεν είναι φρόνιμο.
13:02
Λοιπόν, στο όγδοο γκρουπ του κυπέλλου ο Παναθηναϊκός, με Παναιτωλικό, Χανιά και Ολυμπιακό Βόλου. Σε λίγο θα έχουμε και το πρόγραμμα.
13:02
Φιλημων Ροδος : Απειρες τελικες, γκολ μηδεν.. τι αλλο πρεπει να δουμε οτι εκει ειναι το βασικο προβλημα.. ο κουτρουμπης αν ειναι δυνατον εχει κανει πολλα λαθη και δε πηραμε σεντερ μπακ.. τοσο απλα τα πραγματα και ψαχνουμε χαφ κ φορ..??? Σεντερ μπακ βασικα και καρελης κλωναριδης βασικοι..
13:07
Δεν συμφωνώ στις "άπειρες" τελικές. Ξέρεις, ακόμη κι ένα ψηλοκρεμαστό σουτ από τη σέντρα, που θα σταματήσει με το ένα χέρι ο τερματοφύλακας, είναι τελική προσπάθεια και μάλιστα εντός εστίας.
Ο Παναθηναϊκός είχε χθες 4 ή 5 ευκαιρίες για γκολ. Το χειρότερο ίσως είναι ότι τις είχε ο Πέτριτς και όχι κάποιος που έτυχε στη φάση. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός δίνει την εντύπωση ότι δέχεται γκολ, ευκολότερα απ' ότι μπορεί να πετύχει, αλλά και βάσει φιλοσοφίας που θέλει να έχει στο παιχνίδι του, δεν μπορεί να είναι προτεραιότητα η άμυνα έναντι της επίθεσης.
13:08
george belgio : Dimitri pos o anastasiou den vasi to dina pou ine se forma lago kareli boris na moupis
13:09
Οι Λαγός και Καρέλης είχαν 170 και 180 λεπτά συμμετοχής στα δύο αλλεπάλληλα παιχνίδια της Ελπίδων για τα προκριματική του Euro και προφανώς κρίθηκε ότι ήταν καταπονημένοι. Για τον Ντίνα αισθάνθηκα κι εγώ έκπληξη που δεν ήταν ούτε καν μεταξύ των αλλαγών.
13:10
Θανάσης : Καλημέρα,παρατηρώ στα τελευταία chats να 'καλύπτετε' τον προπονητή στο θέμα της μη απόκτησης παικτών.Να βγει να πει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχουν λεφτά και δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφή.Τα υπόλοιπα για δήθεν 'μη καλών λύσεων στην αγορά που να μπορούν να κάνουν την διαφορά' αποτελούν φθηνές δικαιολογίες.Ειδικά για την ομάδα μας έτσι όπως είναι τώρα,δεν υπάρχουν παίκτες που να κάνουν την διαφορά?
13:17
Δεν έχω καμία διάθεση να καλύψω κανέναν. Ούτε είχα ποτέ μου τέτοια προβλήματα. Εγώ λέω τι καταλαβαίνω από τις δηλώσεις του Αναστασίου. Όταν ο προπονητής λέει ότι δεν θέλει άλλον ένα παίκτη σαν κι αυτούς που έχει και μόνον αν είναι να αποκτηθεί κάποιος που μπορεί να κάνει την διαφορά, θα τον ήθελε, εσύ καταλαβαίνεις ότι του έφεραν τον Ντι Μαρία και τους είπε "Δεν τον θέλω";
Μεταγραφές χρειάζεται και η Ρεάλ. Εγώ αυτούς τους Μπενζεμά και Καρμπαχάλ και κάτι τέτοια λιμά, ποτέ μου δεν τα χώνεψα.
Όσο για τη δήλωσή του ότι το ρόστερ είναι πλήρες, η οποία έγινε μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου (μόνο για ελεύθερους θα μπορούσε να συζητήσει) και αφού ήταν σαφές ότι δεν θα γίνει καμία κίνηση, καλύτερα να σκεφτείς αν θα έλεγες κάτι διαφορετικό στη θέση του...
13:17
zaets : ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΚΟΧΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ Κ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΡΥΘΜΟ.Ο ΑΜΠΕΙΝΤ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΗΤΑΝ ΜΠΟΥΙ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ?
13:19
Για τον Μπούι σαφώς και χρειάζεται υπομονή. Υπομονή για να διαπιστώσουμε ότι είναι ένας καλός ανασταλτικός (άντε εσωτερικός) μέσος. Όχι υπομονή για να γίνει κάτι που δεν είναι.
13:19
takaros : καλημέρα σε ολους ακομα μια φορα εχθες ειδαμε έναν ακομη αγωνα με τρεξιματα μαρκαρισματα μεχρι εκει... τελειώματα στης φασεις καθολου. ανχος? πιεση? η ιδια ομαδα με περσι που επνιγε τον αντιπαλο φετος τι εγινε? κορεσμος? ε ποτε προλαβαν μηπως λεω μηπως καποιοι παικτες νομιζουν ότι είναι για καλυτερα πρωταθλήματα και απλα εδώ παιζουν για να είναι απλα σε φορμα?μεχρι να ερθει η καποια προταση?λεω...αν νομιζουν ετσι για αυτην την φανελα κανουν λαθος.
13:26
Αν και η ομάδα τους έχει επιτρέψει να θεωρούν ότι μπορούν να φύγουν στην πρώτη ικανοποιητική πρόταση που θα έρθει στα γραφεία του συλλόγου, όχι, δεν πιστεύω ότι η εικόνα του Παναθηναϊκού εξρτάται από το πως μπορεί να αισθάνονται  εν όψει μιας μεταγραφής οι παίκτες του.
Το αντίθετο. Εγώ θα έλεγα ότι πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων και της διάθεσης, εφ' όσον η ομάδα πίστεψε ότι είναι αρκετοί και δεν προχώρησε σε οποιαδήποτε ενίσχυση που ενδεχομένως θα έκανε αμφίβολη τη συμμετοχή τους.
Όμως ξαναλέω και από δω. Δεν νομίζω ότι δεν θέλουν. Θέλουν και παραθέλουν. Απλά δεν μπορούν. Δεν έχουν το εύκολο γκολ, δεν έχουν τη δημιουργία των πολύ μεγάλων φάσεων στην αντίπαλη εστία και γενικά δυσκολεύονται. Κωλύονται. Πώς το λένε αλλιώς;
13:27
ΣαββαςΚ84 : Η ομαδα εν Ελλαδει καλειται να διασπα πολυπροσωπες αμυνες!Για αυτο χρειαζεται η ατομικη πρωτοβουλια και δει πανω απο του ενος παιχτη!Πιστευω οι Μπαιραμι,Ζεκα και Νανο να βοηθησουν σε αυτο!Με ανησυχει η ασταθεια του Κουτρουμπη στα τελευταια παιχνιδια, αδικαιλογητο το λαθος στη φαση του γκολ!Ο Παναθηναικος ναι μεν αποτελει συνολο αλλα του λειπει ο ηγετης-προσωπικοτητα!Ο Μπουρμπος πως σου φαινεται;Πιστευω αρχιζει και δενει σιγα-σιγα!
13:28
romario 7 : kirie dimitri an diavasa kala o apo panw eipe oti sas klepsane 5 vathmous???/xaxaxaxa....stin prasini tileorasi ta eide auta na fantastw e???
13:31
Αν ο φίλος θεωρεί ότι το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μπεργκ στο 0-0 με τον Λεβαδειακό και η αποβολή που δεν δόθηκε στον Χογκ, επίσης στο 0-0 με την Καλλονή, στέρησαν από τον Παναθηναϊκό δύο νίκες, δεν θα του το απαγορεύσω ούτε εγώ, ούτε κανείς μας.
13:32
vagelis : Το προβλημα του παναθηναικου ειναι τα χαφ.Δεν υπαρχει ο παιχτης μαεστρος που θα μοιρασει μπαλιες και θα σπαει τετοιες αμυνες.Λαθος του Αναστασιου που δεν πηρε τετοιο παιχτη.Συμφωνεις;
13:34
Συμφωνώ στο πνεύμα. Θα προτιμούσα ένα καθαρό μεσοεπιθετικό, παρά έναν bob to box μέσο που θα γυρίζει πίσω, θα παίρνει τη μπάλα και θα την μοιράζει. Έναν επιτελικό με δράση στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου. Ακόμη και να τελειώνει φάσεις με δικές του προσπάθειες και σουτ.
13:34
Γιωργης Mεσκλα : Οι περσινες γκελες στην αρχη ειχαν καποια δικαιολογια , οτι ειχε αλλαξει ολη η ομαδα ... φετος ομως δεν υπαρχει αυτη η δικαιολογια ... Πιστευεις οτι θα τα παμε χειροτερα απο περυσι ?
13:36
Είναι δύσκολο και βαρύ το πρόγραμμα. Η λογική λέει ότι δεν είναι εύκολο να επαναληφθεί η περσινή σοδειά.
13:36
ΣΩΤΗΡΗΣ : ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΕΤΡΙΤΣ?ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΓΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΟΠΩΣ ΘΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ ΚΑΡΕΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΝΑΛΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
13:37
Αυτή είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Η άλλη είναι αυτή που λέει ότι αν δεν πάρει παιχνίδια, πως περιμένεις να σου αποδώσει αποτελέσματα. Ήταν σε κακή μέρα χθες, δεν είναι κακός παίκτης ασφαλώς.
13:37
Αντώνης13 : Δημήτρη πως βλέπεις την ομάδα με δυναμό εγώ πιστεύω πως θα αντιδράσει και θα κερδίσομε μας βολεύει καλυτερα το παιχνίδι πίσω από την μπάλα περιμενοντας τον αντίπαλο
13:41
Συμφωνώ στο τελευταίο σκέλος, αλλά θα πρέπει να μην γίνουν τα λάθη που έγιναν με την Καλλονή στο δικό του μισό του γηπέδου. Πολλά από αυτά μάλιστα αβίαστα. Γιατί δεν νομίζω ότι η Ντιναμό θα συγχωρήσει τέτοιες γκέλες.
13:43
Ένας φίλος μου θυμίζει ότι χρωστάω το πρόγραμμα του κυπέλλου. Έχουμε και λέμε:

1η αγωνιστική: Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός
2η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός
3η αγωνιστική: Χανιά - Παναθηναϊκός.

13:43
Παναγιώτης : Κατ' αρχήν αναμφισβίτητα ήταν αποβολή. Αλλά όταν σε 82 λεπτά δεν σκοράρεις με την Καλλονή φταίει μόνο ο διατητής. Μην παραμυθιάζεις τον κόσμο!
13:44
Παναγιώτη δεν παρακολουθείς. Απλά σχολιάζεις. Μπέρδεψες το Contra, με το Facebook...
13:44
kostas beroia : nomizo oti persi tetoio kero eimastan kaliteri.... fetos anti na eimaste okoma poio kali nomizo oti den exoume kamia sxesi me persi.. esi ti les
13:46
Πέρσι, τέτοιο καιρό, ο Παναθηναϊκός είχε τους ίδιους ακριβώς βαθμούς και μία πιο προβληματικη΄εικόνα, αλλά με τη δικαιολογία ότι ακόμη ψάχνονται κια θα ψάχνονται για καιρό ακόμη, απόλυτα φυσιολογικά. Φέτος είναι η ίδια ακριβώς ομάδα και δεν έχει την παραπάνω δικαιολογία.
13:48
Μαρίνος 13, θα ήθελα να δημοσιεύσω το σχόλιό σου, αλλά με τα πλήρη στοιχεία σου Και όχι Βέγγος 101. Γιατί όταν έρθει η μήνυση εγώ θα τρέχω σαν τον Βέγγο...
13:49
aigio : poios o rolos tou diatiti otan arxizoun kai peftoun katw se ena olokliro imixrono....extes imoun sto panaigialeios-ermionida molis egine to 1-2 arxisan oi ponoi kai oi vouties to idio kai me panathinaiko...apla prepei na apodexese to oti an meneis piso sto skor stamatas na paizeis podosfero...
13:50
Στην Ελλάδα, ναι. Ακόμη και από αδιάφορες μκικρομεσαίες ομάδες, που δεν θα βγουν στην Ευρώπη αν κερδίσουν, ούτε θα κινδυνεύσουν με υποβιβασμό αν χάσουν.
13:50
νικος : εγω θεωρω οτι η διοικηση μας κοροιδευει,δεν γινεται να αφηνεις την ομαδα χωρις επιτελικο και δεξι μπακ που ηταν περυσι το προβλημα σου,αλλα ξερω ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.τουλαχιστον ας βγουν να το πουν.ποια η γνωμη σου?
13:51
Βγήκαν και το είπαν Αλαφούζος, Φύσσας και Νταμπίζας πριν από μερικές ημέρες στη Λεωφόρο, σε συνέντευξη τύπου. Προτιμούν είπαν να φτιάξουν ένα βοηθητικό γήπεδο, ένα καλύτερο γυμναστήριο, υποδομές για την Ακαδημία, παρά να κάνουν μεταγραφές που δεν είναι βέβαιο ότι θα προσφέρουν.
13:52
νικος : δημητρη αν δεν θελεις να ξοδεψεις πολλα στελνεις ενα σκαουτερ στην αργεντινη ή αξιοποιεις τον ροτσα και σου φερνει ταλεντακια οπως κανει ο αστερας και κατι αλλο,μας χαλαγε ο γιαννιωτας που ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ και ειχε το ευκολο γκολ???κατσε να πεζεις με τον πετριτς που δεν μπορει να παρει τα ποδια του
13:53
andy : Κ.Κριτη ποσο ειναι το μπατζετ ΠΑΟ κ οσφπ στο ποδοσφαιρο στο περίπου(μονο αμοιβες παικτων) ευχαριστω
13:54
Περίπου στα 6 εκατ. ευρώ του Παναθηναϊκού και γύρω στα 25 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού.
13:55
Κώστας : Φέτος σε αντίθεση με πέρυσι αποφασίστηκε να μην ξοδέψουν λεφτα για μεταγραφές και όλα τα έσοδα να πάνε στα χρέοι. Αν όλα πάνε χάλια φέτος (δεν βγούμε ευρώπη του χρόνου και δεν περάσουμε τους ομίλους του el) τι θα κάνουν του χρόνου με τα χρέοι????? Αν δεν ξοδέψεις λεφτά ομάδα δεν φτιάχνεις (ναι ξέρω τα έχουμε ξαναπεί αυτά αλλά δεν βλέπεται η ομάδα)
13:56
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΣΙΑ 13 : καθαρή αποβολή στο 8 αλλα τόσα λεπτά να μη μπορούμε να βάλουμε ενα γκόλ ειναι απαράδεκτο.ο πέτριτς παρα πολύ κακος
13:57
chris : Εγώ και στο φιλικο με βιτορουλ που ειχα δει, ο Ντίνας έπαιξε πολύ καλά αριστερά και ο Μπαϊράμι σπίσω από τους επιθετικούς.. Χτες τον Ντίνα δεν τον έβαλε καθόλου και τον Μπαϊράμι τον έβαλε στα άκρα χωρίς λόγο... Επίσης ο Μπούι φαινόταν ότι δεν έχει να προσφέρει τίποτα προς το παρόν, απαράδεκτο που έπαιξε βασικός. Μα στραβοί είμαστε που τα βλέπουμε αυτά και ο coach όχι?
13:58
Κάπου εδώ ολοκληρώνουμε. Ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή. Καλό απόγευμα.
13:58
Κάπου εδώ ολοκληρώνουμε. Ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή. Καλό απόγευμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK