Η συζήτηση με τον Δημήτρη Κριτή

Επί τρεις ώρες συνομίλησε με τους αναγνώστες του Contra.gr o Δημήτρης Κριτής με αφορμή την ήττα του Παναθηναϊκού από την Εστορίλ στο Europa League. Διαβάστε όλη τη συζήτηση που αφορούσε το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Η συζήτηση με τον Δημήτρη Κριτή
INTIME SPORTS

Η μαραθώνια συζήτηση με τον Δημήτρη Κριτή

13:40
Σε λίγα λεπτά, ο Δημήτρης Κριτής ανοίγει τον διάλογο για τον Παναθηναϊκό. Μπορείτε να στείλετε από τώρα τις ερωτήσεις σας
13:56
Καλησπέρα σε όλους. Φτιάχνουμε ένα γρήγορο καφεδάκι και ξεκινάμε. Σας παρακαλώ όχι greekglish. Γράφετε ελληνικά για να διευκολύνετε και την ανάγνωση και την ταχύτητα ανταπόκρισης.
14:01
Έτοιμοι. Άρχεται η συνεδρία του group therapy της Παρασκευής. Πείτε τις εντυπώσεις και τις προτάσεις σας με ψυχραιμία. Δεν είναι απαραίτητο να στείλετε ερώτηση ή απορία. Πείτε απλά την άποψή σας και θα εκπλαγείτε σε βάθος χρόνου από τη δύναμη της γνώμης σας.
14:02
Δημητρης : συνονοματε καμια δικαιολογία. η ευθυνη ολη του Αναστασιου. στη NOVA ειχε πει "αν βρεθει κατι καλο θα κανουμε μεταγραφη, αν κ ειμαστε πληρεις". ο Αστερας που περασε τοσες ευρωπαικες μαχες φετος με ελευθερους κ δανεικους ειναι ο μονος εξυπνος δηλαδη?
14:06
Καλησπέρα συνονόματε. Έχω πει την άποψή μου για τη δήλωση του Αναστασίου περί πληρότητας του υλικού. Πιστεύεις ειλικρινά ότι του διέθεσαν έτοιμους παίκτες, ικανούς να κάνουν την διαφορά και είπε "δεν τους θέλω"; Αν ήταν να φέρουν άλλον Μπούι ή άλλον έναν Μπερίσα, καλώς δεν ήρθαν.
Σε ό,τι αφορά στο σκάουτινγκ, είναι βέβαιο ότι αυτή τη φορά δεν έγινε η δουλειά του προπερασμένου καλοκαιριού, όπως επίσης είναι βέβαιο ότι ο Παναθηναϊκός δεν διέθεσε ούτε σεντ για τις καλοκαιρινές προσθήκες, ακόμη και την παραμονή του Σίλντεφελντ.
14:07
Προβληματισμενος!!! : Που θα φτάσει αυτή η κατρακύλα? Να χάνουμε τόσο εύκολα από παγκοσμίως άγνωστες ομάδες???
14:09
Προφανώς δεν έχεις αντιληφθεί και εσύ, ότι η περσινή πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο ήταν ένας πολύ καλός συνδυασμός ικανοτήτων αλλά και συγκυριών. Αν υπερεκτιμήσεις το αποτέλεσμα της περσινής χρονιάς και δεν το ερμηνεύσεις στη σωστή του διάσταση, αυτή της υπέρβασης, αυτά παθαίνεις.
14:09
GARIF : giati o anastasioy bazei petrits atzagkoyn kai trianta afoy den trabane kai afinei eξω κλωναριδη λαγο κλπ
14:11
Πάντως όχι από μαζοχισμό. προς τον εαυτό του ή σαδισμό προς όλους τους υπόλοιπους. Για τον Λαγό, σίγουρα έπαιξε ρόλο το ελαφρύ διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε μετά το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.
ΚΙ εγώ θα ήθελα ΚΛωναρίδη στο χθεσινό παιχνίδι, αλλά ήταν τόσο πολλοί αυτοί που βρέθηκαν σε κάκιστη ημέρα, που κανείς Κλωναρίδης δεν θα άλλαζε την εικόνα της αναμέτρησης.
14:11
νικος : κυριε κριτη εκτος απο το να κατηγουρουμε τους παιχτες και ν λεμε συνεχια οτι θελουμε ενισχυση μηπως θα πρεπει να δωσει ο κυριος αναστασιου ευκαιριες και στους πιτσιρικαδες μπερισα, ρισβανη, σταματακη , και κατα την αποψη μου καλυτερα να βλεπω τον δωνη να παιζει στην παρουσα φαση παρα τον πρανιτσ τ εχετε να πειτε;
14:14
Στο θέμα του Πράνιτς, θα συμφωνήσω Νίκο. Παρ' ότι με ξεγέλασε η διάθεση που έβγαλε στα δύο τελευταία παιχνίδια, η χθεσινή του παρουσία ήταν ως έναν βαθμό προκλητική. Φίλος που προστέθηκε στην παρέα μας με μικρή καθυστέρηση χθες, αντιλήφθηκε την παρουσία του όταν στο 62' έβγαλε στη γραμμή την προβολή του Ταβάρες.
Εμείς απλά ξέραμε ότι παίζει από το διάγραμμα της ΟΥΕΦΑ...
14:14
dimi : δεν μπορω ν πιστεψω οτι ο αστερας π ειναι σ πιο δυκολο ομιλο κ φερνει καλυτερα αποτελεσματα εχει πιο ποιοτικο ροστερ απο μας..τι πιστευεις φταιει γ την μηδενικη συγκομιδη ως τωρα αλλα και τις αθλιες εμφανισεις?
14:15
Το φτωχό ρόστερ σε σχέση με τον όγκο των αγωνιστικών υποχρεώσεων, η απουσία του Περγκ  και το ντεφορμάρισα βασικών στελεχών. Δεν είναι και λίγα, όλα αυτά μαζεμένα.
14:16
ελενα : συμφωνεις οτι πλεον η μονη λυση ειναι ενας σοβαρος επενδυτης και οτι με την παναθηναικη συμμαχια το ταβανι ειναι οι ομιλοι του europa league και τιποτα παραπανω?
14:16
ελενα : και επισης η χρονια δεν ειναι ηδη ψιλο αποτυχημενη.αν υποθεσουμε ο αστερας μια ομαδα με μικροτερο μπατζετ παει στην ευρωπη πολυ καλυτερα παιζοντας και μπαλα?η ομαδα επρεπε να ναι ετοιμη για την ευρωπη τι να το κανω αν πεταει μετα το γεναρη οταν τα πιο κρισιμα παιχνιδια ειναι τωρα
14:22
Η Παναθηναϊκή Συμμαχία είχε τη δυνατότητα το καλοκαίρι να ενισχύσει τις περσινή βάση με τουλάχιστον 2 ποιοτικές προσθήκες σε διαπιστωμένα κενά και να ανεβάσει την ομάδα άλλο ένα σκαλοπάτι. Αντ' αυτού συνυπέγραψε το πισωγύρισμα. Ωστόσο θα συμφωνήσω ότι με συνδρομές της τάξης των 2-2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ίσως είναι και πολύ οι όμιλοι του Europa League.
Συμφωνώ για τον επενδυτή, αλλά πού είναι; Αν υπάρξει συμμάζεμα στα οικονομικά και αυτό το λέω γιατί μέχρι σήμερα δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση, ίσως φανεί κάτι στον ορίζοντα.
Όσο για τις συγκρίσεις Έλενα, δεν νομίζω ότι το Europa League ήταν στους στόχους της χρονιάς. Εννοώ μεγαλοπρεπείς πορείες και μεγαλεία. Υπήρχε απαίτηση για αξιοπρεπή παρουσία, αλλά η ήττα από την Εστορίλ, κάθε άλλο παρά τέτοια εικόνα άφησε. Η επιτυχία θα κριθεί στο τέλος της χρονιάς. Γιατί αν -λέω αν- ο Αστέρας και ο κάθε Αστέρας δεν κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα μείνει απλά με το γοητευτικό ντεμπούτο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
14:23
CHRIS 57 : Τι να σχολιάσεις και τι να ρωτήσεις μετά από τέτοιο κάζο ??? Το μοναδικό ερώτημα που κυριαρχεί ειναι πλέον αν η κατάσταση είναι αναστρέψιμη.....
14:24
Αναστρέψιμη ναι, φτάνει να εννοούμε το ίδιο. Δεν λέω για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Λέω για είσοδο στην πρώτη τετράδα και ευρωπαϊκό εισιτήριο και τη νέα χρονιά. Αυτό ναι, πιστεύω ότι θα συμβεί.
14:25
GAS13 : ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ? ΧΘΕΣ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΚ (0-1) ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΑ !!!
14:26
Εσύ το είδες χθες. Εγώ που διαρκώς καλούμε στις παρέες μου, να τα υπενθυμίζω και να τα "ντύνω" και με προσωπικά βιώματα από όλα αυτά τα ταξίδια. Εκεί να δεις "και διηγώντας τα να κλαις"...
14:26
μαριος : διαφωνεις οτι η διοικηση φετος εκανε τραγικες επιλογες στο θεμα αμπειντ και στο θεμα επιθετικου?αυτος ο μπερισα γιατι ηρθε?για τη β ομαδα?
14:30
Αυτός ο Μπερίσα, όπως λες κι εσύ, ήρθε γιατί έχει πολύ καλές προδιαγραφές για την ηλικία του (18 χρόνων) και γιατί ήταν τσάμπα. Αν υποψιαστώ ότι δεν υπάρχει ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του, θα έχω κι εγώ την ίδια απορία.
Η επιμονή στους Σίλντεφελντ και Αμπεΐντ κόστισε δίχως άλλο, αλλά είχε τη λογική του έτοιμου από κάθε πλευρά ποδοσφαιριστή. Στον Σίλντεφελντ επιβραβεύτηκε έστω κι αργά, με τον Αμπεΐντ απέτυχε παταγωδώς και δυστυχώς, κατά τη γνώμη του, φαινόταν από νωρίς ότι δεν έπρεπε ο Παναθηναϊκός να κρεμαστεί σε αυτή.
14:31
Χρήστος : Δημήτρη καλησπέρα. Τί έχει μείνει που δεν έχουμε αναλύσει και σχολιάσει? Νομίζω ότι αν ανατρέξουμε στα προηγούμενα σου live-chats θα λάβουμε και τις απαντήσεις στα ερωτήματα που θα τεθούν σήμερα. Εμένα η απορία μου εξακολουθεί.Πώς γίνεται η ίδια με την περυσινή ομάδα να παρουσιάζει τέτοιο αδιόρθωτο χάλι με καμιά εξέλιξη.Μην πω ότι χειροτερεύει παιχνίδι με παιχνίδι.
14:33
Φέτος δεν υπάρχει Αμπεΐντ, είναι άφαντος ο Πράνιτς, παίζει και δεν παίζει ο Μέντες, έχει αλλάξει σχεδόν όλη η μεσαία γραμμή. Πρόσθεσε -αν και θα έπρεπε να ξεκινήσω από κει- τον τραυματισμό του Μπεργκ και θα βρεις απαντήσεις στην απορία σου.
14:34
Θα δημοσιευτούν τρεις ερωτήσεις σε greekglish γιατί η ώρα αποστολής τους προηγείται της παράκλησής μου. Καμία άλλη όμως.
14:35
Giannis : Kalispera !!! Genika mou aresei i mpalitsa alla oxi fanatika .. Panathinaikos eimai .. Pisteua ex arxis oti i omada xasi .. Dn xero kai polla apo mpala alla blepo oti o panathinaikos dn exei omada .. Mou aresei o anastasiou ... Ixera oti san panathinaikos epibalete na nikisoume xtes alla pisteua oti tha xasoume .. Dn mou ekane kefi kan na dw ton panathinaiko oute ena lepto kai ithela na dw ton astera !!!
14:36
Όλοι ήξεραν ότι ήταν "must win" παιχνίδι, αλλά κανείς δεν έβαζε το χέρι του στη φωτιά γι' αυτό. Και από μόνο του λέει πολλά. Σε αποζημίωσε ο Αστέρας;
14:36
Chris : Re paidia gt oli lene oti I omada prepi na ntrepete. I omada tora xtizete Kai oli afti pou fonazoun ntropi tis omadas gt den pane na voithisoun oikonomika tin omada? Oli ksexasan tin epitixia tis persinis xronias? Kai I omada mas prepi na teliosi Psila sto protathlima fetos Gia na vgei evropi ksana. Pio ine pio simantiko fetos evropi I protathlima?
14:38
Θα συμφωνήσω ότι το πρωτάθλημα είναι η προτεραιότητα. Και θα επαναλάβω ότι η απαίτηση στην Ευρώπη είναι η αξιοπρεπής αγωνιστική παρουσία. Η χθεσινή δεν ήταν τέτοια Chris.
14:38
Panos : akougete tipota gia to an uparxei kapoios na agorasei ton panathinaiko?i skopeuoun na ton afisoun sto eleos tou theou
14:39
Σιγή ασυρμάτου Panos. Ντιπ για ντιπ που λεν' και στο χωριό μου.
14:39
vagelis : ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΤΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!
14:40
Χρήστος : Καλησπέρα κύριε Κριτή, είμαι (χωρίς να θέλω να περιαυτολογώ) από τους πιο αισιόδοξους Παναθηναϊκούς, εχθές όμως έσκασα ως αηδίας από το συνονθύλευμα που έβλεπα.....κάποιοι ντυμένοι στα πράσινα με κάποιους από κάποιο Εστορίλ (ηρεμιστικά χάπια θυμίζει το όνομα)...... Η τσατίλα ήταν πιο πολύ γιατί όχι απλά χάσαμε, αλλά δεν κάνανε ούτε τα βασικά των βασικών.η 3η πάσα αγνοείται από χθες.....πείτε μου αν μπορείτε εκτός και αν έχω μου έχει σαλέψει, πως γίνεται από το ένα ματς στο άλλο να υπάρχει αυτή η χαώδης διαφορά. μου θυμίζει την ταινία με τον Michael Jordan και τα Looney tunes που χάσανε ξαφνικά το ταλέντο τους οι παίκτες.... δε γίνεται να μην ξέρουν τι να κάνουν την μπάλα,λες και παίζανε σε αλάνες ήταν και όποιος διώξει πιο μακριά την μπάλα από την άμυνα....τι νομίζετε ότι θα γίνει από δω και πέρα? ευχαριστώ
14:45
Φυσικά και ενοχλεί η εφάνιση περισσότερο και από την ήττα. Λογικό είναι. Όπως λογική ήταν η εικόνα που παρακολουθήσαμε με τους Πράνιτς, Νάνο σε τραγική ημέρα, Ντίνα, Μπαϊράμι, Πέτριτς, Μπούρμπο μέτριους έως κακούς. Δεν είναι σύνθετα μαθηματική το ποδόσφαιρο. Απλά αριθμητική είναι. 11-5=6. Όταν παίζεις με 6 εναντίον 11, δεν δικαιούσαι να περιμένει τίποτε καλύτερο.
Να δούμε τον πήχη εντός των τειχών.
14:45
baggelis133 : Τι θα ητανε ποιο σωστο να γινει σε θεμα παραγοντων..??? Γιατι δεν τον περνει τον παναθηναικο ενας οικονομικα ισχυρος αντρας ??? Δεν μπορω να πιστεψω πως δεν υπαρχει...
14:47
Πίστεψέ το Βαγγέλη. Δυστυχώς όσοι τον είχαν μέχρι σήμερα, όχι μόνο τον άφησαν χωρίς μισό περιουσιακό στοιχείο, αλλά και τον εγκατέλειψαν μέχρις ενός.Ποιός και γιατί να ενδιαφερθεί αν δεν έχει πολλά λεφτά για πέταμα;
14:47
Τζιγγερ Θεε ξαναπαρε την ΠΑΕ : Γιαννακοπουλος αφαντος, Αλαφουζος λιγος, καταστρεφει και μικραινει τον ΠΑΟ μας μέρα με την μέρα. Μηπως είναι η ώρα για την επιστροφη του μοναδικου παραγοντα που βοηθησε τον ΠΑΟ; (ΤΖΙΓΓΕΡ)
14:48
Ακόμη κι αν ενδιαφερόταν, πιστεύεις ότι έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό;
14:48
βαγγέλης Βορίλας : γιατί ο Αναστασίου δεν χρησιμοποιεί ενα σχήμα μόνιμο στην άμυνα και κάθε φορά βλέπουμε άλλον παρτενέρ του Κροάτη με αποτάλεσμα η άμυνα να είναι μόνημα παιδική χαρα,και γιατί πήρε αυτό το παιδι τον Μπερίσια να αντικαταστήσει τον Μπέρκ αφού δεν ήταν σίγουρος οτι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα τώρα με αποτέλεσμα να παίζει περιπατητής Πέτριτς
14:52
Στην άμυνα υπάρχουν οι σταθερές αναφορές των Σίλντεφελντ και Νάνο. Όταν παίζει ο Κουτρουμπής, λέμε γιατί παίζει ο Κουτρουμπής που κάνει επιπόλαια λάθη. Όταν παίζει ο Τριανταφυλλόπουλος, λέμε γιατί παίζει ο Τριανταφυλλόπουλος που δεν έχει τεχνική. Μετρημένα κουκιά είναι αδέρφια, μην μπερδεύεστε.
Όσο για τον Μπερίσα, δεν ήρθε ο αντι-Μπεργκ, μην τρελαθούμε κιόλας. Η συμφωνία προϋπήρχε του τραυματισμού του έτοιμου Σουηδού και ήρθε ο ούτως ή άλλως ανέτοιμος, μόνο και μόνο λόγω μηδενικών αναταγωνιστικών παιχνιδιών.
14:52
Αλέξανδρος : Διοίκηση ανύπαρκτη, παίκτες αδιάφοροι, ποιότητα μηδέν. Τα πειράματα όλων τους πρέπει να σταματήσουν επιτέλους γιατί η ομάδα μας μικραίνει.
14:53
Μακάρι να υπάρξει εναλλακτική. Μακάρι να υπάρξει τουλάχιστον πρόοδος στο οικονομικό κομμάτι και να ξεκολλήσει με οποιοδήποτε τρόπο το θέμα του γηπέδου. Ίσως έτσι ο Παναθηναϊκός ξαναγίνει ελκυστικός για ενδιαφερόμενους επενδυτές.
14:54
Σωτήρης : Καλησπέρα, είμαι 34 και απο 13-14 χρονών τα ματς που δεν παρακολούθησα την ομάδα είναι ελάχιστα. Πάντα έκραζα όσους έφευγαν στη μέση ενός παιγχνιδιού της ομάδας ή όταν έχανε. Πρώτη φορά, εχθές, έπιασα το τηλεκοντρόλ για να πατήσω OFF στο 78' του αγώνα. Από εγωισμό και μόνο και μετά από δεύτερη σκέψη δεν το έκανα. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΟΙ. Π-Α-Ν-Α-Θ-Η-Ν-Α-Ι-Κ-Ο-Σ Α.Ο.
14:55
karlos : Δημητρη,μηπωσ δεν πληρωνονται οι petrits kai pranits??
14:57
Δεν είναι οικονομικό το θέμα Karlos. Ιδιαίτερα φέτος, μοιάζουν να στερούνται περισσότερο κινήτρου και λιγότερο διάθεσης.
14:57
Βασίλης : Καλησπέρα Δημήτρη.Πως βλέπεις τα πράγματα θα γίνει κάποια κίνηση για παίκτες τον Γενάρη γιατί η ομάδα δεν τραβάει τώρα.Επίσης η διακοπή θα βοηθήσει την ομάδα να ανασυνταχθεί;
15:00
Πάντα οι διακοπές εξυπηρετούν τις ομάδες που βρίσκονται σε κακή, είτε αγωνιστική, είτε ψυχολογική, κατάσταση. Αντίθετα φρενάρουν όσες έχουν βρει ρυθμό και φόρμα.
Ειλικρινά δεν ξέρω Βασίλη για τον Γενάρη. Ίσως αν είναι όλα επί ξύλου κρεμάμενα και κινδυνεύσει να μείνει χωρίς ευρωπαϊκό εισιτήριο, να γίνουν 1-2 ενέσεις. Οι μεταγραφές γίνονται το καλοκαίρι, οι διορθώσεις γίνονται τον Γενάρη.
15:00
Costas : Όταν ο μέσος όρος τω παικτών που έχεις είναι στο 5 με άριστα το 10 είναι τουλάχιστον αστείο απο πάρα πολλούς σημερα να ακούω πως θα πρέπει να καταλάβουν σε ποια ομάδα παίζουν για το βάρος της φανέλας κλπ. Αυτο το ταβάνι εχουν αυτο παίζουν. Αυτούς μπορούμε να εχουμε με τα λεφτά που εχουμε αυτούς εχουμε. Το ίδιο ισχύει και για τον Αναστασίου που δεν του συγχωρώ την δήλωση-κοροϊδία απέναντι στον κόσμο της ομαδας που έχει ματάκια και βλέπει.
15:01
Την ίδια δήλωση θα έκανες στη θέση του Costas. Δεν θα καταρράκωνε περαιτέρω το υλικό του, για να νιώσουμε καλύτερα οι υπόλοιποι.
15:02
Δημήτρης : Οι ιθύνοντες υπερεκτίμησαν την περσινή πορεία!Ήταν υπέρβαση, όχι φυσιολογική εξέλιξη!Και υπερβάσεις δεν γίνονται κάθε χρόνο, πόσω μάλλον χωρίς ενίσχυση!
15:02
Λέγεσαι Δημήτρης, λέμε και τα ίδια, θα νομίζουν ότι γράφουν στον εαυτό μου...
15:02
Giorgos K : Ωραία η συνεδρία της Παρασκευής αλλά πραγματικά δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω για την ομάδα μας, πέραν του ότι έχει μικρύνει πολύ. Ο γιος μου είναι εδώ και τρία χρόνια Αστέρας Τρίπολης(από ΠΑΟ) και πλέον δεν μπορώ να του πώ και κάτι ..... Νομίζω ότι θα πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι η Ομάδα θα παραμείνει σε αυτή την κατάσταση μέχρι την τακτοποίηση των οικονομικών της προβλημάτων ή μέχρι να βγεί καμία φουρνιά ποδοσφαιριστών που πουλώντας τους ΟΛΟΥΣ να βγείς στον αφρό και να ξαναχτίσεις ομάδα. Μέχρι τότε υπομονή εκτός και αν υπάρχουν κάποιοι που ακόμα πιστεύουν στον Αγιο Βασίλη... Καλό ΣΚ
15:03
Καλό ΣΚ, αν και χαλάει ο καιρός. Εμείς να μην χαλιόμαστε.
15:03
sakis : συγνωμη κυριε Κριτη αλλα εθελοτυφλειτε?λετε λογω του περσινου υπερεκτιμησαμε τη χρονια ..δηλαδη ο αστερας που εχει μικροτερο μπατζετ απο εμας θα εχανε απο αυτο το χωριο η απο αυτη τη σταντας λιεγης που στο βελγιο παραπεει?ολα τα βλεπετε ροδινα ευγε
15:04
Αν εθελοτυφλούσα ή τα έβλεπα όλα ρόδινα, θα λειτουργούσα εντελώς διαφορετικά. Τώρα απλά υπομένω στωικά, όσα βλέπουν τα ματάκια μας Sakis.
15:05
Γιώργος : Ο Παο μετά τον Μπεργκ δεν εχει κανεναν επιθετικο...ο Πετριτς ειναι χαλια και δεν ειναι φορ ουτε καν μετριο τωρα,οποτε ομαδα χωρις φορ περιοχης να απειλει ειναι λογικο να χανει ή να εχει δυσκολο το γκολ οπως ακριβως ο Παο...γιατι δεν πηραν ενα φορ περιοχης κατωτερο του Μπεργκ??
15:05
Δεν έχω απάντηση Γιώργο. Ή μάλλον έχω την ίδια αναπάντητη απορία.
15:06
Γιώργος : Τόσο πολύ μας χάλαγε ο Νίνης?
15:06
Ή μήπως ο Παναθηναϊκός χάλαγε τον Νίνη; Γιατί διάβασα ότι γελούσε κάθε τόσο με τα σενάρια περί επιστροφής στην Ελλάδα.
15:07
Δημήτρης : Υπάρχει ζήτημα διαφωνίας ανάμεσα σε Αναστασίου-Νταμπίζα ως προς τις μεταγραφικές ανάγκες?
15:08
Παραδέχθηκε και ο Νταμπίζας κάποιιες διαφωνίες, αλλά δεν νομίζω ότι είχαν να κάνουν με θέσεις. Περισσότερο με πρόσωπα και το κατά πόσον προσθήκες αμφιβόλου ικανότητας να κάνουν την διαφορά, ήταν απαραίτητες ή όχι.
15:08
Αλεξ : Κυριε κριτη πιστευετε ότι ο Αναστασιου πραγματικα πιστευει ότι εχουμε μια χαρα ομαδα και ότι για όλα φταει η ατυχια μας,η διατησιες και ισως καποια κακα τελειώματα...? η απλα εθελοτυφλει? Περυσι τον ειχα για πολύ καλο προπονητη αλλα με επιλογες που βλεπω φετος στα μεταγραφικα και στα αγωνηστικα,αρχιζω να πιστευω μηπως το περυσινο ηταν και λιγο "τυχη"...ποια η γνωμη σας?
15:10
Τύχη, όχι. Και τύχη, ναι. Ήταν υπερβατική πορεία που παρεξηγήθηκε, υπερεκτιμήθηκε ως έναν βαθμό και εγκαταλείφθηκε όταν χρειαζόταν 2-3 τονωτικές κινήσεις, που θα την βοηθούσαν να αντεπεξέλθει στον μεγαλύτερο όγκο αγωνιστικών υποχρεώσεων και απαιτήσεων.
15:10
alex : Μηπωσ αλλαγη συστηματοσ,σε 3 5 2 βοιθουσε,οποσ περσι...??
15:14
Ρώτησα σχετικά τον Αναστασίου, μετά τη δεκαπεντάλεπτη χρησιμοποίηση τριών κεντρικών αμυντικών στα Χανιά και η απάντηση που πήρα, είναι πως υπάρχει στο μυαλό του και αυτό το σύστημα όταν κριθεί απαραίτητο. Η ομάδα δείχνει φέτος να έχει χάσει την αμυντική ισορροπία που βρήκε πέρσι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, αλλά αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τη συνολική ανασταλτική της λειτουργία και λιγότερο με πρόσωπα στις θέσεις της άμυνας.
Ωστόσο εκτιμώ ότι η παρουσία δύο επιθετικών μπακ, όπως οι Μπούρμπος και Νάνο, θα εξυπηρετούσε ένα τέτοιο σύστημα, με δεδομένο ότι και αυτοί απαλλαγμένοι από ένα μέρος των ανασταλτικών τους καθηκόντων, θα έκαναν περισσότερη δημιουργική δουλειά από τις πτέρυγες.
Βέβαια κόντρα σε ομάδες που παίζουν και οι έντεκα πίσω από τη μπάλα, όπως συμβαίνει στα περισσότερα ματς της Superleague, ίσως είναι και υπερβολή.
15:15
Βασίλης : Μήπως πρέπει να τραβήξουνε κανένα αυτί εκεί στον Παναθηναϊκό; Πολύ χαλαρούς τους βλέπω.. πέρισυ υπήρχε η δικαιολογία ότι δεν έχει δέσει ακόμα η ομάδα, φέτος με την ίδια ομάδα δεν υπάρχει τέτοια δικαιολογία..
15:16
Υπάρχουν διαφορές Βασίλη. Τις είπαμε και παραπάνω (Μπεργκ, Πράνιτς, ντεφορμάρισμα). Όσο για το τράβηγμα του αυτιού, τι να σου πω; Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο επί προεδρίας Αλαφούζου.
15:16
γιωργος τρικαλα : γειά σου δημητρη.μπορεις να μου πεις γιατι επιμενουν τόσο πολύ στον πετριτς:και τι γινεται με τα στημένα του νάνο φέτος:όσοι δεν σεβονται τη φανέλα με το τριφύλλι να πάρουν πόδι.(πρανιτς,πετριτς).ευχαριστώ!
15:18
Αυτή η εικόνα με τον Νάνο να οργώνει όλο το γήπεδο για να εκτελέσει κάθε στημένο, όπου γης και πατρίς, είναι πλέον αρκετά ενοχλητικό. Από την άλλη όμως δείχνει και τη γύμνια στον συγκεκριμένο τομέα, τουλάχιστον στο μυαλό του προπονητικού επιτελείου.
Για Πράνιτς - Πέτριτς, τα είπαμε.
15:18
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ : Δεν εθιξε κανεις τον τροπο που μαρκαρουν οι αμυντικοι του ΠΑΟ. Κατα τη γνωμη μου φταιει ο Αναστασιου που δεν δινει βαση στην αμυνα, συμφωνεις?
15:21
Η αμυντική λειτουργία είναι συνδυασμός πραγμάτων που πρέπει να συντονίζεται αρμονικά. Δεν είναι μόνο το μαρκάρισμα ή ο τρόπος με τον οποίο μαρκάρεις. Είναι και οι αλληλοκαλύψεις, τα ντουμπλαρίσματα, ακόμη και η άνεση με την οποία φτάνει ο αντίπαλος απέναντί σου, χωρίς να είναι επιθετικός.
Υπάρχει φέτος υστέρηση, αλλά κατά τη γνώμη μου έχει να κάνει περισσότερο με τη συνολική λειτουργία και λιγότερο με τα πρόσωπα.
15:21
τζιμης : απαραδεχτος ο Ζεκα. για μενα η μεγαλυτερη απογοητευση χτες
15:23
Δεν ήταν ο χειρότερος Τζίμη. Και είχε το υψηλότερο κίνητρο από όλους, παίζοντας στην πατρία του, ενώπιον του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού (Φερνάντο Σάντος). Το πάλεψε, αλλά δεν ήταν αρκετό, ιδιαίτερα με τα ανασταλτικά καθήκοντα που είχε χθες, ελλείψει καθαρόαιμου αμυντικού μέσου.
15:23
Μιχάλης : Καλησπέρα Δημητρη Αρκετά με κοτσολη νομίζω τι αλλο πρέπει να κάνει για να είναι εκτός ενδεκάδα ημαρτον ,στα 25 δεν έπαιζε βασικός στην ομάδα θα παίξει στα 35 του!
15:26
Έχει μερική ευθύνη στο πρώτο γκολ, για τη μίνι έξοδο στο αριστερό δοκάρι. Δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν είναι καταδικαστικός στα παιχνίδια. Μακάρι να λειτουργούσαν όλα τα υπόλοιπα και να έφταιγε μόνο ο Κοτσόλης. Θα ήταν εύκολη η λύση.
15:27
Μάνος : Πιστεύεις υπάρχει καμία πιθάνοτητα πρόκρισης για τον ΠΑΟ; ή καμία ελπίδα;
15:27
Καμία ελπίδα.
15:27
νικολας : ασε μας ρε κριτη μετα απο καθε γκελα σε εχουμε με live chat να μας πεις τι? τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια.ολα ειναι ξεκαθαρα
15:28
Μπορείς να έρχεσαι στην παρέα μας μόνο μετά από νίκες. Απλό είναι ρε Νικόλα.
15:28
Αντρέας : τόπο στα νιάτα και θα κάνουμε υπομονή ακόμη σε χθεσινά αποτελέσματα, αλλά δε μπορώ νσ βλέπω άλλο τους συνταξιούχους.
15:28
basilis : υπαρχει θεμα αναστασιου ;;
15:29
Αυτή την ώρα που μιλάμε, μόνο αν παραιτηθεί. Δηλαδή, όχι.
15:30
Κρις ντε Μπεργκ : Εγώ τώρα γιατί είμαι αισιόδοξος; Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός περνάει φάση ανάρρωσης και μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα δούμε εξαιρετικές αλλά και απογοητευτικές εμφανίσεις. Πιστεύω στο πλάνο, και νομίζω ότι ο Αναστασίου χτες βγήκε σοφότερος. Με την επιστροφή του Μάρκου(ς)και με πίστη στο πλάνο, η χρονιά θα κλείσει ίσως καλύτερα από ότι περιμένουμε. Και για να έχω και ένα ερώτημα: πως κρίνεις τις χτεσινές εξελίξεις στο δικαστικό μέτωπο σχετικά με τις υποθέσεις που εκκρεμούν και τις αποκαλύψεις για την τρομοκρατία και τον Μαρινάκη; Συνδιάζονται με το σκηνικό στο ποδόσφαιρο;
15:34
Καλό είναι να είσαι αισιόδοξος άνθρωπος, φτάνει να μην πέφτεις από τα σύννεφα, αν δεν δικαιωθεί η θετική ματιά στα γεγονότα. Τα όσα έγιναν γνωστά χθες δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο αυτό καθ' αυτό.
15:34
Rambo13 : είχες αναφέρει στην τελευταία live συζήτηση ότι ο αλαφουζος έχει 5ετης πλάνο για τα χρέη και ότι κάθε χρόνο δίνει 5 εκατ € στα χρεη. απο ποτε ισχυει αυτο το πλανο μπορεις να μου τον αναλυσεις λιγο παραπανω.για τον πρανιτς τραγικος.χθες προσπαθουσα να δω ποιος παίζει διπλα στον ζεκα
15:36
Τυπικά ισχύει από πέρσι το καλοκαίρι, ουσιαστικά όμως οι διακανονισμοί επαναβεβαιώθηκαν φέτος. Τα επόμενα 3-4 χρόνια υπάρχει μία ετήσια καταβολή περί τα 5 εκατομμύρια για χρεωλύσια.
15:36
ΒΑΣΙΛΗΣ : ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ?
15:41
Θεωρώ εύλογη προτεραιότητα την οικονομική εξυγίανση, δεν νιώθω εξαπατημένος από την παρούσα διοίκηση εφ' όσον δεν έταξε τίποτε διαφορετικό, θεωρώ ότι στο αγωνιστικό κομμάτι προδόθηκε το ρόστερ από την μεταγραφική απραξία. Με λίγο καλό σκάουτινγκ, όπως άλλωστε λέτε και οι περισσότεροι, θα μπορούσαν να είχαν γίνει 2 κινήσεις με συνολικό ετήσιο κόστος συμβολαίων περί τις 800 χιλιάδες, 1 εκατομμύριο και να υπήρχε ουσιαστική πρόοδος.
15:42
sotos : Το θέμα κατα εμενα ειναι οτι η ομαδα μας εχει μικρύνει πολύ και οσο περναει ο καιρος γινομαστε ακομα μικρότερη ομαδα.Αυτά πριν κάποια χρόνια ουτε που θα τα φανταζομασταν. Ο πήχης εχει πέσει πολύ χαμηλά στο τι μπορεί να κάνει αυτή η ομαδα.
15:42
Δυστυχώς έχουν περιοριστεί και οι απαιτήσεις. Υπάρχει ένας συμβιβασμός με την πραγματικότητα.
15:43
Γιώργος : Οσο ο Παναθηναικός έχει πρώτη προταιρεότητα να κλείσει το Μαρινάκη φυλακή θα είναι ο ίδιος και χειρότερος!!!
15:43
Mitsos13 : Φέτος βλέπω ένα γενικότερο ξενέρωμα στην ομάδα... Από προπονητή, παίκτες, ακόμη και ο Νταμπίζας. Το αισθάνεσαι αυτό; Μήπως φταίει η διοίκηση είτε με τις μεταγαγαφές που δεν έγιναν ή γενικότερα ότι συνέχεια μιλά για εξωαγωνιστικά θέματα και αγωνιστικά δεν βλέπουμε να υπάρχει βοήθεια;
15:44
Απλά το λέω λίγο πιο κομψά. "Έλλειψη κινήτρου", "έλλειψη διάθεσης".
15:44
Σπύρος13 : Κύριε Κριτή αυτό νομίζετε οτι φτάνει στον Παναθηναϊκό για να ρεφάρει οικονομικά, δηλ. είσοδος στην 4αδα του πρωταθλήματος και έξοδος Europa League και του χρόνου? Αναγνωρίζουμε τις χαμηλές δυνατότητες του φετινού Παναθηναϊκού αλλά άποωη μου είναοι τοτι θα πρέπει να πάει για την υπέρβαση (αν θέλει να δεί προκοπή) από φέτος που σημαίνει: Πρωτάθλημα - αυτόματη έξοδος στο CH-L - ξεχρεώνει το μεγαλύρτο κομμάτι του χρέους του και επανάληψη της υπέρβσης και του χρόνου για να αρχίσει να έχει και τον οικονομικό "αέρα" για ενίσχυση.
15:46
Κι αν είχε τις προδιαγραφές να "χτυπήσει" πρωτάθλημα, αυτές υποθηκεύτηκαν το καλοκαίρι Σταύρο. Και δεν αναφέρομαι στην ευρωπαϊκή παρουσία, όπου εκτιμώ ότι ακόμη κι αν περνούσε τη Σταντάρ, θα αποκλειόταν από τη Ζενίτ, αλλά στη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει εντός των συνόρων.
15:47
Τζιγγερ Θεε ξαναπαρε την ΠΑΕ : Να τα λεμε με το όνομα τους, έχει τρομερες ευθύνες ο Αναστασιου στην μέχρι τώρα απογοητευτικη πορεία. Δεν πήρε παίκτες πιστευοντας ότι ειναι πληρης η ομαδα (δεν κάθομαι να ψαξω αν το ειπε για να καλυψει την διοικηση ή οχι, ανευ σημασιας), συνεχίζει να στηριζει τους Κοτσωλη και Πετριτς, με τον 1ο να ειναι πρώην ποδοσφαιριστης και τον δευτερο να μην μπορεί να κουνηθει (ενώ μας τον παρουσίαζαν ολοι σαν εσωτερικη μεταγραφη και ΜΠΑΜ), τον Τριαντα που δεν έχει ιδέα απο τακτικη και τεχνική και τον αδιαφορο Πρανιτς που δεν κανει πανω απο 500 μέτρα σπριντ σε καθε παιχνιδι. Ας του πει κάποιος να σοβαρευτει, ειναι εγκλημα να χανουν την θεση τους από αυτους οι Καρελης, Στιλ, Μεντες-Λαγος και Κουτρουμπης.
15:47
Άγγελος : ο Schildenfeld δηλαδή ήταν ο τόσο σπουδαίος σεντερ μπακ και έγινε όλος αυτός ο ντόρος για να μείνει το καλοκαίρι??
15:48
Για τα λεφτά που πληρώνει ο Παναθηναϊκός (μέρος του συμβολαίου του καλύπτει η Ντινάμο Μόσχας), είναι κελεπούρι. Και εκτός αυτών ήξερε την ομάδα και δεν απαιτείτο χρόνος προσαρμογής.
15:48
Νικος : Εμενα δημητρη η γνωμη μου ειναι οτι ο αλαφουζος πρεπει να παρει τα βουνα και να εξαφανιστει απο τη διοικηση....ο αναστασιου επισης πιστευς οτι πρεπει να βγαλει τον ατζαγκουν απο το μυαλο του....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...γιατι δεν ξεκιναει τον κλωναριδη και μου βαζει μεσα τον ατζαγκουν που αν βρεθει μροστα σε εναν αμυντικο καλο,τον εξαφανιζει;;
15:49
nikos13germany : kala plaka mas kanete?proklhtikos o pranic?o anastasiou pou ton evale mazi me ton zeca na trexei kai na kovei sto kentro tote ti einai?mporei h omada xwris lago h dwnh na paiksei sto kentro xwris na exei provlhma?
15:52
Νίκο, τον παρακολούθησες στα παιχνίδια που είχε δίπλα του Μέντες ή Λαγό ή και τους δυο μαζί και εντυπωσιάστηκες ή θεωρείς ότι οι δυσμενείς κρίσεις έχουν να κάνουν μόνο με το χθεσινό παιχνίδι. Από την αρχή τηες χρονιάς παρακολουθούμε αυτόν τον Πράνιτς, με ευχάριστο μουσικό διάλλειμμα ένα μέρος των δύο τελευταίων παιχνιδιών.
Σαφώς και ήταν ρίσκο η χθεσινή ενδεκάδα, χωρίς καθαρό αμυντικό μέσο, αλλά δεν ήταν η αιτία του ναυαγίου-Πράνιτς...
15:52
ΛΑΜΠΡΙΝΗ : ο Πρανιτς δε γουστάρει που παίζει σ αυτή την ομάδα και ειναι οφθαλμοφανές....ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ γιατι επιμένει και τον βάζει μεσα; Επίσης δε γίνεται να στηρίζεται μια ομάδα σ ένα μονο παίχτη ( Μπεργκ) θες κάποιον που να μπορει να τον αντικαταστήσει .....θα σταματήσει η κατρακύλα άραγε;
15:52
Nikos : Ηρεμήστε ρε όλοι. Ποιος δεν τα περίμενε αυτά την πρώτη χρονιά στην Ευρώπη μετά από την περσινή χρονιά. Εδώ η Ντόρτμουντ και την πρώτη χρόνια της στην Ευρώπη βγήκε 4η σε όμιλο με ΟΣΦΠ και Μονπελιέ. Είναι άπειρη η ομάδα και πιο δύσκολη η φετινή χρονιά. Το θέμα είναι να καταλάβουν τι λάθη κάνανε και να τα διορθώσουν. Οσο για το χθεσινό παιχνίδι, την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο προπονητής, όχι οι μεταγραφές που (δεν) έγιναν.
15:53
spyros : ο αναστασιου αντι να δει τα προβληματα του παναθηναικου τοσο καιρο προσπαθουσε να βρει δικαιολογιες...στο 80% των αγωνων εχει μεινει πισω στο σκορ..κατι πρεπει να λεει κ αυτο...και ο παο σαφως πιο αδυναμος απο περσι...
15:53
nikos : πιστευετε οτι ο παο μπορει να περασει τους ομιλους;;εγω θεωρω οτι ειναι δυσκολο αλλα δεν ειναι ακατορθωτο...δεν ξερω αν αξιζει κιολας να περασει-βγαλε τα εσοδα που θα μπουν στα ταμεια-γιατι στους 32 του γιουροπα και πρωταθλημα και κυπελλο με τετοιο ροστερ δυσκολα..
15:54
Αν αναφέρεσαι στους ομίλους του Chapions League, πιστεύω -το έγραψα παραπάνω- ότι φέτος δεν μπορούσε. Με μια διαφορετική κλήρωση, αν ήταν ο περσινός Παναθηναϊκός του δεύτερου μισού της χρονιάς, υπήρχαν ελπίδες. Γιατί όχι;
15:54
Μάριος : καλησπερα Δημητρη..δεν γινεται μια ομαδα σαν τον παναθηναικο να μην διαθετει εναν σοβαρο τερματοφυλακα..επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν δινει ευκαιριες ο αναστασιου στον ρισβανη ενω ο τριανταφυλλοπουλος σε καθε ματς ειναι ολοενα και χειροτερος...
15:55
Όλοι έχουν πάρει ευκαιρίες ρε παιδιά. Ο Ρισβάνης είναι σε πρόγραμμα ενδυνάμωσης και θέλει προσεκτική διαχείριση όσο τα πόδια είναι βαριά και το κορμί σφιγμένο.
15:56
Βασίλης : Εγώ πιστεύω πως το λάθος είναι η επιμονή για τον Αμπειντ τόσο καιρό το καλοκαίρι.Θα μπορούσαμε να βρούμε φτηνές επιλογές για την θέση.και το σκαουτινγκ χάλια φετος!
15:56
Μάκης : Δημήτρη καλησπέρα και σε όλους που είναι εδώ.Τα πράγματα είναι απλά.Πάω για τηλεόραση γιατί εχθές μ αυτά που έβλεπα φύγανε κατι ποτήρια αλλά η σκέψη μου είναι οτι αφού κάποια ¨μεγάλα¨ ονόματα δεν τραβάνε,δεν μπορούν,δεν ξέρω,να αποδεσμευτούν και να βάλουμε τα παιδιά μέσα.Τουλάχιστον θα ξέρουμε με τι θα χουμε να κάνουμε.
15:57
Νικος : Δημητρη καλησπερα...εγω πιστευω οτι ο ατζαγκουν ειναι ενας γρηγορος παικτης μεν,αλλα δεν ειναι καλος επιθετικος...δηλαδη θα προτιμουσα 1000 φορες τον κλωναριδη στη θεση του...γιατι πιστευεις οτι ο αναστασιου δεν ξεκιναει τον κλωναριδη;;;
15:58
Νά 'χαμε έναν αργιλέ, να τον βλέπαμε Πελέ. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον Κλωναρίδη, αν και το έχω ξαναπεί, όσο τουλάχιστον τον παρακολουθούμε στον Παναθηναϊκό, αποδίδει πολύ καλύτερα ερχόμενος από τον πάγκο, σε σχέση με τις παρουσίες του στο αρχικό σχήμα.
15:59
Ξενοφώντας : Δημήτρη καλησπέρα, αυτός ο μπουι γιατί ήρθε? Δεν πιστεύω οτι μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναικό στη προσπάθεια που κάνει. Και επιπλέον γιατί έχουμε να δούμε 10αρι από την εποχή Gonzalez?? Δε ξέρω πως ο κ. Αναστασίου βλέπει αυτο το "πλήρες" ροστερ. Ευχαριστω.
16:01
Έτσι πρέπει να το βλέπει προς τα μέσα και κατά συνέπεια και προς τα έξω. Το γιατί ήρθε ο Μπούι, δεν το ξέρω. Αντι-Αμπεΐντ δεν είναι, έχει πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά και σαφέστατα πιο ανασταλτικούς προσανατολισμούς.
Μη με κολάζεις τώρα με 10άρια...
16:02
GeorgeB : Δημήτρη γεια σου. Μια ερώτηση πιο πολύ στους συν-οπαδούς μου. Καλή η στήριξη που προσφέρουμε στην ομάδα, αλλά τα κακώς κείμενα που πέρυσι τα δικαιολογούσε η αρχή της νέας προσπάθειας, φέτος βγάζουν μάτια! Μήπως πρέπει σαν οπαδοί και μέτοχοι της ομάδας (μέσω της Παν.Συμμαχίας), να αρχισουμε να απαιτούμε το κάτι παραπάνω, και όχι να βγάζουμε την εικόνα πως όλοι (διοίκηση, τεχνικο τιμ, παίχτες) είναι στο "απυρόβλητο"; Μηπως αυτή η συνεχής στήριξη δημιουργεί αίσθηματα δημοσιουπαλληλισμού σε κάποιους;
16:02
mike13 : Τα είχαμε πει και παλιότερα. Τεράστιο λάθος που δεν πήραμε Παπαδόπουλο (αναπληρωματικός στον ΠΑΟΚ, αλλά σε εμάς βασικός). Φτάνει με τον Πέτριτς, πρέπει να λυθεί το συμβόλαιο του ΧΘΕΣ!
16:02
Γιαννης : Καλησπερα..η αδιαφορια μερικων παιχτων στην ομαδα ειναι εμφανης,σε αρκετα διαστηματα η ομαδα φαινετε αδουλευτη,οι περισσοτεροι μιλανε για θεμα απειριας,δεν νομιζω πως πρεπει να εισαι world class παιχτης για να κερδισεις mia Εστοριλ..
16:02
13 5 : καλα ρε παιδια... ε οχι και ο Αμπειντ, RONALDO... ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
16:03
borelli : Έχει αντιληφθεί ο κ. Αναστασίου τις δικές του ευθύνες; Γιατί στις δηλώσεις του μιλούσε λες και αναφερόταν σε ομάδα που την ευθύνη της την έχει άλλος. Τις αλλοπρόσαλλες (κατά τη γνώμη μου) αλλαγές στην ενδεκάδα σε κάθε ματς; Πότε ξαναέπαιξε με τριάδα στους μεσοεπιθετικούς Άτζα-Πράνιτς-Ντίνα; Πόσον καιρό είχε να παίξει με Τριάντα στα σέντερ μπακ; Είναι δυνατόν να επιλέγει πειραματικές λύσεις στο πιο κρίσιμο ματς;
16:03
ΒΑΣΙΛΗΣ : Πως το είχε πει ο Βγενόπουλος? "If you pay peanuts you'll get monkeys" Πείτε στον Αλαφούζα ότι ο Τζάμπας πέθανε
16:04
kwstas : πιστευετε ότι η απουσια του berg ευθυνεται εν μερη για την κακη εικονα της ομαδας??
16:04
Θα είχε κάποια γκολ που θα της έλυναν τα χέρια και θα άλλαζαν την εικόνα στο χορτάρι, κυρίως της αγωνιστικής συμπεριφοράς του αντιπάλου.
16:05
Πάρης : Εγώ βλέπω πως θα καταφέρουμε να γκρεμίσουμε ό,τι χτίσαμε πέρυσι...Είχαμε ένα ολόκληρο καλοκαίρι να πάρουμε έναν Στόπερ και ένα 10άρι διατηρώντας ίδια όλη την ομάδα και τελίκα πήραμε τον Μπούρμπο,δηλαδή 3ο αριστερό μπακ και ό,τι να ναι δανεικούς!!! Σύν το λάθος της πώλησης του Καπίνο!
16:05
Γιωργος : Και ο Αναστασιου εχει παντως τρομερες ευθυνες,δεν μπορει να βλεπει κατι αλλο απο αυτο που βλεπει ολος ο κοσμος.για να σου το εξηγησω δεν γινεται να βαζεις τον κοτσολη παλι στο τερμα οταν ειναι τρομερα ασταθης και σε ενα παιχνιδι που ξερεις οτι θα απειληθεις περισσοτερες φορες τουλαχιστον απότι με τις ομαδες του βολου.δεν ξερω τι γινεται με αυτο το θεμα.Οχι rotation στο τερμα ειναι αστειο!και επισης πετριτς πρεπει να κατσει για πολυ καιρο στο παγκο να ξυπνησει(αν ξυπνησει)οπως επισης και ο τριαντα,ο οποιος ειναι ο 12ος παιχτης των αντιπαλων.
16:06
Διονύσης : Νομίζω πως ο κος Αλαφούζος ξέρει πολύ καλά τι κάνει . Στο όνομα μιας ''συμμαχίας'' δε βάζει ουσιαστικά τα χρήματα που θα μπορούσε αλλά επικαλείται το λαό του ΠΑΟ . Θα έπρεπε όμως να σκεφτούν οι ιθύνοντες αυτής της ''συμαχίας'' ότι δε γίνεται να έχουν και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο . Αντί πέντε - έξι άτομα να καλύψουν το μετοχικό κεφάλαιο ( με δεδομένο ότι υπάρχουν αυτοί ), ζητούν τα ψίχουλα της πλέμπας . Δε νομίζω πως έτσι γίντεται πρόοδος σε αυτού του χαμηλού επιπέδου τη λίγκα .
16:06
βαγγος : Την καταντησανε Ομαδιτσα.... Κριμα
16:06
Νικος : Καλησπέρα κύριε Κριτη!! Πιστεύεις ότι ένας άλλος πρπονητής θα διαχειριζόταν την ομάδα καλύτερα αυτή την ομάδα από τον Αναστασίου?
16:07
Πιστεύω ότι ένας άλλος προπονητής δεν θα επέτρεπε να μείνει αβοήθητη το καλοκαίρι.
16:08
mike : τον Παναθηναικο πιστευω οτι τον μικρυνε η γενικοτερη αδυναμια των διοικησεων της. Ο Ολυμπιακος εφτιαξε το αυθαιρετο και τωρα εχει γινει γιγαντας. Ο Παναθηναικος ακομα περιμενει γηπεδο. Το γηπεδο ειναι η κυρια Πηγη εσοδων των ομαδων. Φτιαξτε λοιπον γηπεδο να ξαναγινει ο Παναθηναικος που γνωριζαμε. Η λεωφορος οσο και να το θελουμε δεν ειναι γηπεδο. Ο Παναθηναικος θελει κατι καινουργιο, συγχρονο με εγκαταστασεις που οι παιχτες το μονο που θα εχουν να σκεφτουν ειναι τι θα φανε μετα την προπονηση. Φυσικα ειναι μια μικρομεσαια ομαδα πλεον γιατι ετσι τον καταντησανε. Αλλα προτιμω να βλεπω να παιζει με Ντινα, Δωνη, Καρελη και Ρισβανη παρα με Πρανιτς, Πετριτς. Οπως και προτιμω να χανει με αυτους τους παιχτες παρα σαν Ολυμπιακο- ΠΑΟΚ με ελαχιστους Ελληνες.
16:08
ΗΛΙΑΣ : μΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΗ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ BERG ΟΛΑ ΤΗΑ ΣΤΩΣΟΥΝ... ΥΠΟΜΟΝΗ...
16:08
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ : Καλησπέρα κ. Κριτή, σίγουρα η ομάδα όπως αυτή παρουσιάζεται στν έναρξη της φετινής χρονιάς, μόνο προβληματισμό μπορεί να γεννά. Υπάρχει περίπτωση κάτι να αλάξει και συγκεκριμένα την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ή και πάλι θα είμαστε πλήρεις!!!
16:11
Αν δεν φύγει κάποιος, πλάρεις θα είμαστε πάλι Απόστολε. Τον ερχόμενο Ιούνιο πάλι. Αν σώσουν την χρονιά με ευρωπαϊκή έξοδο και όχι από τα προκριματικά του Ιουνίου, ας βγάλουν κανά-δυο πιτσιρικάδες ακόμη. Αλλά να ξέρουμε που είναι ο πήχης και να μην υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις.
16:11
Jimakos : Καλησπέρα.Θα καταθέσω μια πρόταση. Πράνιτς,Πέτριτς στο σφυρί το Γενάρη.Να απαλλαγούμε και από τα βαριά και χωρίς αποτέλεσμα συμβόλαια.Και φυσικά αντικατάσταση τους.Συν δεξί μπακ.
16:13
Νοίζω ότι αν είχε βρει ομάδα και ενδιαφέρον συμβόλαιο, θα είχε φύγει από το καλοκαίρι ο Πράνιτς, όταν και γνωστοποίησε τη ρήτρα αποδέσευσής του.  Για τον Πέτριτς, αναγκαστικά θα περιμένουμε και έχω την ενδόμυχη ελπίδα ότι έχει περισσότερο εγωισμό να βγάλει.
16:13
Δημητρης : ΞΕΡΑΜΕ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΕ ΔΕΞΙΟ ΜΠΑΚ Κ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ?ΑΝΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ (ΜΠΟΥΙ ΜΠΕΡΙΣΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟ)ΝΑ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ...
16:13
Παίδες, δεν υπάρχει κανένα κόστος σε ό,τι έγινε το καλοκαίρι. Γι αυτό και έγινε , ό,τι έγινε.
16:14
ANDREAS80 : προοπτικη υπαρχει στην ομαδα?με αυτες τις λαθος κινησεις του καλοκαιριου πισωγυρισαμε αρκετα?τι πιστευεις οτι σκεφτεται η διοικηση?
16:15
Αυτά που πιστεύει, νομίζω ότι τα λέει κιόλας. Είπε ότι ακόμη κι αν αποτύχει μεταγραφικά, δεν θα αποτύχει οικονομικά. Είπε ότι προτιμά να φτιάξει ένα γήπεδο στο Κορωπί από το να κάνει μία μεταγραφή. Ό,τι είναι το λέει. Το θέμα είναι αν συμφωνείς.
16:15
Rambo13 : κ.Κριτη έχω κάποιες απορίες που θα ήθελα να μου απαντήσετε. 1ον γιατί ο Αλαφούζος δεν έχει βγει ακόμα επίσημα να πει στον κόσμο πόσο είναι το ύψος των χρεών της ομάδα. 2ον είχατε αναφέρει σε παλιότερη συζήτηση ότι ο Αλαφούζος είχε βάλει σε εφαρμογή 5ετης πλάνο για αποπληρωμή των χρεώνο από πότε τέθηκε σε εφαρμογή και πόσο είναι το ύψος των χρεών τώρα
16:18
Περιμένουμε να το πληροφορηθούμε, έστω κι αν χρειαστεί να τρέχουμε σε φοροτεχνικούς για να μας διαβάσουν τους ισολογισμούς. Αυτό που είπα, είναι ότι υπάρχει ένας διακανονσιμός εξυπηρέτησης των χρεών σε βάθος 4ετίας-5ετίας. Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται υπό καθεστής επιτήρησης (monitoring) από την ΟΥΕΦΑ, με πείθει ότι εξυπηρετούνται ως τώρα κανονικά.
16:18
ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. : Καλησπερα κυριε Κριτη! Θα ηθελα να ρωτησω-τοποθετηθω για το απλουστερο ολων! Εισαι προπονητης σε μια ομαδα, βλεπεις οτι με τον χ τερματοφυλακα δεν κρατας το μηδεν ουτε στα οικογενειακα διπλα, ή βλεπεις οτι με τον ιδιο ανθρωπο στοπερ ή δεξι μπακ, εχεις προβληματα καθε φορα που τον χρησιμοποιεις, ή βλεπεις οτι ο ιδιος επιθετικος σου παρουσιαζει εικονα βετερανου σε ταχυτητα και αποδοση + τελος οτι εχεις εναν παντελως αδιαφορο παικτη-ντιβα στα χαφ που προφανως θεωρει τιμη μας να τον εχουμε στις ταξεις μας, ρωταω το εξης απλο, οταν με στιλ, ρισβανη, κλωναριδη, -εστω- δωνη, ποσο χειροτερα να πας; Στο φιναλε, λαθη που κανεις, ξανακανεις και ματαξανακανεις, δειχνουν ή αδυναμια να μαθεις απο τα λαθη σου ή κατι πολυ χειροτερο...Την γνωμη σας παρακαλω!
16:20
Γιώργο σημασία έχει να το απαντήσει ο Αναστασίου και όχι εγώ. Μέχρι σήμερα πάντως θα έκανα το ίδιο "λάθος" με τον Πέτριτς και τον Κοτσόλη.
16:20
Γιώργος Σέρρες : Η ομάδα έχει πολλά κενά. Ένα από αυτά, που βγάζει μάτι, είναι η έλλειψη δημιουργικών παικτών στο κέντρο. Δυστυχώς η περσινή χρονιά ήταν πυροτέχνημα. Δεν είμαστε για 2η θέση και τσαμπιονς λιγκ. Έβλεπα βίντεο από την ομάδα του παναθηναικού που σκόρπιζε τρόμο σε μεγαθήρια και προβληματίστηκα. Επί Βαρδηνογιάννη ο παναθηναικός έπαιζε φοβερή μπάλα στην ελλάδα και στην ευρώπη όμως δεν είχε την θέληση να πολεμίσει την παράγκα του ολυμπιακού και έδειχνε συμβιβασμένος με την 2η θέση. Αυτό του κόστισε. Κατα τα άλλα η ομάδα ήταν πλήρης με παίκτες που ήξεραν πολύ μπάλα...
16:22
ΠΛήρης, όχι πάντα κι αυτό ήταν ενοχλητικό για ένα μέγεθος όπως ο Βαρδινογιάννης. Το εξοργιστικό ήταν ο συμβιβασμός που περιέγραψες και σίγουρα δεν υπήρχε σε κανένα άλλο επίπεδο επαγγελματικής ενασχόλησής του.
16:22
polak13 : πέρα από όλα, νομίζω η εικόνα της ομάδας εξηγείται από τα εξής απλά : 1. Απέτυχαν οι φετινές μεταγραφές [Μπούρμπος, Στιλ, Μπούι, μη αντικατάσταση Αμπέιντ κλπ] 2. Κακώς παρέμεινα οι Πέτρις, Πράνιτς, Μπαϊράμι...τελειωμένοι, το ξέρουμε από πέρσι, δεν καταλαβαίνω γιατί τους κρατάμε. Συν τοις άλλοις ο Πράνιτς δεν ήθελε να μείνει...
16:23
νικ13 : κανανε μικρη ομαδουλα τον Παναθηναικο μας δεν θελω τετοιο Παναθηναικο,το ονομα του Παναθηναικου μας που το ανεβασανε ψηλα τοσοι και τοσοι παιχταραδες που αμα κατσω να τους γραψω θα με παρη το βραδυ,δεν τον θελω τετοιο Παναθηναικο να ξεφτιλιζεται.
16:23
αλεξης πυργο : παιδια .. δεν γεινετε με ενα λεμονι να να γεμισουμε ενα ποτηρι
16:24
Στεφανος : Κύριε Κριτή πώς αισθάνεστε που κάποτε βρίζατε τον ισχυρό ΠΑΟ τηςΕυρώπης και τώρα αναγλάζεστε να στηρίζετε την ομαδούλα του Αλαφούζου;
16:25
Ούτε έβριζα τον Παναθηναϊκό του Βαρδινογιάννη, ούτε στηρίζω τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου. Το ότι είναι διαφορετικές οι απαιτήσεις σε αυτές τις δύο εποχές, το θεωρώ απλά λογικό.
16:25
Μπάμπης : Ο Τριανταφυλλόπουλος, ο Κοτσόλης και ο Πέτριτς έχω την εντύπωση ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν. Περίμενα περισσότερα από τον Κροάτη...
16:26
κωστας : Γεια σας, απλα καταθεση ψυχης να κανω και εγω! Μεγαλωσα με Σαραβακο, ενιωσα υπερηφανεια με Βαζεχα, γουσταρα με Σισε και ας μην καναμε σπουδαια πραγματα αλλα τωρα πια δεν βλεπω τον παναθηναικο καθολου γιατι απλα παιζει αθλια. Αν ημουν πιτσιρικας μπορει να ειχα αλλαξει και ομαδα αφου πλεον αυτη ομαδα δεν εχει τιποτα να προσφερει...ακομα και η δοιηκηση ειναι τραγικη
16:27
ΓΙΑΝΝΗΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.ΚΡΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ Σ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ 13. ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ..ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΚΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ.
16:27
Βαγγέλης13 : Δημήτρη διαφωνείς οτι ο Λαγός είναι ο μόνος καθαρόαιμος κόφτης και οτι με τον Μέντεζ δίπλα του ο Παναθηναικός λειτουργεί καλύτερα ανασταλτικά?
16:28
Ναι και δεν θα με πείσει κανείς ότι έτσι αποδυναμώνεται δημιουργικά ο Παναθηναϊκός. Προφανώς όταν παίζουν οι υπόλοιποι κεντάει...
16:29
Aρης : Η εμμονη στον Κοτσωλη μου λες απο που προερχεται?? μου θυμιζει εποχες Βυντρα αυτη η προσκολληση σε αυτον τον παικτη. Ποσο χειροτερος μπορει να ειναι ο Στηλ? και χειροτερεος να ηταν προτιμω να βλεπω αυτον παρα τον Κοτσωλη που απορω γιατι παιζει στον ΠΑΟ. Ο Αλαφουζος σαν να εχει αποστασιοποιηθει φετος η μου φενεται?
16:29
Θα ξαναπαίξει ο Στιλ και θα το διαπιστώσουμε στην πράξη. Για τον Αλαφούζο, απλά σου φαίνεται...
16:30
Λευτέρης : Την περσινή χρονιά σε κάθε δήλωση άκουγες για την φοβερή δουλειά που γινεται στην προπόνηση και για το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Φέτος δεν έχω ακούσει τίποτα παρόμοιο. Απλά δεν το αναφέρουν ή λογο των συνεχόμενων αγώνων ή οτιδήποτε άλλο υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
16:31
Το ότι απουσιάζει έστω και ως κεκτημένη ταχύτητα το περσινό κλίμα είναι εμφανές. Αλλά απουσιάζουν και τα αποτελέσματα. Δυστυχώς αυτά είναι αλληλοεξαρτώμενα.
16:31
Giwrgos13 : Πιστευω πως η ομαδα θελει αυτη την στιγμη στηριξη. Χθες πραγματικα πονεσανε τα ματια μου. Περσυ πηρε μπρος απο το δευτερο μισο του πρωταθληματος αλλα δεν γινεται καθε χρονια ετσι. Κατι τετοια ματς τα ετρωγε ο παναθηναικος για πλακα. Τα λεφτα το προβλημα? ριξε την ομαδα 3η εθνικη καθαρισμος ομαδας και παλι απο την αρχη. Εσυ Δημητρη τι πιστευεις οτι πρεπει να γινει απο εδω και περα? τι χρειαζεται? σαν παναθηναικοι τι να περιμενουμε? πολυς κοσμος απογοητευτικε χθες και αλλαζε καναλια απο το 60'. Ευχαριστω.
16:34
Δεν ξέρω ρε Giwrgos13. Ο υποβιβασμός δεν ήταν ποτέ λύση στα μάτια μου και όχι μόνο γιατί τόσος κόσμος χάνει τα λεφτά του. Εγώ νομίζω ότι πρέπει ο Παναθηναϊκός να παρουσιάσει κάποια στιγμή τα οικονομικά αποτελέσματα του πλάνου του και να αποδείξει τουλάχιστον ότι η αγωνιστική στασιμότητα εξυπηρετεί την οικονομική εξυγίανση. Τουλάχιστον αυτό.
16:34
Κύπρος : Καλησπέρα. Αν δεν βρεθεί διοίκηση η οποία θα δώσει λεφτά, δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει η ομάδα. Κάθε χρόνο θα πηγαίνει χειρότερα. Μήπως ο Αλαφούζος να βγεί ανοικτά και να πεί ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω, έτσι ώστε να μπεί η ομάδα σε διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησίας; Δεν βλέπω μέλλον σε αυτό το μοντέλο, δεν κατηγορώ τον Αλαφούζο, αλλά έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να ορθοποδήσει ο Παναθηναϊκός.
16:36
Δεν νομίζω ότι εμπόδισε κάποιος, οποιονδήποτε επενδυτή να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Πιστεύω απλά ότι ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή, δεν είναι ελκυστική επένδυση. Το ερώτημα είναι, αν υπάρχουν επενδυτές και Παναθηναϊκοί, που θα ξοδέψχουν κάποια από τα ωραία τους λεφτάκια, για να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα να αλλάξει έστω σταδιακά επίπεδο.
16:37
Mike13 : Επένδυτες και .... ες.Ποιος θα έρθει να επενδύσει?Ελληνας καθώς φαίνεται δεν υπάρχει... Ξένος?Με τι προοπτικές...?Η ομάδα καλά καλά δεν έχει γήπεδο...Θα μου πεις το γήπεδο είναι το θέμα?Ναι είναι... Γιατί όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν και ένα μεγάλο γήπεδο... Το γήπεδο είναι μόνιμη αξία...Δίνει κύρος,δίνει αποτελέσματα... Κυρίως όμως αποτελεί μια σταθερή οικονομική αξία...Είναι έσοδα ρε φίλε...Ενα γήπεδο 40-50-60 θέσεων είναι έσοδα...Πολλά έσοδα...Φέρνει και Brand Name...φέρνει και χορηγούς...Την βλέπεις αλλιώς... Με γήπεδο τοπικού δε γίνεται δουλειά... Ούτε θα γίνει με την ανάπλαση της Λεωφόρου...Ο Ολυμπιακός μεγάλο μέρος της ανάκαμψης του το έκανε(για να λέμε την αλήθεια) έλεω Καραισκάκη...και εκεί γίνεται η δουλειά! Το να πας τη λεωφόρο από 18.000 σε 20.000 θέσεις δεν είναι τπτ...Τσαπατσοδουλειά είναι... Αυτά στο καθαρά περί επενδυτών και λοιπά.. Για να επενδύσει κάποιος πρέπει να έχεις 1)Ονομα 2)Προοπτικές...Εδώ καλά καλά ούτε το Πρωτάθλημα δε βοηθάει...δεν είμαστε Premier League να μας πάρει κάνας Αραβας..
16:37
Συμφωνώ.
16:38
PETROS : Θα ήθελα να ρωτήσω την εκτίμησή σου για το ποσοστό αυτών που σχολιάζουν εδώ ή σε διάφορους άλλους χώρους πόσοι από αυτούς πάνε στο γήπεδο πάνω από 1-2 φορές το χρόνο, να θυμίσω ότι οι μεγάλες ομάδες γίνονται από το πλήθος των οπαδών της και όχι από τα χρήματα του κάθε επιχειρηματία που έρχεται σε μια ομάδα και αποχωρεί όποτε το θέλει αυτά είναι καλό να υπάρχουν αλλά ποιος ρωτάω εγώ θα επενδύσει σε μια ομάδα που δεν μπορεί να γεμίσει ούτε τη λεωφόρο αν είναι δυνατόν.
16:40
Η απάντηση έρχεται από τη φετινή ανταπόκριση στο εγχείρημα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Και λέω τη φετινή, επειδή υπήρχε ένα θετικό δείγμα από πέρσι. Ο κόσμος έχει μάθει στον πλούσιο ιδιοκτήτη και όχι στον ρεφενέ. Δεν υπάρχει η παραμικτή εξοικείωση με λαϊκές βάσεις και τα συναφή.
16:40
Κώστας : Με τη λεωφόρο τί γίνεται τώρα που κόπηκε το κονδύλι? Η δούρου δεν πρόκειται να κάνει ένσταση το έχει ξεκαθαρίσει. Ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει για την ανακαίνιση, αν κατάλαβα καλά τώρα είναι όλα στον αέρα και δεν πρόκειται να γίνει τίποτα; Ο χλοοτάπητας στη λεωφόρο είναι σε άθλια κατάσταση και προφανώς υπολόγιζαν στη διακοπή που θα γίνουν οι εργασίες να τον φτιάξουν. Τωρα δηλαδή θα παίζουμε σε χωράφι μέχρι νεωτέρας; Όσο για την ομάδα φαίνεται οτι δεν είναι έτοιμη για το βήμα παραπάνω. Θα έλεγα το πιό σοφό αυτή τη στιγμή είναι να ηρεμήσουμε και να ανασυνταχθούμε. Πήραν τα μυαλά μας αέρα γρήγορα νομίζω με τις περσινές επιτυχίες και απο εκεί που λέγαμε οτι μπορεί και να πέσουμε, τώρα απαιτούμε και πορεία στην ευρώπη!!! Υ.Γ. Γνωρίζουμε πόσους παίκτες πληρώνει ο ΠΑΟ οι οποίοι δέν βρίσκονται στο ρόστερ και τί διακανονισμοί έχουν γίνει? δηλαδή τί ποσά πληρώνει σε διακανονισμούς. Κάντε ένα σοβαρό ρεπορτάζ πάνω σε αυτό, παρακαλώ.
16:41
Vaggelis : Η μόνη λύση είναι να εμφανιστούν οι "Παναθηναικάρες" και να ρίξουν χρήμα.Ακόμα και η Εστορίλ έχει market value 10εκ πάνω απο την δικιά μας την ομάδα. Ποιά; Η Εστορίλ. Δεν λέω, χρειάζεται και το πάθος και η θέληση αλλά τι να το κάνω αν δεν μπορώ να κλοτσήσω το τόπι; Όσο καλός και να είναι ο coach, όσο φιλότιμοι να είναι οι παίχτες, όταν δεν μπορείς να βγάλεις μια σέντρα της προκοπής η μια πάσα στα 5 μέτρα τι να το κάνεις;
16:42
Mike13 : Αγωνιστικά τι να πεις... Τσιγκουνεύτηκαν 500.000-600.000 για να διεκδικήσουν τα περισσότερα λεφτά αν περνάγαμε τη Σταντάρ και μια αξιοπρεπή πορεία... Είναι και το ότι ο Μπερκ έκανε τλκ και κακό εκτός από καλό.. Τέτοιο μακιγιάρισμα σπάνια βλέπεις...Κάλυψε τρομερές αδυναμίες... Αλλά...σχετικοί με το άθλημα είναι και ο Αναστασίου και ο Νταμπίζας...έτι λένε τουλάχιστον... Δε το είδαν?Είναι έγκλημα αν δε το είδαν...το ότι ο Μπεργκ μπάλωνε τρύπες...το ότι η ομάδα δε πάει πουθενά έτσι σε 3 διοργανώσεις... Και το 2ο έγκλημα που δε δώθηκαν 5-600.000 ευρώ για 2 βασικές μεταγραφές...Ενα χαφ και ένα επιθετικό... Για να μην αναφερθώ στο σκάουτιγνκ...τόση επιμονή για Μπούι για να τρίβει τους πάγκους....της κερκίδας!!!Ο Στιλ παίζιε με αίτηση...δεν τον είδε?Αμα δε του έκανε γιατί τον πήρε?Τον Μπερίσα?Για τον Μπούρμπο δε σχολιάζω...
16:42
Αλέξης : Εχθές βλέποντας το παιχνίδι εξηγούσα στο γιό μου ποιός ήταν κάποτε ο ΠΑΟ γιατί το παιδί (11 ετών) δεν έχει δεί κατι σωστό τα χρόνια που καταλαβαίνει τι βλέπει...δυστυχώς.
16:43
κορωνη 13 : μηπως τελικα ολοι στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ ειναι πολυ χαλαροι και δεν τρεχει τπτ αν χασουν????μηπως πρεπει και καποια στιγμη να ακουσουν και κανενα γιουχαρισμα????ειμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ PANATHINAIKOS!!!!!! ΝΟΙΟΘΩ ΡΕΖΙΛΕΜΕΝΟΣ !!!!!
16:43
Giannhs : Μετα τον Μπεργκ....ΧΑΟΣ...Παντως πως γινεται να φωναζουμε ολο το καλοκαιρι για μεταγραφη και μεταγραφη,και καταληξαμε με τον ΜΠΟΥΡΜΠΟ,και Μπουι και Μπερισα οι οποιοι ενταξει δεν θελω να αναφερθω στο γεγονος οτι ο Μπερισα δεν ειναι καν στην 18αδα και ο Μπουι ειναι οτι φαμε και οτι πιουμε..Αλλα για να μην κλαιγομαστε μονο γι αυτα,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΠΑΙΧΤΗΣ Ο ΚΟΡΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ,τα λεμε και τα ξαναλεμε,κανεις δεν μας ακουει,ολοι το συμφερον του κοιτανε!!!
16:43
Αγγελος : Η ομαδα μας ειναι απο τα πιο γνωστα, δυνατα, επικινδυνα ονοματα στην ευρωπη..εχουν κανει φοβερες νικες χαρη στις οποιες εχουμε γινει γνωστοι..πλεον η ομαδα μας εχει παρει τη κατω βολτα..εγινε μια καλη χρονια περσι αλλα αυτο δε σημαινει πως καθε χρονο θα γινεται αυτο..ειδικα χωρις ενισχυση..ειναι τουλαχιστον αστειο να το πιστευουμε αυτο..ακουω κατι περι τζιγγερ στην ομαδα..μακρια κι αγαπημενοι..επαιξε βρωμικα σε βαρος της ομαδας μας και οσοι τον αναπολουν δεν ειναι παναθηναικοι..
16:44
θανασης : χωρις οπαδους η εστοριλ μια ανυπαρκτη ομαδα μεσα στο γηπεδο και ο παναθηναικος να κατσει να χανει απο τραγικα λαθη στην αμυνα.Μηπως ζηλευουμε τον ολυμπιακο που χανει
16:44
Δημήτρης Κιάτο : κορμος ομαδας που ξεκινα απο τερματορο γυρολογο των παγκων ειναι καταδικασμενη να αποτυχει
16:44
ΝΤΙΝΟΣ : ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕ ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΛΥΦΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ 24 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΚΩΤΣΟΛΗ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΕΛΗ ΠΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΟΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΠΙΖΑ
16:45
mournianoshania : ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ?...ΧΡΙΣΙΜΟΠΙΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.. ΕΛΑΤΕ κ.ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΕ...ΧΘΕΣ ΚΑΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΝΑΘΙΝΑΙΚΑΡΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΙ κ.ΠΑΤΕΡΕΣ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΠΟΛΕΜΙΔΕΣ..ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΙΔΕΣ Ο κ.ΤΙΣ ΜΙΓ τουσ αρεσε αυτο που ειδαν ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!
16:45
Γιωργος : το συμπερασμα που εβγαλα απο τον χθεσινο αγωνα ειναι οτι η ομαδα δεν θελει να συνεχισει στην ευρωπη μετα τον γεναρη,μηπος και οι ιδιοι οι παιχτες νιωθουν οτι δεν θα εχουν δυναμεις να το κανουν και δεν θελουν μια καλυτερη πορεια?
16:46
Δημήτρης : Μήπως πρέπει να πάρουμε χαμπάρι όσοι περιμένουμε σοβαρούς επενδυτές από το εξωτερικό (γιατί από Ελλάδα δε νομίζω να υπάρχουν) πως όσο υπάρχει αυτή η μπόχα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και πως όσο η νομοθεσία είναι τόσο πολύπλοκη ΔΕΝ θα έρθουν. Που είναι όλοι αυτοί οι πλούσιοι τάχα παναθηναϊκοί (Τζίγγερ, Πατέρας, Γιαννακόπουλος) τώρα που τους χρειάζεται η ομάδα; Και ιδικά ο τρίτος που πριν λίγους μήνες έλεγε πως θα μπει στην ΠΑΕ. Βολευτείτε με τον Αλαφούζο και αφήστε επιτέλους τα παράπονα. Αυτός ήταν ο μόνος που ενδιαφέρθηκε όταν όλοι οι άλλοι κάνανε τους αδιάφορους
16:46
χρηστος : υπαρχει περιπτωση να παρει πιο πολλες ευκαιριες ο χουχουμης?στην παρουσα φαση ο νανο δεν εχει τιποτα παραπανω απο εκεινον
16:49
Ε, όχι ρε Χρήστο. Χθες ήταν πολύ κακός, αλλά είναι από τους ελάχιστους που παλεύει σε κάθε παιχνίδι. Αν τώρα τον έκαναν Ζιντάν, να εκτελεί τα στημένα σε όλο το γήπεδο, ε, δεν ευθύνεται αυτός.
16:49
Nikos : Ερώτηση:Δημήτρη θα προτιμούσες το καλοκαίρι να πωληθούν και άλλοι παίκτες (πλην Καπίνο)πχ. Κλωναρίδης, Ρισβάνης και να έχει ρευστότητα η ομάδα προκειμένου να ενισχυθεί ή να ακολουθήσει την πολιτική που ακολούθησε (μένουν όλοι αλλά χωρίς πραγματική ενίσχυση);
16:51
Να μείνουν και να υπάρξει μία ενίσχυση της τάξης του 1 εκατομμυρίου. Σε συμβόλαια, δεν αναφέρομαι σε μεταγραφές. Ας ήταν ελεύθεροι ή δανεικοί στους οποίους θα τσόνταρες στο συμβόλαιό τους, Νίκο. Δεν είναι παράλογο. Γιατί δηλαδή θα έπρεπε να πουληθεί κάποιος, για να δοθούν 5-6 κατοστάρικα, για έναν καλό μεσοεπιθετικό;
16:54
Κάπου εδώ κλείνουμε. Συμπληρώσαμε τρεις ώρες ψυχοθεραπείας και ευτυχώς μεσολαβούν αρκετές ημέρες διακοπής αγωνιστικών υποχρεώσεων. Να ηρεμήσουν τα αποδυτήρια, να ξαναβρούν τη ζωντάνια τους και επιτέλους να βγάλουν ποδοσφαιρικό εγωισμό. Είναι το όνο που μπορεί να εξισορροπήσει το έλλειμμα ποιότητας. Ευχαριστώ πολύ όλους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK