Η συζήτηση με τον Δημήτρη Κριτή

Ο Δημήτρης Κριτής συνομίλησε με τους αναγνώστες του Contra.gr για την ήττα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στο "Απόστολος Νικολαΐδης", για τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου και την "Παναθηναϊκή Συμμαχία" και το μέλλον του Γιάννη Αναστασίου.

Η συζήτηση με τον Δημήτρη Κριτή
INTIME SPORTS

Η συζήτηση

13:09
Είμαστε ετοιμοι για κουβεντούλα το επόμενο δίωρο. Παρακαλώ οι ερωτήσεις στα ελληνικά, για να διευκολύνουμε τη διαδικασία. Άρξατε πυρ!

13:12
Συνοπτικά το ρεπορτάζ της πρωινής προπόνησης.
"Με πρωινή προπόνηση, στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί, ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας ματς με την Αϊντχόφεν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν χθες κόντρα στον ΟΦΗ έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδια με την μπάλα.
Ο Μέντες προπονήθηκε ατομικά στο γήπεδο και ο Μπεργκ συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 10:30 το πρωί".
13:12
giannis : καλημερα δημητρη. γιατι χρεαζομαστε τμημα scouting αφοθ το καλοκαιρι δεν εγιναν μετεγραφες.με πιο πολλες αγωνιστικες υποχρεωσεις απο περσι δεν εκαναν οuτε μια προσθηκη.και μειον 3 berg kapino abeind.krima ουτε μια υπερβαση των 200.000 εur δεν εκαναν.τι δενκαταλαβαινουμε;
13:15
Λάθη τα οποία πληρώνει αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός. Τα πλήρωσε οικονομικά στις αναμετρήσεις με τη Σταντάρ Λιέγης και τα πληρώνει αγωνιστικά ακόμη. Πραγματικά κρίμα, γιατί όλοι καταλαβαίνουν ότι ο Παναθηναϊκός θα ήταν μια ολοσδιόλου διαφορετική ομάδα, αν στον περσινό κορμό υπήρχαν 2 ποιοτικές προσθήκες το καλοκαίρι σε διαπιστωμένα κενά.
13:16
antzin : το συνθημα παυλο θεε παρε την παε το ξεχασαμε? που ειναι οι επιφανεις παναθηναικαρες?
13:17
Σύμφωνα με τον Γιάννη Αλαφούζο, άφαντοι.
13:17
xristos vardos larisa : Καλημερα δημητρη, παρατηρω μια περιεργη αιτμοσφαιρα γυρω απο τα οικονομικα του παναθηναικου, παρα τις τοσες περικοπες που εγιναν παλι η κατασταση μοιαζει πολυ δυσκολη. Μηπως το χρεος δεν ειναι βιωσιμο τελικα;;
13:20
Χρήστο, ρωτήθηκε χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ για το θέμα και πρώτη φορά μίλησε με νούμερα. Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος, παρέλαβε χρέη ύψους 27 εκατ. ευρώ και στο τέλος της τρέχουσας περιόδου θα είναι 15. Τις τρεις επόμενες χρονιές με ετήσια καταβολή περίπου 5 εκατ. ευρώ, θα ολοκληρωθεί η διαδικασία εξυπηρέτησης των παλιών χρεών.
Το 2018, χωρίς Champions League, ο Παναθηναϊκός θα είναι καθαρός, ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του.
13:24
Για να το προχωρήσουμε λίγο περισσότερο, στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, ο οικονομικός διευθυντής Αγησίλαος Τουμαζάτος, παρουσίασε στα μέλη του Δ.Σ. το πλάνο αποπληρωμής (πες το και βιωσιμότητας) των χρεών. Για την επόμενη τρετία, δεν έχει υπολογίσει είσοδο στους ομίλους του Champions League, δεν έχει καν ως απαιτούμενο τη συμμετοχή στα πλέι οφ του Champions League, παρά μόνο θεωρεί δεδομένο τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Με καταβολή περίοπου 5 εκατ. ευρώ ετησίως ο Παναθηναϊκός θα είναι καθαρός χρεών το 2018.
Πάντως, ο Γιάννης Αλαφούζος χαρακτήρισε την τρέχουσα χρονιά ως την τελευταία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θα διαθέσει πλέον περισσότερα χρήματα για την επένδυση μέσα στην ομάδα.
13:25
spiros : Δημήτρη μηπως τελικά χωρις Μπεργκ δεν μπορει?
13:27
Θέλει και ρώτημα Spiro; Ούτε και ο Μπεργκ θα μπορεί κάποια στιγμή, όσο απουσιάζει ο τροφοδότης, αλλά για την ώρα το παλεύει με πολύ θετικά αποτελέσματα.
13:27
ηλίας.skg : Δημήτρη, καλή σου μέρα. Πώς εξηγείς την μη χρησιμοποίηση του Ρισβάνη και την επιμονή στον ντεφορμέ Τριανταφυλλόπουλο? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα από πλευράς του παίκτη, ή μήπως κάτι άλλο που έγινε και πρέπει να μάθουμε? Ευχαριστώ.
13:30
Ηλία, ο Ρισβάνης έκανε ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης στη διάρκεια του προηγούμενου ενάμιση μήνα και ήταν λίγο επιβαρυμένος προπονητικά. Τις επόμενες ημέρες θα βρει θέση στην αποστολή του Παναθηναϊκού και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες και η δική του κατάσταση, εκτιμώ ότι θα πάρει και χρόνο συμμετοχής.
13:32
Φέρτε λεφτά : Υπάρχει επενδυτής στον ορίζοντα? Τι γίνεται με το γήπεδο? Τι γίνεται με τον εισαγγελέα και τις απομαγνητοφωνήσεις?
13:36
Επενδυτής δεν υπάρχει. Στον ορίζοντα τουλάχιστον. Εάν είναι στο βάθος του τούνελ, μένει να το δούμε. Αλλά το τούνελ είναι ακόμη τρία χρόνια βαθύ. Με το γήπεδο υπάρχει η εκκρεμότητα του Ελεγκτικού Συνεδρίου και της απόρριψης του ποσού που είχε συμφωνηθεί με την Περιφέρεια για τα έργα αναβάθμισης της Λεωφόρου. Διπλά Ανάπλαση δεν υφίσταται, παρά μόνο στους χάρτες του Ελληνικού Δημοσίου.
Η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης της εγκληματικής δράσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται, με τις γνωστές αδυναμίες της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Για τα δύο αυτά θέματα πάντως, ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε χθες τα μέλη της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει σε κάθε περίπτωση τα έργα στη Λεωφόρο, ακόμη κι αν χρειαστεί να τα χρηματοδοτήσει σε πρώτη φάση ο ίδιος, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξουν σημαντικές δικαστικές εξελίξεις μέσα στον επόμενο μήνα (Νοέμβριο).
13:37
Φαίδωνας : Κριτή, θέλουμε τον Τζίγγερ πίσω για να ξαναγίνουμε μεγάλη ομάδα. Αναγνώρισε τα λάθη σου που επέφεραν την απομάκρυνση του και προσπάθησε να μας τον φέρεις πίσω. Δεν το καταλαβαίνεις ότι πέφτουμε;
13:40
Φαίδωνα, η δεύτερη θέση δεν οδηγεί πλέον στο Chanpions League. Θες να το ξανασκεφτείς; Αυτή είναι και η μοναδική ευθύνη που βρίσκω στη δική μου στάση απέναντι στη διοίκηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Η κριτική -πολλές φορές οξεία- για το γεγονός ότι ουδέποτε προστάτευσε τον Παναθηναϊκό από το παρασκήνιο, όπως θα έκανε για οποιαδήποε άλλη επιχείρησή του.
13:40
Theo : Ένα σχόλιο για τις δηλώσεις του Αναστασίου...γτ δεν μίλησε για την κακή εικόνα της ομαδας;δεν ήταν λάθος αυτό;;
13:43
Ο Αναστασίου έχει αρχίσει να χάνει τη μπάλα, σε μία ισορροπία τρόμου μεταξύ των υποχρεώσεών του ως προπονητής και των αναγκών στήριξης διοίκησης και παικτών για λάθη, αδυναμίες και διαπιστωμένα κενά. Χρειάζεται και ο ίδιος ένα restart. Οϋτως ή άλλως ξαναζει την περσινή χρονιά εκ του αποτελέσματος. Απλώς το 1-2 με τον Πανθρακικό ήταν πέρσι την όγδοη αγωνιστική...
13:43
Λεωνιδας 13 : Δημητρη Καλησπέρα ! Πως εξηγεις την φετινή εικονα της ομάδας ? Καμία σχεση με περσι που έτρεχε παρα πολύ με φοβερο πρεσινγκ και καλες συνεργασίες ! Δεν μπορω να φανταστώ πως επειδή λείπουν ο αμπεντ και ο Μπεργκ έχουμε αυτή την τραγική εικόνα !!
13:46
Η εικόνα μιας ομάδας δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την ίδια, όταν τουλάχιστον δεν απέχει πολύ από τους αντιπάλους της. Εξαρτάται και από τον τρόπο που σε αντιμετωπίζει ο αντίπαλος. Πέρσι ο Παναθηναϊκός είχε το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τους φίλους του και μία δυσάρεστη για τους αντιπάλους του.
Φέτος οι αντίπαλοι τον αντιμτωπίζουν χωρίς άγνοια κινδύνου, εστιάζουν στις κραυγαλέες αδυναμίες του και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο. Ενδεχομένως να υπάρχει μία μικρή υστέρηση στα επίπεδα φυσικής κατάστασης, αλλά με βάση αυτά του περσινού δευτέρου γύρου. Στο ξεκίνημα τα πράγματα ήταν πάνω κάτω τα ίδια. Άργησε να λυθεί και να ρολάρει.
13:47
νικος : Δημητρη πως ο αστερας βρησκει παιχτες απο β΄ αργεντινης και μεις δεν μπορουμε να βρουμε?τι προγραμματισμος κακιστος ειναι αυτος?δυστυχως φαινεται οτι δεν μπορει ο αναστασιου να διαχειριστει καταστασεις και ειναι λιγος...
13:51
Νίκο, ο Αναστασίου διαχειρίστηκε δυσκολότερη κατάσταση πέρσι. Φέτος είναι συνυπεύθυνος για το γεγονός ότι δεν ενισχύθηκε η ομάδα, όπως ενισχύθηκαν οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Αλλά δεν θα μπω στο τριπάκι να τον θεωρήσω αποκλειστικά υπεύθυνο, ούτε θα αναπαράγω χωρίς νόημα την άστοχη δήλωση-στήριξη περί πληρότητας του ρόστερ.
Το γεγονός ότι ο Αστέρας βρίσκει κάποιους παίκτες που μπορούν να τον βοηθήσουν, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι ίδιοι παίκτες θα έκαναν τη διαφορά στον Παναθηναϊκό.Χωρίς αμφιβολία όμως, ο Παναθηναϊκός δείχνει πολύ σοβαρή υστέρηση σε ό,τι αφορά στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, που υπό προϋποθέσεις (γνώσεων και επαφών) μπορεί να προσφέρει φθηνές και αξιόπιστες λύσεις.
13:51
Κυριάκος : Έχω μια απορία αν έπαιζε σαν τον οφη ο παναθηναϊκός όλοι θα λέγατε μικρηνε η ομάδα κ άλλες διάφορες περιγραφές για μια ομάδα που προσπαθη να κάνει μια εξυγίανση κ κάνει ότι μπορεί αγωνίστηκα όποιος δεν μπορεί ας πάει μετά λεφτά του ΜΑΡΙΝΑΚΗ...
13:53
Αυτό είναι το άλλο άκρο Κυριάκο. Το ότι τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα και όλοι είπαν ότι αυτός ο κορμός με 2-3 ποιοτικές προσθήκες ανεβαίνει ένα ακόμη επίπεδο, δεν ήταν ούτε ουτοπικό, ούτε και παράλογο. Αυτό ζητούν οι περισσότεροι και αυτό ακόμη συζητούν. Ένα "γιατί η ομάδα δεν βοηθήθηκε όταν έπρεπε"...
13:54
Γιωργος τρικαλα : Απο τους παικτες μας ποσοι πιστευεις γνωριζουν ποια φανελα φορανε;ευχαριστω
13:55
Γνωρίζουν τις πραγματικές δυνατότητες αυτής της ομάδας, οι οποίες βέβαια δεν συμβαδίζουν με το βάρος της φανέλας της. Αλλά για αυτό δεν ευθύνονται οι ίδιοι.
13:55
Aλέξανδρος Αγγελόπουλος : Ο Γιαννακόπουλος τι περιμένει και δε μπαίνει; Έχει σκοπό να μπει ή όχι;
13:56
Μόνο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπορεί αν το απαντήσει αυτό. Το θέμα παραμένει ανοικτό, δεν θέλησε ούτε ο Γιάννης Αλαφούζος να το κλέισει όταν ρωτήθηκε σχετικά χθες.
13:56
Dell74 : Ο Τζιγγερ πισω στο Παναθηναικο! !!! ΤΩΡΑ!!
13:57
ηλίας.skg : Δημήτρη το ξέρεις ότι αν χάσουμε από οσφπ,ατρόμητο και παοκ υποχωρούμε τόσο πολύ στη βαθμολογία που θα μιλάμε για άλλες καταστάσεις.
13:59
Αν παρακολουθείς το Contra, δεν αναφέρομαι σε τίποτε άλλο εδώ και τρεις εβδομάδες. Αλλά δεν είμαι απαισιόδοξος για τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Είναι διαφορετικές αγωνιστικές καταστάσεις.
13:59
Kώστας : θα βάλει ποτε λεφτά στην ομάδα ο εφοπλιστής κ.Αλαφούζος ?? Δεν τρώει άλλο κουτόχορτο ο κόσμος του Παναθηναικού κ.Κριτή !! Ας επενδύσει στην ομάδα και ας αφήσει τον μαρινάκη που στην τελική αυτός επενδύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ !
14:03
Έχω την εντύπωση ότι δεν ασχολείται με τις επενδύσεις του στον Ολυμπιακό. Ασχολείίται με τις φερόμενες επενδύσεις του στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου και το πακιστανικό -κατά το αστυνομικό πόρισμα- κινητό του.
Από κει και πέρα, συμφωνώ ότι ένας εφοπλιστής δεν μπορεί να τα περιμένει όλα από τον κόσμο. Έχει βάλει περί τα 7-8 εκατ. ευρώ μέχρι τώρα, αλλά σαφώς και αυτά δεν είναι νούμερα για Παναθηναϊκό και μάλιστα στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Από την άλλη πάλι βέβαια, θα πρέπει να θυμόιμαστε ότι ουδέποτε υποσχέθηκε χρηματοδότηση από τον προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό. Ήρθε ως πείραμα ανάγκης για τη Superleague. Η άλλη λύση ήταν η Football League.
14:03
Angelo Messari : Δημήτρη καλησπέρα. Θεωρείς πως ο Παναθηναϊκός είναι ικανός να πετύχει το περυσινό του κατόρθωμα, ή θα ολοκληρώσει αρνητικά τη χρονιά;
14:05
Δεν είναι εύκολο να επαναλάβει την περσινή χρονιά, για την οποία εξακολουθώ να πιστεύω ότι αποτέλεσε υπέρβαση. Δεν άλλαξε κάτι φέτος προς το καλύτερο. Από κει και πέρα, κουτσά στραβά θα πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Να δούμε βέβαια και τι θα είναι αυτή η χειμερινή μεταγραφική ενίσχυση, για την οποία γίνεται λόγος.
14:06
ΘΟΔΩΡΗΣ 13 : ΚΑΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ !!! ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 55 ΕΚ !!! ΑΥΤΟΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ(ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ-ΦΟΡΕΑΣ) ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ !!! ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ !!!!
14:10
Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΠΡΑΣΙΝΗ", μετά την πρώτη συνάντηση Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου, ήταν 45 εκατ. ευρώ, έχοντας μέσα και το σύνολο κόστους αγοράς του προπονητικού κέντρου στο Απήλιο και τη διευκόλυνση του ομολογιακού δανείου των 5 εκατ. ευρώ από εταιρία του Γιάννη Αλαφούζου προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Όσο για το Πρωτοδικείο και διαδικασίες πτώχευσης , σέβομαι την επιλογή σου, αλλά φυσικά δεν συμφωνώ.
14:11
Γιαννης : Γεια σου κ Κριτη. Λοιπον για να λεμε τα πραγματα οπως εχουν. Αντι ο Αλαφουζος να βαλει κανενα φραγκο στην ομαδα καθεται και λεει και λεει. Αν δεν βαλεις λεφτα ομαδα δεν κανεις. Καλο ειναι να κοιταξει τι θα κανει με την ομαδα και να μην ασχολειται με τους αλλους. Καταντησαν τον Παναθηναικο απο ομαδα ομαδουλα. Περιμενε τα λεφτσ της προκρισης απο την Στανταρ για να πρει παιχτες; Συμφωνειται κ. Κριτη;
14:12
Τα είπαμε, τα συμφωνήσαμε. Αλλά δεν αλλάζει κάτι τώρα. Φτιασίδια τον Γενάρη και καλό καλοκαίρι για τα υπόλοιπα, αν κι εφ' όσον υπάρξουν.
14:12
Μανος : Αν και οι παικτες του ΟΦΗ κάποιες στιγμές ήταν υπερβολικοί, καλό θα ήταν να επικεντρωθεί ο προπονητής στα χάλια της ομάδας μας. Όσο περνάει ο καιρός ο Μπουρμπος δεν πείθει, ούτε επιθετικά που δεν μπορεί να βγάλει σωστή σέντρα η να περάσει αντίπαλο όσο και αμυντικά. Ο Στιλ έπρεπε να είχε βγει να καθαρίσει. ισχύει πως δεν έχει εξόδους?
14:19
Ο Μπούρμπος θα κριθεί όταν έχει παρτενέρ στην πτέρυγα. Δηλαδή την ημέρα που θα δούμε δίδυμο Μπούρμπος-Κλωναρίδης ή έστω Μπούρμπος-Καρέλης. Μόνος του εναντίον όλων δεν τα έβαλε ούτε ο Καφού στα καλύτερά του. Ο Μπούρμπος σε κάθε προώθηση έχει απέναντί του τουλάχιστον δύο αντιπάλους, χωρίς να είναι στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης λόγω καθυστερημένης ένταξης στην προετοιμασία της ομάδας.
Ο Στιλ δεν φημίζεται για τις εξόδους του, αλλά για τα καλά αντανακλαστικά του κάτω από την εστία. Συμφωνώ ότι το χθεσινό κόρνερ στις καθυστερήσεις είναι φάση που πρέπει να καθαρίζει ο τερματοφύλακας, αλλά συνολικά η αυτοσυγκέντρωση εκείνη την ώρα ήταν σε αφίσα SILVER ALERT.
14:21
Λοιπόν επειδή το ρεπορτάζ τρέχει παράλληλα, να σημειώσουμε τα εξής:
Πριν την σημερινή προπόνηση οι παίκτες και το επιτελείο της ομάδας μαζεύτηκαν για περισσότερη από μία ώρα στα αποδυτήρια και εν συνεχεία στην αίθουσα προβολής βίντεο σε μια προσπάθεια να συζητήσουν, να βρουν μια λύση για την έως τώρα εικόνα της ομάδας και πάνω απ’ όλα να αλλάξουν την ψυχολογία στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Διότι εκεί εστιάζεται μεγάλο κομμάτι της εικόνας, σύμφωνα με όσους ζουν εκ των έσω το σύλλογο.
14:22
"Στα δύσκολα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να φανούμε ομάδα, όπως το κάναμε και πέρσι σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Σίγουρα θα υπάρξει αμφισβήτηση. Ήδη υπάρχει μάλιστα. Εμείς έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε και περιμένω χωρίς πολλά λόγια να το βγάλουμε ξανά στο γήπεδο και να κάνουμε το restart. Εχουμε βιώσει ξανά τέτοιες καταστάσεις και βγήκαμε νικητές", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Γιάννη Αναστασίου.
14:23
Το βασικό ζήτημα που έχει διαπιστωθεί είναι η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, αποφασιστικότητας και αποτελεσματικότητας. Μάλιστα, για το λόγο αυτό προβλήθηκαν στιγμιότυπα από διάφορα φετινά παιχνίδια με συγκεκριμένες φάσεις που δείχνουν πόσο λίγο απέχει η επιτυχία από την αποτυχία. Πως μια λεπτομέρεια και μια αδράνεια μπορούν να σου ακυρώσουν όλη τη δουλειά και την προσπάθεια
14:25
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή την φορά δεν υπήρξε group therapy με δημόσιες τοποθετήσεις, αλλά τετ α τετ του προπονητικού επιτελείου με βασικούς ποδοσφαιριστές, σε μια προσπάθεια να συζητηθεί με τον καθέναν ξεχωριστά τι είναι αυτό που φταίει.
14:26
Αυτά για την ώρα. Εφ' όσον υπάρξουν περισότερα στη διάρκεια της κουβέντας, θα επανέλθουμε, αλλιώς η συνέχεια στο ρεπορτάζ, στη διάρκεια της ημέρας.
14:27
χαρης : εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοια αλλαγη στο κλιμα της ομαδας !! ο κοσμος πρεπει να στηριξει οπως περσι και θα αλλαξει η ομαδα με τον καιρο τουλαχιστον ετσι πιστευω ! βεβαια δεν περιμενω νικη με τον ολυμπιακο αν και αυτος βρισκεται σε κακη κατασταση
14:32
Χάρη, στις τρεις προηγούμενες live επικοινωνίες μας, δεχόμουν την ερώτηση εάν ο Παναθηναϊκός θα είναι φέτος περισσότερο ανταγωνιστικός για το πρωτάθλημα, σε σχέση με πέρσι. Έγραφα λοιπόν ότι αυτό εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό και θα παίξει ρόλο η αντοχή του ρηχού ρόστερ στο βεβαρυμένο λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων πρόγραμμα.
Σημείωνα μάλιστα ότι φέτος ο Ολυμπιακός θα δώσει πολύ περισσότερα δικαιώματα με την απόδοσή του, γιατί πρόκειται για μία εντελώς νέα ομάδα και αποδυναμωμένη κατά την προσωπική μου άποψη σε σχέση με πέρσι. Τότε κάποιοι χλεύαζαν, γιατί ιδιαίτερα στην τελευταία ήταν νωπή η νίκη του επί της Ατκλέτικο Μαδρίτης.
Η απάντησή μου λοιπόν είναι ότι δεν αποκλείω θετικό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν περιμένω ανταγωνισμό στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, γιατί ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει μέχρι τελευταίου σεντ, τα λάθη του καλοκαιριού.
14:33
Χάρη, στις τρεις προηγούμενες live επικοινωνίες μας, δεχόμουν την ερώτηση εάν ο Παναθηναϊκός θα είναι φέτος περισσότερο ανταγωνιστικός για το πρωτάθλημα, σε σχέση με πέρσι. Έγραφα λοιπόν ότι αυτό εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό και θα παίξει ρόλο η αντοχή του ρηχού ρόστερ στο βεβαρυμένο λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων πρόγραμμα.
Σημείωνα μάλιστα ότι φέτος ο Ολυμπιακός θα δώσει πολύ περισσότερα δικαιώματα με την απόδοσή του, γιατί πρόκειται για μία εντελώς νέα ομάδα και αποδυναμωμένη κατά την προσωπική μου άποψη σε σχέση με πέρσι. Τότε κάποιοι χλεύαζαν, γιατί ιδιαίτερα στην τελευταία ήταν νωπή η νίκη του επί της Ατκλέτικο Μαδρίτης.
Η απάντησή μου λοιπόν είναι ότι δεν αποκλείω θετικό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν περιμένω ανταγωνισμό στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, γιατί ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει μέχρι τελευταίου σεντ, τα λάθη του καλοκαιριού.
14:33
Ξενοφώντας : Γιατι ο κ. Αλαφουζος ασχολειται συνεχεια με τον Μαρινακη? Να ασχοληθει με τον Παναθηναικο λιγο που στην ευρωπη παει απο το κακο στο χειροτερο, η μεταγραφικη ενισχυση επρεπε να γινει το καλοκαιρι οχι το γεναρη, τοτε θα ειναι αργα.. και επιπλεον που πιστευεις θα κριθει το ντερμπι με τον ΟΣΦΠ?
14:38
Είναι δύο διαφορετικά μέτωπα Ξενοφώντα και είναι διαφορετική η γνώμη του καθενός ως προς το ποιο είναι το πιο σημαντικό. Σαφώς και η ομάδα και η κάλυψη των διαπιστωμένων αγωνιστικών κενών είναι προτεραιότητα.
Το ντέρμπι, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, θα κριθεί στην ψυχολογία των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός έχει φυσικά το προβάδισμα, για το λόγο ότι τέτοια παιχνίδια που κρίνονται σε λεπτομέρειες, κρίνονται από τους παίκτες που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη διαφορά. Και σ' αυτό ο Ολυμπιακός υπερτερεί.
Αλλά σε ένα ανοικτό γήπεδο και με την κάκιστη αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού δεν θέλει και πολύ να έρθει ένα ή δύο γκολ που θα αλλάξουν άρδην τις ισορροπίες. Πιστεύω πάντως ότι φέτος δεν θα αγωνιστεί ο Μϊτσελ με την ίδια ποδοσφαιρική αφέλεια, ούτε οι πάικτες με την ίδια περσινή αλαζονεία...
14:38
Γιώργος : Δημήτρη, πιστεύεις ότι ενδεχόμενο άσχημο αποτέλεσμα στο Καραισκάκης θα φέρει εξελίξεις?
14:39
Όχι, εκτός κι αν στραβώσει το κλίμα μεταξύ τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών, κάτι που δεν φαίνεται για την ώρα.
14:39
ΒΑΣΙΛΗΣ : ΠΑΛΙΑ ΑΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ,ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ?ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ.ΗΡΘΕΣ ΚΥΡΙΕ ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΣΤΗ ΟΜΑΔΑ,ΤΟΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΙΩΣ ΦΥΓΕ.ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΒΑΘΙΑ.
14:41
Άλλες οι απαιτήσεις από την Νο1 οικογένεια στην Ελλάδα και άλλες από τον διαχειριστή -όπως σωστά είπες- Αλαφούζο. Αυτό σε ό,τι αφορά στις αντιδράσεις και τα συλλαλητήρια.
Από κει και πέρα σαφώς και δεν είναι μακρόπνοη λύση το εγχείρημα της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" όπως αποδεικνύεται στην πράξη από την πενιχρή συμμετοχή. Πριν όμως σκεφτούμε ότι πρέπει να φύγει ο Αλαφούζος και η Συμμαχία, δεν θα πρέπει να υπάρχει εναλλακτική πρόταση;
14:42
mikeapo13 : Κύριε Κριτή απαντάτΕ σοβαρά σε νοσταλγούς;30χρόνια ούτε καρέκλα στο όνομα Παναθηναικός.Επίσης όσοι σχολιάζουν και ζητάνε παίκτες έβαλαν το 50αρικο της Π.Σ?Ο παναθηναικός και φέτος θα βρεί το δρόμο του...
14:43
Χρηστος : Μια αφελης ερωτηση...Σας παρακαλω μπορειτε να μου εξηγησετε,αν π.χ ,τα μελη της παναθηναικης συμμαχιας,ηταν οχι 32.500 οπως τα διαρκειας πριν 4 χρονια,αλλα ας πουμε 15.000,και αποφασιζαν να πανε στο γηπεδο,που θα καθονταν....για να δημιουργησεις μια εταιρεια,λαικης βασης,πρωτα πρωτα πρεπει να διαθετεις γηπεδο....
14:46
Αφελής δεν είναι, άκαιρη είναι. Σαφώς και αν υπήρχαν 30.000 μέλη, ο Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιούσε το Ολυμπιακό Στάδιο. Και 15.000 να ήταν θα χωρούσαν στη Λεωφόρο, αφού κανείς δεν πηγαίνει κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Άσε που θα υπήρχε ξανά αγωνία για την εξασφάλιση εισιτηρίου από Τρίτη κιόλας και όχι "καλά, κάτσε να δούμε και τι καιρό θα κάνει την Κυριακή, εισιτήρια θα βρούμε"...
Αλλά για την ώρα βρε Χρήστο μιλάμε για 8.000 μέλη και μια Λεωφόρο που ακόμη και πέρσι έκανε ένα και μοναδικό sold out, με τον Ολυμπιακό...
14:46
Γιωργος : Χθες στην συνελευση ρωτησαν τον Αλαφουζο αν ανηκει το 70% της παε σε οffshore στην Κυπρο και δεν απαντησε! Γνωριζεις κατι για αυτο;
14:48
Απ' όσο ξέρω ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 50% ανήκει στην εταιρία του Αλαφούζου που δανειοδότησε πέρσι τον Παναθηναϊκό με 5 εκατ. ευρώ (ομολογιακό δάνειο). Δεν έχει γίνει ακόμη η παραχώρηση των μετοχών στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία" κι αυτό ενδεχομένως να έχει να κάνει με την εξασφάλιση αποπληρωμής του συγκεκριμένου δανείου.
14:48
νικος : το ματς με ΠΑΟΚ πως το βλεπεις δημητρη? να σουπω την αληθεια εγω φοβαμαι τον διασυρμο στην τουμπα και μετα εχουμε αλλα.....
14:50
Η αλήθεια είναι ότι το βλέπω πιο επικίνδυνο από αυτό του γηπέδου Καραϊσκάκη, αλλά και πάλι θα ξαναπώ ότι ακόμη κι αυτός ο Παναθηναϊκός είναι διαφορετική ομάδα σε ανοικτό γήπεδο και απέναντι σε ομάδες που θα προσπαθήσουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα το έχει να ξεκλειδώσει φορτωμένες άμυνες, γιατί του λείπουν βασικά εργαλεία γι αυτή τη δουλειά.
14:50
Panos : Ειλικρινά και εγώ νομίζω οτι σε σημαντικό βαθμό ο Αλαφούζος ασχολείται με τα του Μαρινάκη για πάρει την προσοχή των οπαδών απο τα κακώς κείμενα της ομάδας και να μην του ζητάμε ευθύνες
14:52
Δηλαδή θεωρείς ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, για το οποίο έχει σημαντικές ευθύνες με βάση τις καταγραφές, τις επίσημες καταγραφές της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΕΥΠ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης;
Το ότι μπορεί να λειτουργεί και ως άλλοθι είναι δευτερεύουσα κουβέντα.
14:53
ΣΤΕΛΙΟΣ : ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΩΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ?
14:54
Υπομονή αν δεν επιθυμείς να συμμετάσχεις, συμμετοχή αν θεωρείς ότι δεν υπάρχει άλλη λύση για να βγει το κάρο από τη λάσπη. Τι άλλο;
14:57
Aλέξανδρος Αγγελόπουλος : Δημήτρη πόσα βλέπεις να τρώμε από Ολυμπιακό, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ;
14:58
Όσα γράψει ο ηλεκτρονικός πίνακας και από τη μία πλευρά και από την άλλη. Η δική σου εκτίμηση;
14:59
Μην διαμαρτύρεστε για τις ερωτήσεις που έχουν σταλεί σε greeklish. Ξεκαθάρισα για πολλοστή φορά ότι δεν δημοσιεύονται ερωτήσεις που δεν γραμμές στα ελληνικά, εκτός κι αν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας και οι κάτοικοι του εξωτερικού το αντιλαμβάνονται αυτό.
15:00
Thanos : Τί θα γίνει με τον φετινό διασυρμό του Παναθηναίκού? Εως πότε θα ανεχόμαστε εξεφτελιστηκές ήττες από ομάδες τύπου Καλλονή και Ο.Φ.Η και ειδικά μέσα στη Λεοφώρο, σε ένα χρονικό σημείο που υποτίθεται ότι το ματσ έχει τελειώσει? Είναι ευθύνη του Αναστασίου μόνο ή και οι παίχτες αποδεικνύονται λίγοι για τη φανέλα που φορούν?
15:02
Και πέρσι τα αποτελέσματα δεν ήταν διαφορετικά στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Φέτος βέβαια θα έπρεπε να είναι, αλλά ας όψεται η καλοκαιρινή ανομβρία. Πώς το είχε πει ο Βγενόπουλος; Με φυστίκια προσελκύεις μαϊμούδες; Αλήθεια τι σκέφτεται τώρα παρακολουθώντας τον Παναθηναϊκό;
15:05
Υπήρξε εκ νέου επικοινωνία το πρωί του προέδρου της ΠΑΕ με τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, με αφορμή το χθεσινό αποτέλεσμα αλλά και τη συνολική εικόνα του Παναθηναϊκού. Προφανώς ενημερώθηκε και για την πρόθεση των υπευθύνων της ομάδας να συζητήσουν εκτενώς τα πεπραγμένα.
15:06
Κάπου εδώ ολοκληρώσαμε και για σήμερα. Η συνέχεια στις ειδησεογραφικές σελίδες του Contra. Καλό απόγευμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK