Η Wanda, ο Τσάκας και ο Παναθηναϊκός

Πως ο Βλάσσης Τσάκας, που την Κυριακή βρέθηκε στο “Καραισκάκης”, έδωσε συνέχεια πάλι με ανάρτηση του στο facebook, στο “θέμα” του με τους Κινέζους επενδυτές και τον Παναθηναϊκό.

Η Wanda, ο Τσάκας και ο Παναθηναϊκός

Το πρώτο... χτύπημα μέσω facebook ήρθε από τον Βλάσση Τσάκα την βραδιά του ντέρμπι στο “Καραισκάκης”! Θέλησε να τρολάρει με ένα ποσταρισμά του αλλά την “είδηση” έβγαλε διαδικτυακός φίλος του, όταν τον ρώτησε αν...“έρχονται οι Κινέζοι” κι αυτός του απάντησε: “ το πλάνο το επενδυτικό που προτάθηκε έχει γίνει αποδεκτό. Περιμένουμε τις εξελίξεις”! Χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινήσεις και κυρίως από ποιόν και σε ποιόν προτάθηκε; Και πως το αποδέχτηκαν, προφορικά ή εγγράφως;

Για να ακολουθήσει χθες βράδυ το δεύτερο διαδικτυακό... κτύπημα του Τσάκα, ποστάροντας αυτή την φοιρά ένα θέμα από το “Κουτί της Πανδώρας”, με τίτλο : "Οι Κινέζοι αγόρασαν τις... Χρυσές Σφαίρες"! Αναφερόταν στην εταιρία παραγωγής των εν λόγω αμερικανικών κινηματογραφικών και τηλεοπτικών βραβείων, η οποία εξαγοράστηκε από τον κινέζικο όμιλο Wanda έναντι 900 εκατ. Ευρώ!

Πως ερμηνεύεις τον... ποιητή Τσάκα, που θέλησε να δώσει με αυτό τον τρόπο συνέχεια στο θέμα (;) με τους Κινέζους; Ουσιαστικά φωτογραφίζοντας πως η Wanda και ο ιδιοκτήτης της Wanda Wang jianlin, είναι οι Κινέζοι ενδιαφερόμενοι για τον Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με το "Forbes", ο 62χρονος επικεφαλής της Wanda, θεωρείται ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ασία, για το 2016, με περιουσία που ξεπερνά τα 28,7 δις δολάρια. Η εταιρεία του έχει 134 εμπορικά mall, 82 πολυτελή ξενοδοχεία, 213 σινεμά, 99 εμπορικά καταστήματα και 54 κέντρα καραόκε στην Κίνα.

Ακούγεται έντονα πως ο Wang, σύμφωνα και με πρόσφατα δημοσιεύματα, σχεδιάζει τρεις διαφορετικές μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα. Μάλιστα στην επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κίνα, συναντήθηκε μαζί του και συζήτησαν την δημιουργία στούντιο κινηματογραφικών παραγωγών στην Ελλάδα.

Το 2015 δημοσιεύματα ήθελαν να έχει εξαγοράσει το 20% της Ατλέτικο Μαδρίτης, αντί 45 εκατ. Ευρώ ενώ ο Εconomist έχει περιγράψει τον Wang ως έναν άνθρωπο με ναπολεόντειες φιλοδοξίες, αναφερόμενος και στη σταδιοδρομία που είχε στον κινεζικό στρατό, πριν ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις

Για να επανέλθουμε όμως, στον (πονηρό) Βλάσση Τσάκα, ο οποίος προχθές βρέθηκε στο “Καραϊσκάκης” και παρακολούθησε το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, εκτός από την “φωτογραφία” της Wanda – πως είναι δηλαδή οι... Κινέζοι που από το καλοκαίρι έχει διαρρεύσει πως ενδιαφέρονται για τον ΠΑΟ – υποστήριζε χθες σε φίλους του πώς αυτό που έγραψε( “το πλάνο το επενδυτικό που προτάθηκε έχει γίνει αποδεκτό. Περιμένουμε τις εξελίξεις” ) αφορούσε την... κινέζικη πλευρά. Με την έννοια πως σε αυτούς προτάθηκε, αυτοί το αποδέχτηκαν και αυτοί πρέπει να πάρουν την... πρωτοβουλία των επόμενων κινήσεων.

Πάλι καλά που ο Βλάσσης Τσάκας δεν έγραψε στο facebook πως ο Κινέζος επενδυτής( Wanda Wang jianlin;) ενδιαφέρθηκε και έμαθε για το αποτέλεσμα του ντέρμπι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Και μέσα σ' όλα ο Τσάκας

News 24/7

24MEDIA NETWORK