Η υπόσχεση στον Χουλτ που δεν κράτησε ο Κριστιάνο!

Τι ζήτησε ο άσος του Παναθηναϊκού απ’ τον «λαμπερό» CR7, τι του απάντησε και γιατί «αθέτησε» το λόγο του. Παρασκήνιο του Contra.gr απ’ τον θρίαμβο της Σουηδίας στην Πορτογαλία το βράδυ της Τρίτης.

Portugal's Gelson Martins and Cristiano Ronaldo celebrate their side's 2nd goal during the international friendly soccer match between Portugal and Sweden at the dos Barreiros stadium in Funchal, Madeira island, Portugal, Tuesday, March 28 2017. (AP Photo/Armando Franca)
hult cristiano AP

Θα το θυμάται για… χρόνια ο Νίκλας Χουλτ το φιλικό που έδωσε η εθνική Σουηδίας στη Μαδέιρα κόντρα στην Πορτογαλία το βράδυ της Τρίτης (28/3). Όχι μόνο γιατί επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα των Σκανδιναβών (έστω και σε φιλικό ματς) μετά από τρία χρόνια.

Ή για την απίστευτη ανατροπή και νίκη γοήτρου που πήρε η ομάδα του στο φινάλε. Κυρίως για το… συναπάντημά του με τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο αριστερός φουλ μπακ του Παναθηναϊκού επιχείρησε να πάρει μαζί του ένα… αναμνηστικό ζωής. Αλλά δεν του πήγε όπως το είχε… σχεδιάσει.

Στο ημίχρονο του φιλικού κι ενώ οι γηπεδούχοι Πορτογάλοι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, ο Χουλτ πλησίασε τον «λαμπερό» CR7, που λίγο νωρίτερα είχε σημειώσει ακόμη ρεκόρ με την εθνική ομάδα της χώρας του και τον ρώτησε αν θα μπορούσαν να ανταλλάξουν φανέλες, μετά το ματς. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, χαμογέλασε και του είπε «…οκέι, αλλά μετά τον αγώνα…».

Ο Χουλτ χάρηκε πολύ και περίμενε να γίνει η επιθυμία του πραγματικότητα μετά το τελικό σφύριγμα, όμως στο φινάλε του παιχνιδιού ο CR7, που είχε γίνει αλλαγή στο β’ ημίχρονο από τον Φερνάντο Σάντος, είχε ήδη κάνει ντους και… εξαφανίστηκε σε χρόνο dt απ’ το γήπεδο.

Πιθανόν και να «ενοχλήθηκε» κι απ’ την τροπή που πήρε το ματς, αφού οι Σουηδοί κατάφεραν στις καθυστερήσεις να ανατρέψουν το σκορ και να φτάσουν σε νίκη με 3-2.

Ο μπακ του Παναθηναϊκού δέχθηκε με… χιούμορ την αθέτηση του λόγου του Κριστιάνο (γελούσε μπροστά στις κάμερες των σουηδικών καναλιών όταν τον ρώτησαν σχετικά), αλλά τίποτα, μα τίποτα δεν μπορούσε να χαλάσει τη χαρά του για το μεγάλο διπλό, μέσα στο «σπίτι» των πρωταθλητών Ευρώπης.

ΓΟΥΛ

Photo credit: AP Photo/Armando Franca

News 24/7

24MEDIA NETWORK