Η Ζοζεφίν είχε "προαναγγείλει" το διαζύγιο;

Το post της κυρίας Μπεργκ στις 18 Απριλίου στο Instagram, λίγο μετά την επιστροφή της φαμίλιας απ’ τις πασχαλινές διακοπές της στο Ντουμπάι.

Η Ζοζεφίν είχε "προαναγγείλει" το διαζύγιο;

«Σύμπτωση» ή… προαναγγελία; Ουδείς μπορεί να το γνωρίζει πλην των μελών της ίδιας της φαμίλιας Μπεργκ και δη του Μάρκους και της Ζοζεφίν. Το τελευταίο 24ωρο πάντως (και) απ’ τον Παναθηναϊκό, προσπαθώντας να «μεταφράσουν» όλο αυτό που έχει γίνει απ’ το απόγευμα της Δευτέρας (19/6) με τον Σουηδό επιθετικό και της απίστευτης εξέλιξης/τροπής που έχει πάρει το θέμα με την Αλ Αΐν (κι όσα ακολούθησαν), κατέληγαν στο συμπέρασμα πως… τίποτα δεν ήταν «τυχαίο».

Και πως η πλευρά του Μπεργκ συνολικά (με πρώτο όλων των ατζέντη του Στάινερ Ντίετζ) «δούλευε» την υπόθεση εδώ και καιρό. Για πολλούς μάλιστα στο «τριφύλλι» δεν ήταν «τυχαίος» κι ο πασχαλινός προορισμός των διακοπών της οικογένειας Μπεργκ στα Η.Α.Ε. και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι.

Μάλιστα, λίγο μετά την επιστροφή των Μπεργκ απ’ το Ντουμπάι, η σύζυγος του Σουηδού άσου είχε ανεβάσει στις 18 Απριλίου στον προσωπικό της λογαριασμό στοInstagram, μία φωτογραφία της απ’ το «Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marina», γράφοντας ως «μήνυμα»:

"Πρέπει να αφήσουμε πίσω τη ζωή που σχεδιάσαμε, για να αποδεχθούμε την επόμενη που μας περιμένει…", με κατάληξη μία καρδούλα. Τώρα αν το παραπάνω ήταν απλά μία φιλοσοφική ανησυχία… ζωής ή «προάγγελος» όσων ακολούθησαν, είναι κάτι που μόνο η ίδια και ο Μάρκους Μπεργκ γνωρίζουν…

Η Ζοζεφίν είχε "προαναγγείλει" το διαζύγιο;

News 24/7

24MEDIA NETWORK