Ηρθε...νωρίτερα ο ορεξάτος Ινσούα

Νωρίτερα από το προγραμματισμένο, ο Εμανουέλ Ινσούα έφτασε στην Αθήνα για να τελειώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Υπογράφει τριετές συμβόλαιο αφού περάσει τα ιατρικά.

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΙΝΣΟΥΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΙΝΣΟΥΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Κάτι περισσότερο από...Αγγλος αποδείχθηκε στο ραντεβού του με τον Παναθηναϊκό στο "Ελ. Βενιζέλος" ο Εμάνουελ Ινσούα.

Ο Αργεντινός μπακ προσγειώθηκε 12 λεπτά νωρίτερα από το προγραμματισμένο και αμέσως τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου.

Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις με τη παρουσία σου στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό;

"Σας ευχαριστώ που είστε εδώ, ευχαριστώ και τον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Έχω θέληση και θέλω να μπω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην ομάδα. Να τελειώσουν άμεσα τα διαδικαστικά, να πέσουν οι υπογραφές και να ξεκινήσω προπονήσεις και να τεθώ στη διάθεση του προπονητή".

Θα βρεις συμπατριώτες σου στον Παναθηναϊκό που ενδεχομένως και να έχεις παίξει αντίπαλος όπως ο Τσάβες;

"Βεβαίως ήξερα για τους Αργεντινούς παίκτες που είναι στο ρόστερ. Με εμπνέουν, έχω μιλήσει και με τον Τσάβες και με τον Λούκας μου είπαν ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο σημαντικότερος σύλλογος. Τον Τσάβες τον ξέρω έχω παίξει συμπαίκτης μαζί του στη Μπόκα Τζουύνιορ και αυτό αποτελεί για μένα επιπλέον κίνητρο και πρόκληση να δώσω ότι καλύτερο μπορώ".

Σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεσαι;

"Έχω ξεκινήσει τη διαδικασία, έχω κάνει προπονήσεις. Για ένα μικρό διάστημα μέχρι να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό είχα περιορίσει τις προπονήσεις. Είχα κάνει την προετοιμασία με την Ουντινέζε όμως οπότε θεωρώ ότι μέχρι να τελειώσουν τα διαδικαστικά θα είμαι έτοιμος να μπω στο πρόγραμμα και να βοηθήσω".

Ο Ινσούα, ο οποίος συνοδευόταν από το μάντατζέρ του αλλά και από τον Ντε Μπαρτόλο, μετέβη άμεσα στο Κορωπί έτσι ώστε να περάσει τα πρώτα ιατρικά τεστ από τον Γιάννη Λεβάκο πριν αυτός αναχωρήσει με την ομαδα για το Μπιλμπάο.

Ο παίκτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου στις 250.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK