Ιμπάρμπο: "Να πραγματοποιήσουμε ένα καλό πρωτάθλημα"

Tο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Βίκτορ Ιμπάρμπo μίλησε στους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ και εμφανίστηκε έτοιμος να προσφέρει προκειμένου οι "πράσινοι" να φέρουν εις πέρας τους στόχους της νέας σεζόν.

Ιμπάρμπο: "Να πραγματοποιήσουμε ένα καλό πρωτάθλημα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επί ολλανδικού εδάφους βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Βίκτορ Ιμπάρμπο. Ο Κολομβιανός επιθετικός, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, μίλησε στους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ και δήλωσε έτοιμος να προσφέρει προκειμένου οι "πράσινοι" να επιτύχουν τους στόχους τους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την προπόνηση;

"Είναι μόλις η πρώτη ημέρα και αυτό δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Τώρα αυτό που μετράει είναι να πραγματοποιήσουμε ένα καλό πρωτάθλημα…".

Πες μας δυο λόγια αναφορικά με τους στόχους σου με τον Παναθηναϊκό;

"Είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, έτσι ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Να νικάμε σε κάθε ματς".

Σε τι κατάσταση βρίσκεσαι αυτόν τον καιρό;

"Βρισκόμουν για περίπου δεκαπέντε ημέρες σε διακοπές, οπότε είναι λογικό να μην είμαι έτοιμος αλλά για αυτό το λόγο ήρθα το συντομότερο δυνατό, να προπονηθώ με την ομάδα, ώστε να είμαι έτοιμος όταν με χρειαστεί…".

Σε ποια θέση προτιμάς να αγωνίζεσαι, στην κορυφή ή στα άκρα της επίθεσης;

"Αυτή είναι απόφαση του προπονητή μου και αυτός θα μου πει τι επιθυμεί. Εγώ, πάντως, είμαι διαθέσιμος για ότι μου ζητήσει ο κύριος Στραματσόνι".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ανακοίνωσε και Ιμπάρμπο ο Παναθηναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK