Και η Μπεσίκτας για Μολέδο,τα βρίσκει ο ΠΑΟ με Μπουμάλ!

Τα νέα σενάρια από τους Βραζιλιάνους για τον 29χρονο στόπερ και το ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας, η μεγάλη κίνηση του Μπουμάλ που φέρνει πιο κοντά το «διαζύγιό» του με τον ΠΑΟ, οι επαφές του Λυμπερόπουλου με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο και το «όχι» του Ρινάλντι στην Καραμπάγκ. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αφού «σίγησαν» για λίγες ημέρες μετά την (ασυζητητί) αρνητική απάντηση του Παναθηναϊκού στην πρόταση ύψους 400.000 ευρώ από την Ιντερνασιονάλ, τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, επανέφεραν το βράδυ της Πέμπτης (15/6) «θέμα» Μολέδο, εμπλέκοντας αυτή τη φορά την Μπεσίκτας!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "revistacolorada.com.br" "…ο μάνατζερ του Ροντρίγο Μολέδο επιβεβαιώνει πως έχει πρόταση απ’ την Ευρώπη, αλλά τονίζει πως ο παίκτης θέλει να παίξει στην Ιντερνασιονάλ".

Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται πως " …ο Παναθηναϊκός “πάγωσε” τη διαπραγμάτευση με την “Ιντερ” για τον Μολέδο, επειδή έχει ακόμη μία πρόταση απ’ την Μπεσίκτας. Η τουρκική ομάδα συνέλεξε πολλά στοιχεία για τον παίκτη και έκανε μία πρόταση αγοράς, μεγαλύτερη απ’ αυτή που κατέθεσε η Ιντερνασιονάλ. Το τελευταίο διάστημα η 'Ιντερ' έχασε τον Ροδόλφο, ο οποίος πήγε στη Φλαμένγκο και βλέπει στο πρόσωπο του Μολέδο τον αντικαταστάτη του. Ο παίκτης προτιμάει να παίξει πάντως στην Ιντερνασιονάλ".

Ακολούθως το βραζιλιάνικο ρεπορτάζ είχε και την τοποθέτηση των ανθρώπων της Ιντερνασιονάλ, οι οποίοι ανέφεραν για τον Μολέδο πως " …μιλάμε με τον Μέλο και τον Χόρχε Μασάδο (σ.σ. μάνατζερ του Μολέδο). Δίνει προτεραιότητα στην Ιντερνασιονάλ και οι δύο πλευρές συζητούν για να φτάσουν σε μια συμφωνία…".

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως η Μπεσίκτας έχει κάνει ήδη πρόταση στον Παναθηναϊκό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται απ’ την "πράσινη" ΠΑΕ, καθώς τονιζόταν πως δεν υπάρχει η παραμικρή κίνηση απ’ την τουρκική ομάδα, υπογραμμίζοντας πως εάν υπάρχει κάτι θα γίνεται αποκλειστικά απ’ τους ατζέντηδες του παίκτη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρος εδώ και πολύ καιρό για το θέμα Μολέδο, πως πωλείται, αλλά μόνο με 3 εκατ. ευρώ. Συν μία σειρά από οικονομικές "δικλείδες", για επιστροφή του στην Ελλάδα για άλλη ομάδα.

ΖΗΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ

Σε ό,τι αφορά τώρα το θέμα της αποδέσμευσης του Ολιβιέ Μπουμάλ, οι πληροφορίες του Contra.gr αναφέρουν πως το θέμα προχωράει σε πολύ σταθερή βάση και οι δύο πλευρές είναι ένα βήμα απ’ την τελική συμφωνία. Προ ολίγων εβδομάδων (όταν ο "Μπουμ" έφυγε για να ενταχθεί στο καμπ της εθνικής Καμερούν), ο μάνατζέρ του είχε σειρά επαφών με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, όπου τον ενημέρωσε πως είναι επιθυμία (και) του παίκτη να αποχωρήσει απ' το "τριφύλλι".

Και μάλιστα τόνισε πως το μόνο που ζητάει είναι τα δεδουλευμένα της εφετινής σεζόν (περί τις 90.000 ευρώ υπόλοιπο) και πως «παραιτείται» από τις αξιώσεις του για το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς (περίπου 250.000 ευρώ «καθαρά») συν τα όποια μπόνους.

Συμπληρώνοντας δε, πως ο Καμερουνέζος άσος δεν θέλει να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην ομάδα και πως απλώς ήταν μία συνεργασία που δεν… κόλλησε αγωνιστικά. Οι δύο άνδρες τα είπαν ξανά προ ημερών και είναι πλέον κοντά σε συμφωνία, η οποία αναμένεται να επικυρωθεί στα τέλη του Ιούνη, με την επιστροφή του Μπουμάλ απ' το Confederations Cup (ξεκινάει το Σάββατο 17/6 στη Ρωσία).

ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟ

Ο «Λύμπε» βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα σε ανοικτή γραμμή και με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, με τον οποίο διαπραγματεύεται όλα τα πιθανά σενάρια. Τόσο αυτό της αποδέσμευσής του, όσο κι αυτό πιθανού δανεισμού του, όπου υπάρχει πάντοτε «ζεστό» το ενδιαφέρον της γαλλικής Νιμ. Υπάρχει αισιοδοξία πως σύντομα θα βρεθεί άκρη με την περίπτωσή του και πως ο ομογενής μεσοεπιθετικός θα έχει χωρίσει τους δρόμους του με το «τριφύλλι», πριν την έναρξη της προετοιμασίας στις 26 Ιουνίου.

"ΟΧΙ" ΡΙΝΑΛΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ!

Στον αντίποδα, δεν ήταν και τόσο… ευχάριστα τα νέα απ' το "μέτωπο" του Λαουτάρο Ρινάλντι. Όπως αποκάλυψε η Καραμπάγκ στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, κατέθεσε πρόταση στον 23χρονο Αργεντινό επιθετικό και μολονότι οι συζητήσεις έφτασαν μέχρι ένα αρκετά προχωρημένο στάδιο, ο ίδιος έκανε… πίσω όταν ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες γύρω απ’ τις υποδομές, τους στόχους και το γήπεδο. Ιδίως όταν ενημερώθηκε πως το πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν έχει μόλις 8 ομάδες στην πρώτη κατηγορία, εκφράζοντας σχετική πικρία και στο… υστερόγραφο που ανέβασαν στον λογαριασμό τους οι Αζέροι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK