Και με το Νόμο... Άραβες

Η πρόταση Βγενόπουλου και η επιστολή του, το θέμα της ΓΗΠΕΛ, ο εγγυητής Πολέμης και οι Σαουδάραβες που... έρχονται μετά την ψήφιση του αθλητικού νομοσχεδίου. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης σχολιάζει όλα τα "καυτά" θέματα του Παναθηναϊκού σε διοικητικό επίπεδο.

Και με το Νόμο... Άραβες

Η πρόταση του Ανδρέα Βγενόπουλου για νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15 εκ. ευρώ πέρασε από το Δ.Σ. αλλά θα πρέπει να εγκριθεί στη γενική συνέλευση των μετόχων στις 9 Μαρτίου. Με την επιστολή που διαβάστηκε στο Δ.Σ. και δόθηκε στη δημοσιότητα με την ολοκλήρωση του, ο κ. Βγενόπουλος δεσμεύεται δημοσίως να συμμετάσχει με το ποσοστό του.

Και με το Νόμο... Άραβες
vgenopoulos4.jpg INTIME SPORTS

Η πρόταση Βγενόπουλου

Δηλαδή να βάλει 1,9 εκ. ευρώ ως κάτοχος του 11% και αξίζει να σημειωθεί πως αν δεν συμμετάσχει άλλος μέτοχος στην ΑΜΚ, το ποσοστό του θα εκτοξευτεί στο 30% από τη στιγμή που η τιμή της μετοχής είναι 0,33 ευρώ, όπως πρότεινε ο ίδιος.

Ο κ. Βγενόπουλος αναφέρει στην δεύτερη παράγραφο της επιστολής του ότι είναι διατεθειμένος να συμμετάσχει με μεγαλύτερο ποσόν και να ηγηθεί προσπάθειας κάλυψης του συνόλου των 15 εκ. ευρώ με τη συμμετοχή επωνύμων και μη Παναθηναϊκών, εφόσον ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναλάβει πλήρως τις νομικές και οικονομικές ευθύνες της ΓΗΠΕΛ.

Και με το Νόμο... Άραβες

Το θέμα της ΓΗΠΕΛ

Εδώ επιστρέφουμε στο αδιέξοδο του περασμένου Σεπτεμβρίου όταν και σταμάτησαν οι σχετικές διαπραγματεύσεις μεταξύ τω δύο πλευρών. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι κατηγορηματικός ότι έχει αναλάβει τις υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ, ο Ανδρέας Βγενόπουλος διαφωνεί και επομένως δεν πρόκειται να υλοποιηθεί το δεύτερο σκέλος της επιστολής του Mr. MIG.

Οι διαδικασίες της νέας αύξησης είναι χρονοβόρες και ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρεια. Την επόμενη Πέμπτη ο Δημήτρης Γόντικας θα εμφανιστεί ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ΟΥΕΦΑ και θα πρέπει να αποδείξει ότι έχουν βρεθεί τα 2,5 εκ. ευρώ για τις οφειλές που υπάρχουν μέχρι τον Αύγουστο του 2011, ενώ στα τέλη Μαρτίου χρειάζονται άλλα 5,5 εκ. ευρώ για τις οφειλές εώς τον Δεκέμβριο του 2011. Σύνολο 8 εκ. ευρώ.

Και με το Νόμο... Άραβες
gipedo.jpg INTIME SPORTS

Σε πρώτο πλάνο ο Πολέμης

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ήδη τις διαδικασίες για την έγκριση δανείου ύψους 12 εκ. ευρώ με εγγυητή τον Αδαμάντιο Πολέμη ώστε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ελπίζει ταυτόχρονα να συγκεντρωθούν τα 15 εκ. ευρώ από την ΑΜΚ, καθώς το συνολικό του άνοιγμα τον Μάιο θα είναι 25 εκ. ευρώ!

Και με το Νόμο... Άραβες

Ανοίγει ο δρόμος για τους Σαουδάραβες

Στο μεταξύ, η ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα για το τριφύλλι και μένει να δούμε εάν θα εμφανιστούν οι υποψήφιοι επενδυτές από τη Σαουδική Αραβία.

Μάλιστα σύμφωνα με την πλευρά Τσάκα, ετοιμάζονται να καταθέσουν την ερχόμενη Δευτέρα την πρόταση τους για τον Παναθηναϊκό με ονόματα και διευθύνσεις.Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για πρόσωπα-έκπληξη και θα προτείνουν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 20 εκ. ευρώ.

Διαβάστε ακόμη:

Στα 0.33 ευρώ η μετοχή. Πέρασε η πρόταση Βγενόπουλου: "Συμμετέχω στην ΑΜΚ"

Χωρίς Λέτο και Κουίνσι

Δεν πήρε εισιτήρια ο Παναθηναϊκός για το Παγκρήτιο

Τοτσέ: "Ελλάδα όπως Ισπανία"

News 24/7

24MEDIA NETWORK