Και τυπικά πρόεδρος ο "αγριόγατος"

Η επισημοποίηση της αλλαγή της προεδρίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η επιστροφή του Σωπήλη σε "εκτελεστική" θέση με δικαίωμα υπογραφής.

Και τυπικά πρόεδρος ο "αγριόγατος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οριστικοποιήθηκαν οι αλλαγές στο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου, αντικαθιστώντας τον παραιτηθέντα Μάνο Μαυροκουκουλάκη.

Από εκεί και πέρα, οριστικοποιήθηκε η επιστροφή του Στράτου Σωπήλη στο διοικητικό σχήμα του "τριφυλλιού", αναλαμβάνοντας εκτελεστικό ρόλο στο τροποποιημένο δ.σ. Συγκεκριμένα, ο Σωπήλης θα αναλάβει χρέη διευθύνοντος συμβούλου, με δικαίωμα υπογραφής, ενώ εκτός των άλλων κοινοποιήθηκε και η παραίτηση του Δημήτρη Γούναρη από απλό μέλος του Δ.Σ.

Το νέο Δ.Σ. που βγήκε κατόπιν ολιγόλεπτου συμβουλίου (απουσίαζε για ένα προσωπικό του θέμα του Βασίλης Κωνσταντίνου) αποφάσισε τη διεξαγωγή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ στις 13 Νοεμβρίου 2017 με θέμα "εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου", προκειμένου να επικυρωθούν οι αλλαγές που έγιναν και να καλυφθούν τα υπόλοιπα κενά...

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK