Καλτσάς για το καλοκαίρι

Ο Νίκος Καλτσάς αποτελεί στόχο του Παναθηναϊκού, ωστόσο στην παρούσα φάση οι πιθανότητες να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις είναι ελάχιστες εξαιτίας του ποσού που αξιώνει η Βέροια. Συμφωνία με τον παίκτη για το καλοκαίρι.

Καλτσάς για το καλοκαίρι

Με έξι γκολ και τρεις ασίστ σε 15 αγώνες στο πρωτάθλημα (περισσότερα λεπτά συμμετοχής από κάθε άλλον παίκτη πλην του τερματοφύλακα Γιώργου Καντιμοίρη), ο 24χρονος μεσοεπιθετικός διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και, βέβαια, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Το όνομα του Παναθηναϊκού συμπεριλαμβάνεται στους "μνηστήρες" για τον Νίκο Καλτσά, αλλά το ενδεχόμενο απόκτησής του κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο φαντάζει πολύ δύσκολο, αφού η Βέροια αξιώνει περί τις 250.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Ως εκ τούτου, η υπόθεση οδεύει για το καλοκαίρι, εκτός αν κάνουν πίσω οι υπόλοιπες ομάδες που γλυκοκοιτάζουν τον παίκτη και κατ' επέκταση υποχωρήσουν οι απαιτήσεις της "βασίλισσας του βορρά". Το θετικό για τους "πράσινους" είναι ότι ήδη έχει επέλθει συμφωνία με τον 24χρονο για να ενταχθεί στο ρόστερ τους το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK