Καμία εξέλιξη με Καρέλη, τι γίνεται με Μπεργκ

Στασιμότητα παρατηρείται στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν αναμένεται να προχωρήσει σε μεταγραφή εντός της ημέρας. Τι γίνεται με τις αποδεσμεύσεις των Μέντες και Σπυρόπουλου αλλά και με τους Μπεργκ, Καρέλη και Μαυρία.

Καμία εξέλιξη με Καρέλη, τι γίνεται με Μπεργκ
INTIME SPORTS

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ενδεχόμενο συμφωνίας με κάποιον ποδοσφαιριστή εντός της ημέρας. Ακόμη και στην περίπτωση του Μαυρία, η οποία εμφανίζεται και ως η πιο εφικτή, ο παίκτης θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από τη Σάντερλαντ και εάν αυτό συμβεί εντός των χρονικών ορίων, ο Παναθηναϊκός θα έχει δικαίωμα να τον αποκτήσει μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, ο βρετανικός σύλλογος δεν φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη.

Για τον Καρέλη, η τελευταία πρόταση της Γκενκ δεν ήταν βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες και είναι μικρότερη των 3 εκ. ευρώ, ενώ σε ό,τι αφορά τον Μάρκους Μπεργκ και τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον ΠΑΟΚ να έχει καταθέσει πρόταση στους "πράσινους" για την απόκτησή του, ενδέχεται να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ μέχρι το βράδυ.

Αυτοί που φεύγουν

Σε ό,τι αφορά τις αποδεσμεύσεις, η διοίκηση του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους των Μέντες και Σπυρόπουλου προκειμένου μέχρι τις 12 να βρεθεί μια λύση για το μέλλον τους.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν έχουν φέρει πρόταση από κάποια ομάδα, οπότε η διαπραγμάτευση έχει να κάνει με το υπόλοιπο του συμβολαίου τους. Ο ένας χρόνος που υπολείπεται στο συμβόλαιο του Μέντες θα κοστίσει στην ΠΑΕ 200.000 ευρώ, ενώ το υπόλοιπο του Σπυρόπουλου κοστολογείται περίπου στα 100.000 ευρώ.

Ο Έλληνας αμυντικός ενδέχεται να παραμείνει στο "τριφύλλι" τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, μέχρι να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK