"Καμία πρόταση για τον Μπεργκ!"

Η κατηγορηματική διάψευση του Παναθηναϊκού για τα αραβικά δημοσιεύματα και τις πληροφορίες περί... πρότασης της Αλ Αΐν των Η.Α.Ε. για τον Σουηδό σούπερ σταρ των "πράσινων", Μάρκους Μπεργκ.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Από πολύ αργά το βράδυ της Τετάρτης (14/6) υπήρξε αρχικά μέσω ενόςtweetπου ανέβασε ένας δημοσιογράφος από τα Η.Α.Ε. κι εν συνεχεία μέσω μπαράζ δημοσιευμάτων απ’ την Αραβία, ένας γενικότερος «συναγερμός» περί προχωρημένου ενδιαφέροντος και πρότασης της Αλ Αΐν για τον Μάρκους Μπεργκ. Δημοσιεύματα που έφτασαν μέχρι την Αθήνα και «αναπαράχθηκαν» κι απ’ τα σουηδικά ΜΜΕ, φέρνοντας στο προσκήνιο πιθανή «μετακόμιση» του Σουηδού άσου του «τριφυλλιού» στην αραβική ομάδα.

Από τον Παναθηναϊκό ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης (15/6), υπήρξε μία απόλυτα κατηγορηματική διάψευση των παραπάνω πληροφοριών, με την επισήμανση πως δεν υπήρξε η παραμικρή επίσημη ή ανεπίσημη κρούση για τον Μπεργκ. Συγκεκριμένα, απ’ την «πράσινη» ΠΑΕ τόνιζαν πως « …δεν υπάρχει απολύτως καμία πρόταση για τον Μπεργκ. Από καμία ομάδα. Ούτε επίσημη, ούτε ανεπίσημη, ούτε κρούση, ούτε παράκρουση. Τα δημοσιεύματα από τα Εμιράτα δεν έχουν απολύτως καμία υπόσταση».

Συμπλήρωναν δε απ’ τον Παναθηναϊκό πως στην προ μηνός συνάντηση που είχε ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τον ατζέντη του 31χρονου άσου, δεν είχε γίνει η παραμικρή νύξη για ενδιαφέρον και πολύ περισσότερο για πρόταση ομάδας για τον Μπεργκ. Και επί του παρόντος δεν υπάρχει τίποτα, ούτε και τώρα…

News 24/7

24MEDIA NETWORK