Κάνει πλάνα χωρίς Κουρμπέλη ο Ουζουνίδης

Ενός κακού μύρια έπονται για τον Παναθηναϊκό ο οποίος δεν έχασε τον Κουρμπέλη με μεταγραφή, αλλά θα στερηθεί τις υπηρεσίες του λόγω τραυματισμού για ένα μήνα. Τι είπε ο Ουζουνίδης για τον νέο Παναθηναϊκό που φτιάχνεται... μέσα Φλεβάρη.

Κάνει πλάνα χωρίς Κουρμπέλη ο Ουζουνίδης
kourbelis ouzounidis

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, ήταν πρωταγωνιστής στο ελληνικό μεταγραφικό παζάρι.

Αποφάσισε να μείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν του... βγήκε αφού τραυματίστηκε με τον Παναιτωλικό και θα τον στερηθεί ο Ουζουνίδης για ένα μήνα: "Πρέπει να προσαρμοστούμε σε νέα πραγματικότητα. Όποιος δεν το καταλαβαίνει κάνει λάθος.

Εμείς μέσα στην ομάδα και το ζούμε και το ξέρουμε ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα. Περιμένουμε να δούμε τις επιστροφές την επόμενη εβδομάδα. Θα γυρίσει ο Τζανδάρης, ο Μουνιέ, θα μας λείψει ο Κουρμπέλης και πιθανότατα για μεγάλο χρονικό διάστημα..."

Για τον Παναθηναϊκός των νέων προσώπων ο Ουζουνίδης σχολίασε: " Το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικά, ένα και ένα κάνουν δυο. Να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε να γίνουμε ξανά ομάδα. Έχουν φύγει ποιοτικοί παίκτες αλλά το γκρουπ είναι καλό. Δυστυχώς είμαστε στον Φλεβάρη και λέμε να γίνουμε ξανά ομάδα. Όλα αυτά που έχουν γίνει βίαια δεν βοηθούν. Οι απαιτήσεις δεν είναι τόσο υψηλές αλλά όπως είπα και εγώ περίμενα περισσότερα πράγματα. Ο Κάτσε ακόμα δεν έχει μάθει καλά το παιχνίδι μας."

Όσον αφορά τους Μυστακίδη - Κάτσε ανέφερε: " Είμαι σίγουρος για τον ποιότητα τους πρέπει να μάθουν το παιχνίδι μας. Θα μας βοηθήσουν και κυρίως τώρα βλέπετε με τα προβλήματα που υπάρχουν πόσο σημαντικό είναι η προσθήκη αυτών των δυο παικτών,"

News 24/7

24MEDIA NETWORK