Καρέλης: "Μερικές φορές δεν είμαστε συγκεντρωμένοι"

Η έλλειψη συγκέντρωσης σε ορισμένα ματς είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του φετινού Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Νίκο Καρέλη. Ιταλικά και αγγλικά "μάτια" για τον νεαρό επιθετικό του τριφυλλιού.

Καρέλης: "Μερικές φορές δεν είμαστε συγκεντρωμένοι"

"Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, φάνηκε και σήμερα. Μπήκαμε στο ματς πολύ δυνατά, βάλαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και αυτό μας έδωσε χαρά γιατί θέλαμε να τελειώσουμε νωρίς το ματς. Είναι σημαντικό που μπαίνουμε δυνατά από την αρχή στα παιχνίδια και τρέχουμε συνέχεια",δήλωσε αρχικά ο Καρέλης που αναδείχθηκε και MVP της αναμέτρησης.

Για το "κλειδί" του φετινού Παναθηναϊκού: "Μερικές φορές δεν είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι στα ματς. Από την άλλη είμαστε πολύ καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης. Με την καθοδήγηση του προπονητή μας έχουμε διορθώσει πολλά".

Σχετικά με το ότι αρκετοί Πράσινοι παίζουν σε παραπάνω από μια θέση, είπε: "Ο προπονητής μας έχει δείξει ότι χρησιμοποιεί πολλούς παίκτες ανάλογα με τον αντίπαλο. Εμείς παίζουμε όπου μας ζητάει και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο, έχοντας πάντα ως στόχο το γκολ και τη νίκη".

Για τη συνέχεια και τα πλέι-οφ: "Θέλουμε να πάμε μέχρι τέλους με νίκες για να δούμε με πόσους βαθμούς θα πάμε στα πλέι-οφ. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα τελικά θα είναι πολύ καλό για εμάς".

Σε ότι αφορά τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον ΟΦΗ, τόνισε: "Είναι μεγάλος στόχος για εμάς να πάμε στον τελικό. Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Θα πρέπει να επιτεθούμε από νωρίς, να πετύχουμε τουλάχιστον δυο γκολ και να πάρουμε την πρόκριση".

Για τον Μάρκους Μπεργκ, είπε: "Όταν λείπει ο Μπεργκ προσπαθούμε να παίξουμε με άλλο τρόπο. Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ γιατί ανοίγει χώρους. Έχει πετύχει πολλά γκολ και τον χρειαζόμαστε πάρα πολύ".

Για την εξέλιξη του από την αρχή της σεζόν: "Είμαι σχεδόν έναν χρόνο στην ομάδα. Με βοήθησαν στην αρχή οι συμπαίκτες μου αλλά νομίζω ότι αυτό που με βοήθησε ήταν η ηρεμία που μου μετέδωσε ο προπονητής μου. Παιχνίδι με παιχνίδι γίνομαι καλύτερος όπως όλοι μας".

Για τους άλλους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού, τόνισε: "Όλοι έχουμε καταλάβει τι ζητάει ο προπονητής μας και προσπαθούμε να τα εφαρμόσουμε στο γήπεδο, για να νικάει η ομάδα. Όλοι παλεύουν για να κάνουν το καλύτερο ώστε να βοηθήσουν την ομάδα".

Ενδιαφέρον από Τορίνο και Στόουκ

Το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκαν στις εξέδρες του "Απόστολος Νικολαΐδης" 11 scout ομάδων του εξωτερικού για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Καλλονή.

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν ήταν ο Νίκος Καρέλης, με τις πληροφορίες ν' αναφέρουν ότι οι άνθρωποι των Τορίνο και Στόουκ είχαν τα βλέμματα τους στραμμένα στον νεαρό διεθνή επιθετικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK