Καρέλης: "Μου φθάνει που είμαι στην προεπιλογή..."

Για την κλήση του από τον Σάντος στην προεπιλογή της Εθνικής για το Μουντιάλ, αλλά και για τον Παναθηναϊκό, τα τατουάζ και για τα είδωλά του, μίλησε ο Νίκος Καρέλης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Καρέλης: "Μου φθάνει που είμαι στην προεπιλογή..."
INTIME SPORTS

Αναλυτικά η συνέντευξη του Καρέλη στον Sentra 103,3:

Αν πίστευε ότι θα ήταν τόσο επιτυχημένη η σεζόν:

"Από τη στιγμή που ήρθα στον Παναθηναϊκό, στόχος ήταν να βελτιώσουμε τη φυσική κατάσταση. Να δουλέψουμε σκληρά πάνω σ' αυτόν τον τομέα για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στο πρωτάθλημα και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Επίσης υπήρχε ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και το αποδείξαμε με το Κύπελλο και τη 2η θέση".

Αν φοβήθηκε ότι η ομάδα δεν θα αντέξει:

"Όχι, δεν φοβήθηκα καθόλου. Πίστεψα στην ομάδα, στους συμπαίκτες μου και μέσα από τη δουλειά ήταν σίγουρο ότι θα πετύχουμε".

Για την αίσθηση που έδινε ο Παναθηναϊκός ότι πρόκειται για μια "παρέα" από την οποία έλειπε το άγχος και η πίεση:

"Δεν μπορώ να πω ότι δεν υπήρχε άγχος, υπήρχε πίεση γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Θέλαμε να φτιάξουμε οικογένεια. Από την πρώτη μέρα ήμασταν φιλικοί ο ένας προς τον άλλο. Το μυστικό ήταν η ομοιογένεια και το καλό κλίμα".

Πόσο δύσκολη ήταν η περίοδος των πρώτων μηνών:

"Από την πρώτη στιγμή δέθηκα πολύ με τα παιδιά. Λογικό ήταν να υπάρχει ένα διάστημα προσαρμογής για όλους μας στην ομάδα. Μετά απ' αυτό το διάστημα προσαρμοστήκαμε και κάναμε καλή χρονιά. Η ομοιογένεια από την πρώτη στιγμή ήταν το μυστικό μας".

Για τη δύσκολη χρονιά στην Αμκάρ:

"Και πόσο μάλλον ακόμα πιο δύσκολη στη Ρωσία… Είχα συνηθίσει να είμαι μακριά από το σπίτι μου με τα συνεχόμενα ταξίδια με την Εθνική ομάδα. Δεν έγιναν έτσι όπως τα περιμέναμε τα πράγματα στη Ρωσία. Ηταν, όμως, μία καλή χρονιά, δούλεψα με διαφορετικό τρόπο, έφτιαξα το χαρακτήρα μου. Ωρίμασα στη Ρωσία και σε ένα κλίμα, όπως αυτό της Ρωσίας".

Για τη συμμετοχή του στην προεπιλογή της Εθνικής:

"Και φθάνει που είμαι στους 30. Είναι το πρώτο βήμα, σημαντικό, εννοείται! Αν ένας παίκτης πάει πολύ καλά, θα πάρει αυτό που αξίζει. Με έκανε πολύ χαρούμενο το ό,τι είμαι στην προεπιλογή. Μου δίνει κίνητρο για να δουλεύω σκληρά. Η Εθνική είναι άλλη μία οικογένεια για μένα".

Αν αγχώθηκε με τους σκάουτερ:

"Δεν με ενδιαφέρουν οι σκάουτερ. Εμενα με νοιάζει να είμαι καλός σε κάθε ματς. Είμαι στον Παναθηναϊκό και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό".

Περί των συμβολισμών των τατουάζ του που έχει:

"Στο χέρι μου δεν συμβολίζουν κάτι. Στο στήθος είναι κάτι για την οικογένεια μου, το έκανα στη Ρωσία. Δεν ξέρω αν θα κάνω κάτι αν πάω στη Βραζιλία. Αν βρω κανά σχέδιο που μου αρέσει, θα το κάνω".

Για το πού πιστεύει ότι χρειάζεται βελτίωση:

"Θα δουλέψω στα τελειώματα και στις κινήσεις μου".

Για το πρότυπό του:

"Ο Αγουέρο".

Για το τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν:

"Θα πρέπει να έχουμε μυαλό, να μην μείνουμε στην φετινή χρονιά, να διορθώσουμε λάθη και λεπτομέρειες. Γιατί του χρόνου αυτά τα λάθη θα τα πληρώσουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK