Αποκάλυψη: Καταγγέλλει Χατζηισαΐα-Ουάρντα ο Παναθηναϊκός!

Το… τρίτο ημίχρονο στο Περιστέρι θα έχει και συνέχεια, με τους "πράσινους" να ετοιμάζονται για "κλιμάκωση" της κόντρας που ξεκίνησε με τον Ατρόμητο απ’ το βράδυ του Σαββάτου (25/11).

Αποκάλυψη: Καταγγέλλει Χατζηισαΐα-Ουάρντα ο Παναθηναϊκός!
EUROKINISSI

Θα έχει και… συνέχειες (και μάλιστα μεγάλες) ο "πόλεμος" που ξεκίνησε ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο το βράδυ του Σαββάτου (25/11) στο Περιστέρι μετά τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. Με τους "πράσινους" να είναι διατεθειμένοι να κλιμακώσουν την κόντρα και να "κυνηγήσουν", κάθε υπόθεση.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Contra.gr, στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να κάνει τη Δευτέρα (27/11) καταγγελία κατά του Χατζηισαΐα για το φτύσιμο στον Μολίνς, το οποίο έχει "συλλάβει" ο τηλεοπτικός φακός, αλλά και κατά του Ουάρντα, για τα τρία συνεχόμενα "f…off" που είπε προς τον α’ βοηθό Κούλα Χασάν, δευτερόλεπτα μετά τη φάση του 94λεπτού, όπου διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι του Αυλωνίτη (υπάρχει αντίστοιχα, σχετικό βίντεο).

Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" θα ζητήσουν να υπάρξουν κλήσεις απ’ τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα, για να επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές προς τους δύο ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε καταγγελία (και) κατά προσώπων και στελεχών και της περιστεριώτικης ΠΑΕ, για όσα ειπώθηκαν και διαδραματίστηκαν εντός κι εκτός των αποδυτηρίων του Δημοτικού Περιστερίου…

News 24/7

24MEDIA NETWORK