Κατέληξαν σε Στραματσιόνι

Οριστικά στη λύση Στραματσιόνι κατέληξαν στον Παναθηναϊκό και πλέον ο Ιταλός αναμένεται το αργότερο ως το πρωί της Δευτέρας στην Αθήνα για τις υπογραφές και την πρώτη επίσκεψη στις προπονητικές εγκαταστάσεις "Γ. Καλαφάτης" στο Κορωπί.

Κατέληξαν σε Στραματσιόνι

Ουσιαστικά την πρώτη του επαφή με τους ποδοσφαιριστές θα την έχει την Τετάρτη, αφού Δευτέρα και Τρίτη οι πράσινοι έχουν προγραμματισμένο ρεπό και βέβαια δεν θα βρει τους διεθνείς, Νίνη, Καρέλη, Μπεργκ, Πράνιτς και Αμπέντ, οι οποίοι θα βρίσκονται στις εθνικές τους ομάδες.

Η συμφωνία της ελληνικής ομάδας με τον Ιταλό προπονητή προβλέπει δύο συνεργάτες (βοηθός και γυμναστής) ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχει και άνθρωπος της επιλογής του Παναθηναϊκού στο προπονητικό επιτελείο.

Η συμφωνία πιθανότατα θα ανακοινωθεί εντός του Σαββατοκύριακου.

Το Who is Who του Στραματσιόνι

Η καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής τελείωσε πολύ νωρίς και άδοξα μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο κι έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική. Από τα 25 του ξεκίνησε καριέρα προπονητική σε ομάδες νέων, ενώ στα 35 ανέλαβε τα ηνία της δεύτερης ομάδας της Ίντερ, της "Πριμαβέρα".

Το 2012 η Ίντερ απέλυσε τον Ρανιέρι κι έτσι προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα ο Αντρέα Στραματσιόνι με τους ανθρώπους της ομάδας να τους δείχνουν εμπιστοσύνη εξαιτίας της πολύ καλής δουλειάς που είχε κάνει στην Πριμαβέρα. Συνολικά έκατσε 14 μήνες στον πάγκο της ομάδας, ενώ τη σεζόν 2012-13 τερμάτισε με τους "νερατζούρι" στην 9η θέση της Serie A. Αφού έμεινε για ένα χρόνο μακριά από τους πάγκους, τον Ιούνιο του 2014 ανέλαβε την Ουντινέζε όπου παρέμεινε για μία σεζόν, τερματίζοντας στην 16 θέση με 10 νίκες, 11 ισοπαλίες και 17 ήττες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αντρέα Στραματσιόνι: Ο κόουτς που τρέλανε τον Μοράτι και πλακώθηκε με τον Κασάνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK