Κατηγορηματική διάψευση για Λέτο

Οι απαντήσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για Λέτο, Πέτριτς και Μπεργκ.

Κατηγορηματική διάψευση για Λέτο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπάρχει θέμα Λέτο, μετά από δημοσιεύματα του Τύπου που ήθελαν τους πράσινους να εξετάζουν την περίπτωσή του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπήρξε ούτε ενδιαφέρον, ούτε σκέψη, ούτε τίποτα, ενώ απορεί πώς προέκυψε ως θέμα άξιο αναφοράς.

Ο Πέτριτς σύμφωνα με την ενημέρωση έχει άδεια για ένα προσωπικό του πρόβλημα, βρίσκεται εκτός Ελλάδας και θα επιστρέψει την Παρασκευή.

Όσον αφορά τον Μπεργκ ότι θα επιστρέψει την Πέμπτη, έχοντας και αυτός άδεια, ενώ διευκρινίζεται ότι στη Σουηδία όπου είναι ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα