Καθησυχαστικά τα νέα για Νίνη

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού, ο τραυματισμός του Σωτήρη Νίνη δεν εμπνέει ανησυχία και θα ενσωματωθεί κανονικά στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για τις αναμετρήσεις με Φινλανδία και Ρουμανία.

Καθησυχαστικά τα νέα για Νίνη

Ο Σωτήρης Νίνης έγινε αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Καλλονή και υπήρξε άμεσα κινητοποίηση από το ιατρικό επιτελείο των "πρασίνων".

Τελικά, η η κατάσταση του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, αφού ένιωσε απλά ένα τσίμπημα στον δικέφαλο. Ο 25χρονος άσος θα ενσωματωθεί κανονικά στην αποστολή της Εθνικής και θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο, ώστε να αποφασισθεί αν θα παραμείνει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ή θα επιστρέψει στο "τριφύλλι" προκειμένου να ξεκινήσει αποθεραπεία.

Διαβάστε ακόμα:

Παναθηναϊκός - Καλλονή 4-0

Τραυματίστηκε και αποχώρησε περίλυπος ο Νίνης

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ