Κατζάβ: "Ναι, τελειώνει του Άλτμαν στον Παναθηναϊκό"!

Η επιβεβαίωση του μάνατζερ του Ισραηλινού μεσοεπιθετικού της Χάποελ Τελ Αβίβ για την προφορική συμφωνία με το "τριφύλλι", η μοναδική εκκρεμότητα για να "κλειδώσει" το deal, η χρονική διάρκεια και οι απολαβές του και η επικείμενη άφιξή του στην Ελλάδα την Τρίτη. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

Κατζάβ: "Ναι, τελειώνει του Άλτμαν στον Παναθηναϊκό"!

Με… καθυστέρηση έξι μηνών, ο Όμρι Άλτμαν θα φορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο μέρος της καρδιάς και θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού το εφετινό καλοκαίρι. Από το βράδυ του Σαββάτου (24/6), το Contra.gr σας είχε ενημερώσει πως ο Γιάννης Αλαφούζος άναψε το «πράσινο φως» στον Μαρίνο Ουζουνίδη για να προχωρήσει η μεταγραφή του 24χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Βίκτωρα Κλωναρίδη, που έχει ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΚ.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, το Sport24.gr και ο Δημήτρης Σαμόλης έφερε στο φως την σημερινή επαφή της πλευράς του διεθνούς Ισραηλινού άσου με τους «πράσινους» και την προφορική συμφωνία τους για συμβόλαιο 3 ετών, κάτι που επιβεβαίωσε σε απόλυτο βαθμό σε δηλώσεις του στο Contra.gr και ο (εκ των) μάνατζερ του Άλτμαν, Ρόνεν Κατζάβ.

«Είναι αλήθεια πως οι συζητήσεις μας με τον Παναθηναϊκό έχουν μπει πλέον σε τελικό στάδιο. Και μπορούμε να πούμε πως έχουμε φτάσει σε μία πρώτη συμφωνία. Ακόμη δεν μπορούμε να μιλάμε για 100% “τελειωμένη” μεταγραφή, διότι περιμένουμε μέσα στη Δευτέρα κάποια έγγραφα από την ελληνική ομάδα, για να προχωρήσουμε στις τελευταίες εκκρεμότητες. Το βράδυ της Δευτέρας θα είμαι σε θέση να σας πω κάτι οριστικό…».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η πλευρά του Άλτμαν έχει συμφωνήσει στα πάντα με τους «πράσινους» για 3ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές περίπου 130.000 ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός θα καταβάλει τις 150.000 ευρώ της ρήτρας που έχει στο συμβόλαιό του με τη Χάποελ Τελ Αβίβ, για να αποκτήσει την ελευθέρας του.

Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Άλτμαν θα έρθει στην Αθήνα εντός της Τρίτης (27/6) για να περάσει από ιατρικά και εργομετρικά τεστ και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που θα τον «δέσει» με το «τριφύλλι» έως το 2020.

Αξίζει τέλος να επισημανθεί πως για τον Ισραηλινό μεσοεπιθετικό (κάτοχο ουγγρικού διαβατηρίου, άρα κοινοτικό) είχαν δείξει ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες και η ισπανική Λεγανές και η ελβετική Γκρασχόπερς, ωστόσο, ο ίδιος είχε θέσει ως προτεραιότητά του τον Παναθηναϊκό. Κι απ’ τη στιγμή που έγινε η τελική κίνηση απ’ τους «πράσινους» και υπήρξε συμφωνία για το οικονομικό και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, το θέμα τελείωσε πολύ γρήγορα υπέρ του «τριφυλλιού»…

News 24/7

24MEDIA NETWORK