Κίνηση άλλων εποχών: Μάντρωμα στο ξενοδοχείο μέχρι νεωτέρας. Μένει ο "Στράμα"

Μετά την ισοπαλία κόντρα στον Πανιώνιο και τη διατήρηση του -7 από τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε το... μάντρωμα των παικτών της ομάδας στο ξενοδοχείο μπορεί και μέχρι την επόμενη Κυριακή. Κίνηση που θυμίζει άλλες, παλιές εποχές, εφαρμοσμένη το 2016...

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Για την επόμενη εβδομάδα οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν θα δουν τα σπίτια τους. Μετά από απόφαση του Αντρέα Στραματσόνι και του Γιάννη Αλαφούζου οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν σε ξενοδοχείο μπορεί και μέχρι το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ!

Η συγκεκριμένη κίνηση, που παραπέμπει βέβαια σ' άλλες ποδοσφαιρικές εποχές, γίνεται έτσι ώστε να σφίξουν τα λουριά και άλλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα και η ομάδα να παρουσιαστεί ενωμένη σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο Παναθηναϊκός, εκτός απο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έχει και αυτό με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο την Τετάρτη για το Κύπελλο Ελλάδας το οποίο είναι επίσης πολύ δύσκολο.

Πάντως, οι ποδοσφαιριστές σε κάθε περίπτωση θα διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο μέχρι και το Σάββατο το βράδυ για να αντιμετωπίσουν, υποτίθεται, με τη μεγαλύτερη δυνατή αυτοσυγκέντρωση το ντέρμπι της Κυριακής.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μία απέλπιδα προσπάθεια να εμπεδωθεί η πειθαρχία αλλά με μία τακτική η οποία εφαρμοζόταν πολλά χρόνια πριν, σε άλλες συνθήκες, από άλλους ανθρώπους σε εντελώς διαφορετικές εποχές.

Τα αποτελέσματά της, όποια και να είναι, θα τα δούμε έτσι και αλλιώς σύντομα.

ΜΕΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ

Ο Αντρέα Στραματσόνι πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για λίγο ακόμα. Αναγνωρίστηκε ότι η ομάδα τουλάχιστον έβγαλε αντίδραση και πήρε το βαθμό έστω και στις καθυστερήσεις στη Νέα Σμύρνη, τονίζεται όμως την ίδια ώρα ότι η απόδοση προφανώς και δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε.Το πόσο θα καθίσει στον πάγκο του τριφυλλιού ακόμα ο Ιταλός είναι κάτι που θα το δούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Βιγιαφάνιες "έκλεψε" το βαθμό από τον Πανιώνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK