Κίνητρο ο αποκλεισμός του 2015 για τον Χουλτ

Υπέρ του Παναθηναϊκού θα λειτουργήσει ο αποκλεισμός του 2015 από την Γκαμπάλα σύμφωνα με τον Νίκλας Χουλτ. Οι "πράσινοι" θα κοντραριστούν με τους Αζέρους και ο Σουηδός τονίζει ότι η ομάδα του είναι καλύτερη.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
hult EUROKINISSI SPORTS

Ο Σουηδός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Νίκλας Χουλτ μίλησε για το ματς της Πέμπτης (27/7) με την Γκαμπάλα. Σύμφωνα με τον άσο του τριφυλλιού ο αποκλεισμός από τους Αζέρους το 2015 θα λειτουργήσει υπέρ των "πράσινων" για να μπουν συγκεντρωμένοι στο ματς και να πάρουν την πρόκριση.

"Είναι ωραίο που ξεκινάμε να παίζουμε και πάλι θα είναι ένα πολύ σημαντικό ματς αλλά δείξαμε στην προετοιμασία ότι θα είμαστε έτοιμοι".

Θες να μας πεις δυο λόγια για την ανανέωση του συμβολαίου σου;

"Σίγουρα είμαι χαρούμενος που θα μείνω εδώ ένα χρόνο παραπάνω. Και θέλω να ευχαριστήσω όλους στον Παναθηναϊκό, τον προπονητή, όλους όσους πίστεψαν σε μένα και τους οπαδούς που μου δίνουν πολύ αγάπη. Είμαι πολύ χαρούμενος".

Έχεις δει την Γκαμπάλα, γνωρίζεις τα δυνατά σημεία του αντιπάλου σου;

"Όχι ακόμα. Ξέρουμε ότι είναι μια καλή ομάδα, έχει παίξει δυο χρόνια πριν με τον Παναθηναϊκό. Αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει. Πριν από πέντε χρόνια με μια μικρή ομάδα μπορεί και να κέρδιζε 10 στα δυο ματς αλλά όχι τώρα. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι μια ομάδα από τη Σουηδία, η Έστερσουντ που κέρδισε την Γαλατάσαράι και όλα γίνονται.

Να είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει. Είμαστε καλύτερη ομάδα. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι, κάθε ματς θα παίζουμε καλύτερα και καλύτερα και δείξαμε ότι όταν ήρθε πέρυσι ο Μαρίνος ότι δεν είμαστε έτοιμοι, έπρεπε να κάνουμε πράγματα για εκείνη τη σεζόν. Φέτος είμαστε καλύτερα και σχεδόν 100% έτοιμοι".

Πριν από δυο χρόνια η Γκαμπάλα είχε αποκλείσει τον Παναθηναϊκό, άλλη ομάδα, άλλος προπονητής όμως και άλλος τρόπος παιχνιδιού, θεωρείς ότι αποτελεί μειονέκτημα αυτό ψυχολογικά;

"Όχι. Είναι εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Δεν μας απασχολεί τι είχε γίνει πριν δυο χρόνια ή τι μπορεί να είχε γίνει πριν από δέκα χρόνια. Δεν θα μας επηρεάσει ότι μας είχαν αποκλείσει ούτε στο 1%. Και επίσης αυτό δείχνει ότι είναι μια καλή ομάδα, πριν δυο χρόνια αυτό μπορεί να μην το ξέραμε. Τώρα ξέρουμε και αυτό ίσως λειτουργήσει ως αβαντάζ για εμάς".

Παίζει κάποιο ρόλο ότι το πρώτο ματς είναι εντός έδρας;

"Όχι δεν θα έλεγα ότι είναι δύσκολο. Αλλά αν κάνουμε ένα καλό παιχνίδι αύριο, αν πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι βέβαια δύσκολο να πω αν το καλύτερο είναι να παίζεις εντός ή εκτός έδρας το πρώτο ματς. Αυτό που θέλω να πω είναι πως θα είναι δύσκολο για τους αντιπάλους μας να παίξουν στην Λεωφόρο και με αυτή τη ζέστη αν και δεν ξέρω πως είναι ο καιρός στο Αζερμπαϊτζάν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK