Κλειδώνει την Πέμπτη η συμφωνία για Μπεργκ

O μάνατζερ του Μάρκους Μπεργκ είχε την Τετάρτη μία από τις τελευταίες επαφές με τον Παναθηναϊκού για την επέκταση του συμβολαίου του πελάτη του. Τι συζητήθηκε, που θα φτάσουν τελικά οι αποδοχές του Σουηδού σταρ, αγαπημένου της εξέδρας.

Κλειδώνει την Πέμπτη η συμφωνία για Μπεργκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Αθήνα όπως είχαμε γράψει βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης ο Στάινερ Ντιέτζ.

Ο εκ των μάνατζερ του Μάρκους Μπεργκ, αν και ήταν προγραμματισμένο να συναντηθεί την Πέμπτη με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, τελικά το έπραξε την Τετάρτη όταν και είδε την επικεφαλής του νομικού τμήματος της ΠΑΕ Αθηνά Μπαλωμένου.

Στη συνάντηση, που είχε διάρκεια μία ώρα και ένα τέταρτο, συζητήθηκαν λεπτομέρειες γύρω από τη συμφωνία για την επέκτατη του συμβολαίου του Σουηδού σταρ. Οπως έχουμε πει υπάρχει ήδη deal για τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη που φτάνει τα 7,6εκ ευρώ. Από αυτά τα 4εκ τα καρπώνεται ο Παναθηναϊκός.

Την Πέμπτη, αφού η πλευρά Μπεργκ ενημερωθεί διεξοδικά, θα γίνουν εκ νέου επαφές που θα αφορούν το ύψος των μπόνους που θα περιλαμβάνει το νέο συμβόλαιο. Δεν αποκλείεται στο δεύτερο και τρίτο χρόνο του συμβολαίου του οι ετήσιες απολαβές του Σουηδού να φτάσουν τα 1,2 εκ. Η συμφωνία αναμένεται να κλειδώσει οριστικά την Πέμπτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γεύμα κάτω από την Ακρόπολη για τον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK