Κλωναρίδης: "Στη Λεωφόρο δεν μπορούν να μας νικήσουν"

Ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο σύμφωνα με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι χαρακτήρισε δύσκολο το ματς με τον ΠΑΣ, αλλά επεσήμανε πως το "τριφύλλι" δεν μπορεί να ηττηθεί στην έδρα του.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Δευτέρα (19/10) στο "Α. Νικολαΐδης" τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης μίλησε για το επικείμενο ματς του "τριφυλλιού" στο συνδρομητικό κανάλι, επισημαίνοντας πως οι "πράσινοι" δεν μπορούν να ηττηθούν στην έδρα τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

"Βεβαίως αυτό βοηθάει την ψυχολογία, όταν παίζεις και μπορείς να κερδίζεις τους τρεις βαθμούς χωρίς μάλιστα να δέχεσαι κάποιο γκολ είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Θα μας βοηθήσει για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, επειδή είναι μια καλή ομάδα, θα τους δείξουμε ότι είμαστε Παναθηναϊκός και στην Λεωφόρο δεν μπορούν να μας κερδίσουν".

Η νίκη επί της Ξάνθης θα δώσει μια ώθηση στην ομάδα ενόψει της συνέχειας;

"Ναι σίγουρα, όπως είπα και πριν όποτε κερδίζεις βοηθάει την ομάδα και να βρίσκουμε τον ρυθμό μας. Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς επειδή ξέραμε ότι είχαμε δυσκολίες κόντρα στην Ξάνθη τα προηγούμενα χρόνια αλλά κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε τους τρεις πόντους".

Είναι μια "περίεργη" αναμέτρηση, φοβάστε τον ΠΑΣ Γιάννινα επειδή παίζει καλό ποδόσφαιρο;

"Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα αλλά ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι επειδή ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι καλή ομάδα αλλά είμαστε έτοιμοι και ξέρουμε τι να περιμένουμε".

Πλέον έχουν απομείνει δυο στόχοι πρωτάθλημα και Κύπελλο, μπορείτε να τα καταφέρετε;

"Σίγουρα αν το πιστέψουμε σαν ομάδα θα το καταφέρουμε. Αλλά το πιο σημαντικό τώρα είναι να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και να συνεχίσουμε να παίρνουμε τις νίκες".

Δεν ξεκίνησε καλά η σεζόν για σένα καθώς είχες πολλούς τραυματισμούς πως νιώθεις;

"Μέχρι εδώ καλά, πιστεύω να μπορέσω να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα".