Κολλάει του Φιλιππή και βλέπει Μουντάκη ο Παναθηναϊκός

Μετά τον Αγριόγιαννη δεν προχωράει ούτε η περίπτωση του προπονητή τερματοφυλάκων του Πανιωνίου, με τους «πράσινους» να στρέφονται πλέον προς τον Χανιώτη προπονητή που συνεργάστηκε προ τριετίας με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον Πλατανιά. Το Contra.gr αναλύει τα δεδομένα για τη μοναδική «κενή» θέση στο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού.

Κολλάει του Φιλιππή και βλέπει Μουντάκη ο Παναθηναϊκός
moudaki

Ένα απ’ τα θέματα που καλούνται να επιλύσουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, πολύ πριν φτάσουν στην έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας (26 Ιουνίου), έχει να κάνει με τον προπονητή τερματοφυλάκων, όπου θα πρέπει να βρεθεί σύντομα ο αντικαταστάτης του Μάριο Γκαλίνοβιτς.

Οι συζητήσεις των «πράσινων» με τον Παναγιώτη Αγριόγιαννη, αν και είχαν φτάσει σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, εντέλει δεν κατέληξαν σε συμφωνία (και) για οικονομικούς λόγους. Ένας απ’ τους επόμενους υποψηφίους που υπήρχαν στη λίστα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, ήταν ο σημερινός προπονητής των γκολκίπερ του Πανιωνίου, Βαγγέλης Φιλιππής, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά και εμπιστεύεται απόλυτα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, απ’ τη συνεργασία που είχαν επί των ημερών του στην «πλατεία». Κι εκεί όμως οι πρώτες διερευνητικές επαφές που έγιναν με τον πολύπειρο προπονητή (με πολυετή θητεία σε Πανιώνιο, Κέρκυρα και Καλλονή) δεν ευδοκίμησαν, για διάφορους λόγους. Ο ένας είχε να κάνει με το οικονομικό, ενώ ταυτόχρονα (όπως αναφέρουν οι πληροφορίες απ’ την «πλατεία») υπήρξαν και πιέσεις αλλά κι εσωτερικές κινήσεις απ’ τους ανθρώπους του Πανιωνίου, που καθιστούν πλέον εξαιρετικά δύσκολη έως απίθανη τη «μεταγραφή» του στο «τριφύλλι».

Στα μπλοκάκια των «πράσινων» βρίσκονται ακόμη 2-3 περιπτώσεις προπονητών τερματοφυλάκων, τους οποίους έχουν ήδη «τσεκάρει». Οι δε πληροφορίες αναφέρουν πως ένας εκ των βασικών υποψηφίων στην παρούσα φάση, είναι ο Γιώργος Μουντάκης, με τον οποίο συνεργάστηκε ο Ουζουνίδης στον Πλατανιά κι έχει πολύ καλή άποψη για τη δουλειά του. Δεν αποκλείεται μάλιστα, εντός του σαββατοκύριακου να γίνει και μία (πολύ πιο επίσημη) επαφή με την πλευρά του 37χρονου Χανιώτη προπονητή, καθώς πρόθεση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας να έχει κλείσει το συγκεκριμένο «μέτωπο».

Ο Μουντάκης είναι γέννημα-θρέμμα Χανιώτης (29/6/1980) κι ως παίκτης αγωνίστηκε στον ΑΟ Χανίων και σε τοπικές ομάδες του νησιού. Ως προπονητής τερματοφυλάκων εργάστηκε σεΠλατανιά, Κέρκυρα, Εργοτέλη και Αστέρα Τρίπολης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK