"Κομμένοι" από τα εργομετρικά Ντίνας και Μέντες

Ο Θανάσης Ντίνας και ο Μέντες Ντα Σίλβα δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου ενόψει της νέας χρονιάς και γι' αυτό δεν κλήθηκαν να περάσουν τα εργομετρικά τεστ.

"Κομμένοι" από τα εργομετρικά Ντίνας και Μέντες

Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός αρχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν και στο πρώτο προσκλητήριο δεν κλήθηκε ούτε ο Θανάσης Ντίνας ούτε ο Μέντες ντα Σίλβα. Ο Ολλανδός μέσος δεν είναι στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου και οι "πράσινοι" αναζητούν φόρμουλα για να λύσουν το συμβόλαιο του (είχε υπογράψει τριετές). Από την άλλη ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα δοθεί πιθανότατα δανεικός σε κάποια ομάδα, αφού στην παρούσα φάση ο Γιάννης Αναστασίου κρίνει ότι περισσεύει στο ρόστερ.

Από τα τεστ του Σαββάτου "αποκλείστηκαν" επίσης οι Μαυρίας (ανήκει στη Σάντερλαντ), Σπυρόπουλος, Ρισβάνης, Σταματάκης, Ταμπάκης, Γκέκας, Τζανουλίνος, Νιούμαν, Αγγελόπουλος και Λάμπρου.

Για την ξεχωριστή και ιδιάζουσα περίπτωση του Σπύρου Ρισβάνη, για τις αλήθειες και τις υπερβολές, είχε γράψει αναλυτικά ο Δημήτρης Κριτής.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ