Κοντά στην έξοδο τρεις στον Παναθηναϊκό

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τρεις παίκτες από το υπάρχον ρόστερ ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ελεύθεροι να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Κοντά στην έξοδο τρεις στον Παναθηναϊκό

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν από τον Παναθηναϊκό το προσεχές διάστημα οι Θανάσης Ντίνας, Μέντες ντα Σίλβα και Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal", οι τρεις ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" ενημερώθηκαν από τους διοικούντες το σύλλογο πως δεν βρίσκονται στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όσον αφορά τον Ολλανδό μέσο έχουν αρχίσει ήδη οι διαδικασίες για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του, ενώ με τους Ντίνα και Σπυρόπουλο αναζητείται η φόρμουλα αποδέσμευσης.

Στην περίπτωση του πρώτου, εξετάζεται το ενδεχόμενο δανεισμού ή πώλησής του.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ