Κοντά στο deal για Ινσούα!

Πλησιάζει η μεταγραφή του Αργεντινού μπακ στον Παναθηναϊκό. Στο... όριο της συμφωνίας με τον παίκτη οι "πράσινοι", κοντά στο "ναι" και η Ουντινέζε. Το ταξίδι του Αργεντινού μάνατζέρ του στην Ιταλία για να… συντονίσει τη διαπραγμάτευση, τα δύο σενάρια και η τελική κουβέντα της Κυριακής. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

Κοντά στο deal για Ινσούα!

Ακόμη πιο κοντά στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό είναι πλέον ο Εμάνουελ Ινσούα, μετά τον σαββατιάτικο (19/8) νέο κύκλο διαπραγματεύσεων ανάμεσα στους «πράσινους», την Ουντινέζε και την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες του Contra.gr από την Ιταλία αναφέρουν, πως η διαφορά που υπήρχε στο οικονομικό με την πλευρά του Αργεντινού μπακ, έχει μειωθεί κι έχει φτάσει πλέον στο… όριο της συμφωνίας, ενώ αντίστοιχα σε πολύ προχωρημένο επίπεδο είναι πλέον οι συζητήσεις των ανθρώπων του «τριφυλλιού» και με τη διοίκηση της Ουντινέζε.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Αργεντινός μάνατζερ του 26χρονου άσου έχει ταξιδέψει ήδη για την Ιταλία, προκειμένου να συζητήσει με τους «φριουλάνι» και να «τρέξει» την όλη διαπραγμάτευση.

Ο Παναθηναϊκός έχει ρίξει στο τραπέζι δύο σενάρια προς την Ουντινέζε:

Το πρώτο αφορά δανεισμό, με μία εφικτή (και «υποχρεωτική» εφόσον πιάσει συγκεκριμένο ποσοστό αγώνων) οψιόν αγοράς και το δεύτερο αφορά μία σύνθετη συνιδιοκτησία, με τους «πράσινους» να αναλαμβάνουν να πληρώσουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του παίκτη.

Και τα δύο σενάρια είναι αυτή τη στιγμή υπό διαπραγμάτευση, ωστόσο οι συζητήσεις γίνονται σε πολύ καλό επίπεδο και υπάρχει ξεκάθαρη διάθεση κι απ’ τους Ιταλούς να βρεθεί η «χρυσή τομή» και η κατάλληλη «φόρμουλα» για να γίνει το deal.

Πόσω μάλλον, απ’ τη στιγμή που ο Ινσούα (που έχει συμβόλαιο έως το 2019 και ετήσιες απολαβές λίγο πάνω απ’ τις 300.000 ευρώ) δεν υπολογίζεται ξεκάθαρα απ’ τον τεχνικό της Ουντινέζε, Λουίτζι Ντελ Νέρι, όντας τρίτη επιλογή στους αριστερούς μπακ πίσω από τον 19χρονο Ιταλό Τζουζέπε Πετσέλα και τον Ιρακινό Αλί Αντνάν.

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της Κυριακής (20/8), στον τελικό κύκλο των συζητήσεων, με τους «πράσινους» να αισιοδοξούν πως μέχρι το βράδυ θα επιτευχθεί η συμφωνία κι ο Ινσούα θα έρθει στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK