"Κουρεύουν" τον Κατσουράνη

Κούρεμα έως 50% στα βαριά συμβόλαια, η ιδιαίτερη περίπτωση του Λέτο και η αποδέσμευση Κατσουράνη. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης γράφει για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό αλλά και για τις απειλές παραιτήσεων μελών του Δ.Σ.

"Κουρεύουν" τον Κατσουράνη
INTIME SPORTS

Οι "πράσινοι" έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για τη νέα σεζόν και ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τα λεγόμενα βαριά συμβόλαια και τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν. Έχει αποφασιστεί η λύση της συνεργασίας με τον Κατσουράνη για οικονομικούς λόγους, αλλά οι διαπραγματεύσεις με τον Πατρινό μέσο δεν θα είναι εύκολες.

"Κουρεύουν" τον Κατσουράνη
leto.jpg INTIME SPORTS

Μείωση στον Λέτο και συμβόλαιο έως το 2015

Θα προταθεί μείωση εώς και 50% στις απολαβές των Μπουμσόνγκ και Βύντρα, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά για το μέλλον τους στην Παιανία, ενώ η περίπτωση του Σεμπαστιάν Λέτο είναι πολύπλοκη. Το ιδανικό θα ήταν να πουληθεί αλλά ο παίκτης οδεύει για το χειρουργείο και επομένως θα γίνει προσπάθεια για μείωση του συμβολαίου ή επέκταση της συνεργασίας για έναν χρόνο (Ιούνιος 2015) με τις ίδιες απολαβές. Δηλαδή τα χρήματα που είναι να πάρει τα επόμενα δύο χρόνια να τα εισπράξει σε διάστημα 3 ετών.

"Κουρεύουν" τον Κατσουράνη
karagounis.jpg INTIME SPORTS

Η... ανανέωση του Καραγκούνη

Θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις, όπως επιβεβαιώθηκε και στη διοικούσα επιτροπή για την ανανέωση των συμβολαίων των Σπυρόπουλου, Σαριέγκι και Καραγκούνη με αισθητά μειωμένες απολαβές, ενώ στους Σιμάο και Καντέ δεν πρόκειται να γίνει πρόταση ανανέωσης. Αποχαιρέτησαν ήδη οι Νίνης, Κλέιτον, Ρούντολφ και θα γίνει προσπάθεια για την παραμονή του Κουίνσι, αν και η Αλ Σαντ δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον δώσει εκ νέου δανεικό και προτιμά να τον πουλήσει. Τέλος οι Σειταρίδης και Πλεσί δεν υπολογίζονται και η διοίκηση θα επιδιώξει να λύσει τα συμβόλαια τους.

"Κουρεύουν" τον Κατσουράνη

Ο κεντρικός αμυντικός του Φερέιρα

Ο Φερέιρα έχει ζητήσει την απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού, δύο μέσων και δύο επιθετικών και θα αναλάβει ο ίδιος να βρει παίκτες τύπου Ζέκα στην Πορτογαλία, ενώ από την ελληνική αγορά ενδέχεται να απασχολήσουν ελεύθεροι ποδοσφαιριστές, όπως ο Σαλπιγγίδης εφόσον λύσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ, δυσαρέσκεια υπάρχει σε μέλη του Δ.Σ. για τον διακοσμητικό ρόλο της τεχνικής επιτροπής και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν παραιτήσεις στην επόμενη συνεδρίαση. Όταν συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο, αποφασίστηκε να συσταθεί τεχνική επιτροπή από τους Δομάζο-Ελευθεράκη-Κωνσταντίνου-Καμάρα, οι οποίοι θα μίλαγαν με τον Φερέιρα και τον Σαμαρά ώστε να κάνουν τις εισηγήσεις τους για το ρόστερ και τις ανάγκες του.

"Κουρεύουν" τον Κατσουράνη
INTIME SPORTS

Η μη αξιοποίηση των βετεράνων...

Ωστόσο η τεχνική επιτροπή δεν έχει συνεδριάσει ποτέ, δεν έχει μιλήσει με κανέναν και οι αποφάσεις λαμβάνονται από τη διοικούσα επιτροπή στην οποία δεν μετέχει ποδοσφαιράνθρωπος. Αποτελείται από τους Αλαφούζο-Γόντικα-Σωπήλη-Πολέμη με τον τελευταίο να απέχει από τις συνεδριάσεις, η διοικούσα έχει γίνει πλέον τριμελής και τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι γιατί δεν υπάρχει αντικατάσταση του Λεωνίδα Πολέμη από τη στιγμή που έχει επιλέξει να απέχει από τα δρώμενα της ομάδας αλλά και γιατί δεν αξιοποιούνται οι παλαίμαχοι παίκτες που έχουν πείρα από ποδοσφαιρικά θέματα.

Διαβάστε ακόμη:

Κληρώνει για Ευρώπη

Θέλουν λύση συμβολαίου του Κατσουράνη

Περιθώριο λίγων ημερών για Λέτο

Τέλος ο Μπιάρσμιρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK