Κουτρουμπής τριετίας στον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Κουτρουμπής βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (15/11) στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο.

Κουτρουμπής τριετίας στον Παναθηναϊκό
Κουτρουμπής Παναθηναϊκός

Την κοινή τους πορεία για άλλα τρία χρόνια επισημοποίησαν το μεσημέρι της Τρίτης (15/11) ο Παναθηναϊκός και ο Γιώργος Κουτρουμπής, όπως σαν είχε ενημερώσει το Contra.gr.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑ.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία για την επέκταση συμβολαίου του Γιώργου Κουτρουμπή έως τον Ιούνιο του 2019» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το «τριφύλλι».

"Η επέκταση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό είναι κάτι που ήθελα πολύ και με τιμά ιδιαίτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφωνήσαμε και θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω περισσότερες επιτυχίες και στόχους με την ομάδα στα επόμενα χρόνια. Για μένα αυτή η συμφωνία είναι ταυτόχρονα επιβράβευση και κίνητρο για τη συνέχεια. Δεν έχει σημασία να πω περισσότερα γιατί το μόνο που μετράει είναι η δουλειά και τα αποτελέσματα της ομάδας στο γήπεδο», δήλωσε ο 25χρονος αμυντικόςμετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο Κουτρουμπής αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2013 και μέχρι σήμερα έχει 66 εμφανίσεις και 2 γκολ με την πράσινη φανέλα"

Όσον αφορά τις απολαβές του, αυτές είναι σχεδόν τριπλάσιες. Συγκεκριμένα, για κάθε χρόνο συνεργασίας του θα λάβει 280.000 ευρώ, συν μια σειρά από μπόνους στόχων (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, όμιλοιChampionsήEuropaLeague), που μπορούν να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το συνολικό ποσό.

Η δε ρήτρα αποδέσμευσης (buyout) που είχε ζητηθεί να μπει απ’ την πλευρά του Ελληνα άσου, "κλείδωσε" από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (11/11) στο 1.6 εκατ. ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK