Κράξιμο σε παίκτες και Αναστασίου στον Παναθηναϊκό

Εξηγήσεις για την εικόνα και τον αποκλεισμό από την Καμπάλα ζήτησαν 300 περίπου οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού από το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες πριν από την προπόνηση του Σαββάτου.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν τα έβαλαν με κάποιον παίκτη μεμονωμένα ούτε ζήτησαν εξηγήσεις από κάποιον ξεχωριστά για τον αποκλεισμό από την Καμπάλα.

Στο "Γ. Καλαφάτης" βρίσκονταν ο Γιάννης Αλαφούζος και οι Τάκης Φύσσας, Λεωνίδα Βόκολος, οι οποίοι άκουσαν όσα έλεγαν οι φίλαθλοι του "τριφυλλιού" σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο για περίπου δεκαπέντε λεπτά πριν από την έναρξη της προπόνησης.

Οι οπαδοί των πράσινων μεταξύ άλλων είπαν:"Είναι αδιανόητη η εικόνα που είχατε στο ματς με την Γκαμπάλα. Σε κάθε ματς θα πρέπει να δίνετε το 100% των δυνατοτήτων σας και όχι να παίζετε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ο αποκλεισμός αυτός ήταν η πιο μαύρη σελίδα στην Ευρωπαϊκή μας ιστορία. Σας στηρίζουμε τρία χρόνια, τι άλλο να κάνουμε. Η ανοχή τελείωσε. Είστε η πιο ευνοημένη γενιά ποδοσφαιριστών που έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό".

Ακόμη στάθηκαν στο ότι κανείς δεν βγήκε να απολογηθεί και να ζητήσει μια συγγνώμη για την εικόνα που έδειξε το "τριφύλλι": "Δεν βγήκε κανείς σας να ζητήσει μια συγγνώμη από τον κόσμο. Λες και δεν έγινε τίποτα. Είναι ποτέ δυνατόν. Σας στηρίξαμε τόσο καιρό, πρέπει να καταλάβετε που παίζετε, να βρείτε τι φταίει και να αναλάβετε τις ευθύνες σας".

Και συνέχισαν λέγοντας: "Μας λέτε συνέχεια ότι κάτι φταίει, κάτι φταίει αλλά κανείς δεν μας λέει τι. Δεν το έχετε βρει; Για πόσο διάστημα θα συνεχίσουμε έτσι; Θα πρέπει να δείξετε άμεση βελτίωση".