Κρεμάει τα παπούτσια του ο Πέτριτς

M' ένα συγκινητικό μήνυμα στο επίσημο προφίλ του στο facebook, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μλάντεν Πέτριτς ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Τι λέει για τον Αντρέα Στραματσόνι, αλλά και τη σύζυγό του.

Κρεμάει τα παπούτσια του ο Πέτριτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την απόφαση να βάλει "τέλος" σε μία πλούσια καριέρα πήρε ο Μλάντεν Πέτριτς. Ο Κροάτης επιθετικός ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση, ύστερα από 19 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, μέσω μηνύματος στο επίσημο προφίλ του στο facebook.

Ο έμπειρος άσος του Παναθηναϊκού ευχαρίστησε τον κόσμο του "τριφυλλιού' για την στήριξη τα τελευταία 2,5 χρόνια, καθώς και τη σύζυγό του. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο Αντρέα Στραματσόνι του πρότεινε να συνεχίσει στους "πράσινους", αλλά είχε πάρει ήδη την απόφασή του.

"Κάποιες φορές μία φωτογραφία λέει πολλά περισσότερα από χιλιάδες λέξεις... Όμως, σ' αυτή την περίπτωση θα ήθελα να πω κάτι. Ανεξάρτητα του πόσο πολύ πονάει, αύριο θα είναι το τελευταίο παιχνίδι μου στη Λεωφόρο. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Αντρέα Στραματσόνι για την εμπιστοσύνη, αλλά και για την πρόταση να συνεχίσει την καριέρα μου, αλλά ύστερα από 19 χρόνια ήρθε η ώρα να πω "αντίο".

Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω την όμορφη σύζυγό μου, Δέσποινα Πέτριτς που ήταν στο πλευρό μου και με στήριζε τα τελευταία 13 χρόνια. Ευχαριστώ την οικογένειά μου... Ευχαριστώ τον μάνατζέρ μου, τους φίλους μου και όλους τους φιλάθλους για τις αξέχαστες στιγμές. Θα μου λείψετε τόσο εσείς όσο και το όμορφο παιχνίδι", ήταν το σχόλιο του 35χρονου άσου.

Δείτε VIDEO από τα κατορθώματά του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυτά προσφέρει ο Παναθηναϊκός για Ιμπάρμπο

News 24/7

24MEDIA NETWORK