Κρίσιμα για το μέλλον του Παναθηναϊκού ραντεβού Διαμαντόπουλου

Το ταξίδι του άτυπου τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού σε Ιταλία, Γερμανία για τις καταγγελίες των Κιέβο Βερόνα και Αμβούργου στη FIFA και το… έξτρα ραντεβού που προγραμματίζεται. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για το εξωτερικό αναχωρεί τις επόμενες ημέρες ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, προκειμένου να "τρέξει" μία σειρά από πολύ σημαντικές υποθέσεις που αφορούν τόσο το αγωνιστικό τμήμα, όσο και συνολικά το οικονομικό "περιβάλλον" της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο κεντρικός άξονας των ταξιδιών του "άτυπου" τεχνικού διευθυντή των "πράσινων" είναι η Ιταλία και η Γερμανία, όπου θα έχει συναντήσεις με στελέχη των Κιέβο Βερόνα και Αμβούργου, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα των χρημάτων που οφείλει στα δύο κλαμπ ο Παναθηναϊκός. Στη μεν Κιέβο απ’ τον δανεισμό του "Πόλο" Εμποκού (210.000 ευρώ) και στο δε Αμβούργο, απ’ το "πακέτο" των μεταγραφών του Μπεργκ τόσο του 2013, όσο και του περασμένου καλοκαιριού στην Αλ Αΐν (50.000 συν 350.000 ευρώ αντίστοιχα).

Οι δύο ομάδες έχουν κάνει καταγγελίες στη FIFA κατά του "τριφυλλιού", οι οποίες έχουν εκδικαστεί ήδη και μέσα στον Ιανουάριο αναμένονται οι αποφάσεις τους, που–εκτός των άλλων- μπορεί να επισύρουν μέχρι και "μπλόκο" στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού, όπως σας ανέλυσε το Contra.gr στις 31/12.

Στα ραντεβού που θα κάνει λοιπόν ο Διαμαντόπουλος θα προσπαθήσει να (προ)ετοιμάσει ένα είδος διακανονισμού με Κιέβο και Αμβούργο, ούτως ώστε με το που θα βγουν οι αποφάσεις απ’ τη FIFA, να είναι έτοιμες συμφωνίες με τις δύο ομάδες για τον τρόπο καταβολής των οφειλομένων.

Πέρα απ’ το "πακέτο" των καταγγελιών, ο άμεσος συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει προγραμματίσει συναντήσεις και με κλαμπ της Ιταλίας και της Γερμανίας, για να συζητήσουν την προοπτική 6μηνου δανεισμού επιθετικών που έχει "τσεκάρει" ήδη ο Παναθηναϊκός.

Στο ενδιάμεσο των επαφών του πάντως, είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει κι ακόμη ένα σημαντικό ραντεβού, το οποίο αναμένεται να φιξαριστεί εντός της Τετάρτης (3/1). Αυτό με τον ατζέντη του Νίκλας Χουλτ, τον Μάρτιν Νταλίν.

Ο Σουηδός μάνατζερ επέστρεψε χθες απ’ τις ολιγοήμερες, οικογενειακές διακοπές του σε εξωτικό προορισμό και προγραμματίζει συνάντηση με τον Διαμαντόπουλο είτε στην Αθήνα είτε στη Ζυρίχη προκειμένου να φτάσουν σε μία συμβιβαστική λύση και να λυθεί το συμβόλαιο του Χουλτ. Με ταυτόχρονη απόσυρση της προσφυγής του (εκδικάζεται στις 8/1) χωρίς λοιπές οικονομικές αξιώσεις απ’ τον παίκτη, πέραν της δόσης Δεκεμβρίου, ύψους 125.000 ευρώ.

Γενικά η πλευρά του Χουλτ –που βρίσκεται στη Σουηδία και "ψάχνεται" για την επόμενη ομάδα του κυρίως σε Βέλγιο και Γαλλία, έχοντας ως "εναλλακτική" την Τουρκία- έχει δείξει τις τελευταίες ημέρες μία διάθεση συμβιβασμού, προκειμένου να ξεμπερδεύει νωρίτερα με τα… δικαστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK