Τα είπε με Παναγόπουλο και μένει ο Ουζουνίδης!

Το «άδειασμα» του Αλαφούζου στον Ελληνα τεχνικό, τα άσχημα μαντάτα για την οριστική παύση πληρωμών, ο κίνδυνος από την UEFA και τις προσφυγές και το ραντεβού του Ουζουνίδη στην ΠΑΕ που θα ξεκαθαρίσει πολλά…

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Γιάννης Αλαφούζος απέφυγε (διόλου διακριτικά) να συναντήσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (25/9), στέλνοντας αντ’ αυτού σε συνάντηση με τον Ελληνα τεχνικό, τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Αγησίλαο Τουμαζάτο και τον πρόεδρο της «Συμμαχίας» και υπεύθυνο αγώνων, Σπύρο Βλάχο, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις αποφάσεις του, αλλά και το τι μέλει γενέσθαι (συνολικά) στην ομάδα από τούδε και στο εξής…

Τα δε… μαντάτα για τον Ελληνα τεχνικό δεν ήταν καθόλου ευχάριστα, καθώς έμαθε (με επίσημο τρόπο πλέον) πως -παρά τις διαβεβαιώσεις που είχε πάρει ο Ουζουνίδης το καλοκαίρι- διακόπτεται οριστικά η χρηματοδότηση από την πλευρά του Αλαφούζου. Οπερ σημαίνει πως:

α) Δεν πρόκειται να διευθετηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν εν όψει του ελέγχου της UEFA και του Financial Control Panel, που πρέπει να τακτοποιηθούν ως το Σάββατο 30/9. Κοινώς η UEFA θα βγάλει… κίτρινη και παράλληλα αυστηρή προειδοποίηση προς τους «πράσινους» εν όψει των επόμενων ελέγχων, προετοιμάζοντάς τους για οριστική… αποβολή απ’ τα Κύπελλα Ευρώπης για 1 έως 3 χρόνια.

β) Δεν προβλέπεται να πληρωθούν οι δόσεις συμβολαίων και ομάδων που είναι προγραμματισμένο να γίνουν στο τέλος Οκτώβρη. Με απλά λόγια, το καθεστώς αβεβαιότητας (και εντός των αποδυτηρίων) θα πολλαπλασιαστεί και από τον Δεκέμβρη θα υπάρχουν πλέον ορατοί κίνδυνοι προσφυγών κι εσωτερικής «διάλυσης» του ρόστερ, πριν κλείσει καλά-καλά ο πρώτος γύρος.

Όλα αυτά έχουν φέρει ακόμη περισσότερο στα… όριά του τον Ουζουνίδη, ο οποίος «ζυγίζει» πλέον όλα τα ενδεχόμενα, καθώς το μέλλον της ομάδας είναι κυριολεκτικά στον… αέρα και ο ίδιος θα πρέπει εκτός απ’ το ρόλο του προπονητή, να επωμιστεί και χίλια δυο άλλα πράγματα, κάνοντας διαρκώς τον «πυροσβέστη».

Ο Ουζουνίδης μάλιστα, συναντήθηκε στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ στο Μαρούσι με τον Χρήστο Παναγόπουλο κατά την οποία αναζητήθηκαν λύσεις στο αδιέξοδο. Από αυτήν προέκυψε ότι ο Ελληνας τεχνικός δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει το καράβι σ' αυτήν την κρίσιμη καμπή στην ιστορία του συλλόγου.

Μάλιστα ο Εβρίτης προπονητής σκέφτεται να μιλήσει στον κόσμο για να του ζητήσει τη βοήθειά του όπως αυτός μπορεί να την προσφέρει υπό αυτές τις συνθήκες. Ξέρει βέβαια ότι η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά μένει ως...καμικάζι αυτοκτονίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK