Έτοιμος να τα βροντήξει ο Αλαφούζος!

Ευθείες βολές από τον Χρήστο Παναγόπουλο για τον ΠΑΟΚ. Μίλησε για "ξενόφερτα ήθη" και για ματς που διακόπηκε επειδή το ήθελε ο "δικέφαλος". Προανήγγειλε ΔΣ σήμερα Πέμπτη και άφησε ανοικτή την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου αλλά και της ομάδας από τα πλέι οφ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ NEOY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ TOY ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΚΑΙ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ(Δ) ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ(Α)  (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ NEOY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ TOY ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΚΑΙ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ(Δ) ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ(Α) (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Χρήστος Παναγόπουλος, στενός συνεργάτης του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με δηλώσεις του προανήγγειλε ΔΣ για σήμερα Πέμπτη, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου, αλλά και της ομάδας από τα πλέι οφ. Παράλληλα, εξαπέλυσε βολές σε βάρος του ΠΑΟΚ και της διοίκησής του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Δώσαμε την ευκαιρία μέσα από ένα μεμονωμένο περιστατικό, καταδικαστέο, να εκμεταλλευτούν άνθρωποι χωρίς αρχές του ευ αγωνίζεσθαι έναν αγώνα και να τον πάρουν στα χαρτιά. Μας προκαλεί πόνο. Ο Παναθηναϊκός μέχρι σήμερα δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ άνομα μέσα για να υπερισχύσει, ούτε όμως η Πολιτεία φαίνεται διατεθειμένη να βάλει τέλος σε όλα αυτά.

Επειδή, όμως, ούτε ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να μην αντιμετωπίσει τα νέα ξενόφερτα ήθη και τρόπους, αύριο θα γίνει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο όπου θα εξεταστούν οι τρόποι αντίδρασης. Αν θα συνεχίσει υπό τη διοίκηση αυτή να συμμετέχει σε ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.

Η επόμενη ημέρα θα είναι βασισμένη στα όσα θα γραφτούν από του διαιτητές στο φύλλο αγώνα. Οι οποίοι διέκοψαν ένα παιχνίδι κατά πως το ήθελε και πίεζε ο ΠΑΟΚ. Όλα είναι ανοιχτά για τον κύριο Αλαφούζο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK