Ξαφνική επίσκεψη οπαδών στο Κορωπί: "Μας προδώσατε"

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε αντιπροσωπεία των οπαδών του συλλόγου το περασμένο Σάββατο (5/3).

Ξαφνική επίσκεψη οπαδών στο Κορωπί: "Μας προδώσατε"

Περίπου 50 οπαδοί του Παναθηναϊκού έδωσαν το "παρών" στο Κορωπί χωρίς να το γνωστοποιήσουν στη διοίκηση και αφού πρώτα διέκοψαν την προπόνηση, έφεραν τους παίκτες προ των ευθυνών τους.

"Εχουμε βάλει τόσες φορές πλάτη αλλά εσείς μας προδώσατε. Ξέρουμε τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για να μην έχετε το πάθος που πρέπει σε σημαντικά παιχνίδια, όπως για παράδειγμα σε εκείνα με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο που έφεραν τον αποκλεισμό. Πέρα από το σύστημα που μας πολεμάει, έχετε και εσείς πολύ μεγάλη ευθύνη για όσα έχουν γίνει φέτος.

Να κάνετε όλοι την αυτοκριτική σας και να καταλάβετε που παίζετε πριν είναι πολύ αργά. Αν κάποιοι από εσάς νομίζουν ότι έχουν δώσει όσα μπορούν και είναι σε θέση να κοιμούνται ήσυχοι, καλύτερα να φύγουν τώρα. Οσοι ήρθαν τον Γενάρη έχουν την μικρότερη ευθύνη, αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει σε ποια ομάδα αγωνίζεται.

Ο κόσμος βρίσκονταν στους δρόμους, είχε συσπειρωθεί και εσείς καταφέρατε να τους ξενερώσετε ενώ έδιναν "μάχη" για τον Παναθηναϊκό. Σταματήστε μία και καλή να δίνετε δικαιώματα τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο", τόνισαν μεταξύ άλλων στους παίκτες οι οπαδοί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK