Ξανά εκτός ο Ιμπάρμπο

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο συμμετείχε και το Σάββατο (17/9) στο κανονικό πρόγραμμα των "πράσινων",ωστόσο ο Αντρέα Στραματσόνι έκανε την… έκπληξη και τον απέκλεισε απ’ την 20μελή αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ (20/9), κρίνοντας πως δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος.

Ξανά εκτός ο Ιμπάρμπο
ibarbo ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μια έκπληξη υπήρχε στην 20μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο (18/9) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που ανακοίνωσε ο Αντρέα Στραματσόνι αργά το βράδυ του Σαββάτου (18/9), καθώς εκτός απ’ την (αναμενόμενη) απουσία του «λαβωμένου» Γιώργου Κουτρουμπή, στους «απόντες» ήταν και ο Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Ο «Μπάμπης», όπως αποκαλούν οι συμπαίκτες του στο «Γ. Καλαφάτης» τον Κολομβιανό επιθετικό, πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, ωστόσο αισθανόταν ακόμη ορισμένες μικρές ενοχλήσεις στο δεξί γόνατό του. Ο «Στράμα» λοιπόν, αποφάσισε να μην το ρισκάρει και τον άφησε εκτός, μέχρι να ξεπεράσει στο 100% το μικροπρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, αφού στο συγκεκριμένο γόνατο αντιμετώπισε στο παρελθόν έναν πιο σοβαρό τραυματισμό, όταν έπαιζε στη Ρόμα.

Από εκεί και πέρα, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή για αγώνα πρωταθλήματος ο Κριστοφέρ Σαμπά, ενώ έμειναν εκτός και ο ι Μπουμάλ, Τελάντερ, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Μαρινάκης.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Στιλ, Κοτσόλης, Οδ. Βλαχοδήμος, Μολέδο, Χουχούμης, Mέστο, Σάμπα, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK