Ξεπέρασε τις 5.000 εγγραφές η "Παναθηναϊκή Συμμαχία"

Η χειρότερη οικονομική συγκυρία που βιώνει η Ελλάδα, δεν εμποδίζει την "Παναθηναϊκή Συμμαχία" να προσελκύει όλα και περισσότερα μέλη στα μητρώα της.

Ξεπέρασε τις 5.000 εγγραφές η "Παναθηναϊκή Συμμαχία"
παναθηναϊκή συμμαχία

Από το Σάββατο (27/6), όταν και ανακοινώθηκε η διενέργεια του δημοψηφίσματος και το κλείσιμο των τραπεζών τρεις μέρες αργότερα, την Τρίτη (30/6), οι Έλληνες βιώνουν μία πρωτοφανή οικονομική συγκυρία.

Στην πλειονότητα του πληθυσμού επικρατεί η ανησυχία για το μέλλον, ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε την " Παναθηναϊκή Συμμαχία" να παρουσιάσει ραγδαία αύξηση στις εγγραφές της!

Στις 22 Ιουνίου, ξεπέρασε τα 3.000 μέλη και έπειτα από δύο εβδομάδες, τα μέλη ανήλθαν άνω των 5.000! Όσο για την οικονομική συνδρομή, από τις 300.000 ευρώ, ήδη, ξεπέρασαν τις 515.000 ευρώ.

Η ποσοστιαία άνοδος των εγγραφών αυξάνεται με ταχύ ρυθμό, παρά τις αντίξοες συνθήκες στην οικονομία και ευλόγως δημιουργεί το ερώτημα, πόσα θα ήταν τα μέλη σε ένα φυσιολογικό καλοκαίρι.

Όπως και να έχει, το σημαντικό για τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον πρόεδρο, Γιάννη Αλαφούζο, είναι ότι κερδίζουν την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων φίλων του Τριφυλλιού και πείθουν ότι το πρότζεκτ της ποδοσφαιρικής ομάδας προοδεύει συνεχώς.

Ξεπέρασε τις 5.000 εγγραφές η "Παναθηναϊκή Συμμαχία"
παναθηναϊκή συμμαχία1

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Συμμαχίας:

"Πέντε χιλιάδες ευχαριστούμε!!!

Παρά τις αντιξοότητες και τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν ξεπεράσαμε τα πέντε χιλιάδες Μέλη.

Ομάδα και κόσμος είμαστε ένα. Προχωράμε ενωμένοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK