Ξέσπασμα Μπεργκ: "Δεν πάει άλλο"!

Ο Μάρκους Μπεργκ φανερά στεναχωρημένος από την ισοπαλία στην Βέροια, δήλωσε πως δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η νοοτροπία του Παναθηναϊκού να χάνει δικά του παιχνίδια.

Ξέσπασμα Μπεργκ: "Δεν πάει άλλο"!
berg ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν κρύφτηκε ο Σουηδός επιθετικός στις δηλώσεις στην NOVA μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια και μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα του Παναθηναϊκού.

"Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε την κατάλληλη ποιότητα να σκοράρουμε. Στην επανάληψη δεν ήταν ο Παναθηναϊκός που ξέρουμε, παίξαμε πολύ άσχημα. Δεν ήμασταν Παναθηναϊκός. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν διαφορετικά, όμως αυτό συμβαίνει όταν χάνεις ευκαιρίες και δεν κλειδώνεις την νίκη", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Το έχουμε συζητήσει μέσα στα αποδυτήρια, ότι με τις μικρές ομάδες που κλείνονται πίσω και παίζουν αμυντικά με εμάς, πρέπει να δίνουμε περισσότερα και να παίρνουμε νίκες. Οφείλουμε να σκοτώνουμε τέτοια παιχνίδια και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί να χάνουμε βαθμούς έτσι με αυτό τον τρόπο".

Για την απόδοση του και το αν υπάρχει χημεία στην ομάδα, δήλωσε:

"Είναι καλά, αλλά πάντα μπορείς να κάνεις τα πράγματα καλύτερα. Πάντα υπάρχει το καλύτερο. Για παράδειγμα είδαμε δύο διαφορετικά πράγματα ανά ημίχρονο στην Βέροια. Έγιναν πολλές συνεργασίες, έφτανε η μπάλα μπροστά, κάναμε πολλές φάσεις, αλλά δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση και η μπάλα δεν έμπαινε μέσα".

Για το αν χρειάζεται αλλαγή στην τακτική ο Παναθηναϊκός, είπε:

"Είναι λογική αυτή η ερώτηση. Δεν είναι ένα το παιχνίδι που έγινε έτσι, αλλά πολλά παιχνίδια, περίπου 3-4 που λειτουργούμε έτσι. Πρέπει να το φτιάξουμε στο γήπεδο και να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα, γιατί δεν είναι αποδεκτό να χάνουμε βαθμούς έτσι. Πρέπει να το συζητήσουμε ως ομάδα και να το λύσουμε. Δεν αρκεί η συζήτηση πρέπει να βγούμε έξω στο γήπεδο και να το διορθώσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πλήγωσε ξανά τον Παναθηναϊκό ο Μπαλάφας
Στραματσόνι: "Κάναμε κακή διαχείριση"

News 24/7

24MEDIA NETWORK