Κυκλοφόρησε η φανέλα για τα 45 χρόνια από τον τελικό του Ουέμπλεϊ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε την Παρασκευή ότι έχει τεθεί ήδη στη διάθεση του κοινού η φανέλα για την 45η επέτειο της συμμετοχής του Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1971.

Κυκλοφόρησε η φανέλα για τα 45 χρόνια από τον τελικό του Ουέμπλεϊ

Η εμφάνιση, που φόρεσε η ομάδα στο ιστορικό παιχνίδι της 2ης Ιουνίου του 1971 κόντρα στον Αγιαξ, έχει μάλιστα και μία ιδιαίτερη τεχνοτροπία.

Η σχετική ανακοίνωση

H συλλεκτική εμφάνιση που φόρεσε η «χρυσή» ενδεκάδα του Παναθηναϊκού γράφοντας μοναδική Ιστορία, ζωντανεύει ξανά μέσα από μια μοναδική φανέλα ρέπλικα για κάθε φίλαθλο.

Φτιαγμένη ακολουθώντας την αυθεντική, χειροποίητη, τεχνοτροπία υφαντουργίας της εποχής,  η φανέλα έχει πανομοιότυπη ραφή με την πρωτότυπη, ανάγλυφη ύφανση και το Τριφύλλι στην καρδιά, σαν κέντημα στο χέρι.

Κυκλοφορεί σε κουτί πολυτελείας και σε μεγέθη για μικρούς και μεγάλους.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ