Λαμπρά εγκαίνια με στόχο την κορυφή

Με τη συνδρομή και τη συμπαράσταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έγιναν τα εγκαίνια του νέου σκοπευτηρίου του Ερασιτέχνη, στην αίθουσα της Θύρας 14.

Λαμπρά εγκαίνια με στόχο την κορυφή

"Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα"είναι ο όρος που χρησιμοποιεί το σκοπευτικό τμήμα για το νέο του στολίδι στη Θύρα 14.

Τα εγκαίνια του νέου σκοπευτηρίου του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (26/11) το απόγευμα, παρουσία του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο -η συνδρομή του οποίου ήταν καταλυτική στην υλοποίηση της αίθουσας- να τιμά την εκδήλωση του Συλλόγου και να κόβει την κορδέλα.

Πλήθος κόσμου και φυσικά όλοι οι αθλητές του τμήματος –μικροί και μεγάλοι- έδωσαν το παρών, μπήκαν με το… δεξί στην αίθουσα, ευχήθηκαν πολλές επιτυχίες και έγραψαν τις ευχές τους για το τμήμα σε ένα μεγάλο στόχο, ο οποίος θα είναι οδηγός των «πράσινων» σκοπευτών με στόχο την επιστροφή του τμήματος στην κορυφή!

Μιχαλαριάς: "Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ"

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς καλωσορίζοντας τον κ. Γιαννακόπουλο, του έδειξε σε τι κατάσταση ήταν πριν η αίθουσα, τονίζοντας ότι είναι πρώτη φορά που αποκτά δικό του «σπίτι» το σκοπευτικό τμήμα. «Αυτή η αίθουσα είναι μια ακόμα απόδειξη ότι έχει ξεκινήσει η αναγέννηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. Στόχος είναι να έρθουν ξανά τίτλοι και από τη νέα γενιά σκοπευτών που θα χτιστεί εδώ μέσα. Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι παντοτινός πρωταθλητής σε όλα τα σπορ».

Η πρώτη βολή!

Ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Κατσίρης μαζί με το Νίκο Κοκκινάκη παρέδωσαν τιμητική πλακέτα στον κ. Γιαννακόπουλο, καθώς και το t-shirt του τμήματος, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την χαρακτηριστική κίνηση του Πράνιτς στον πανηγυρισμό του 3-0 επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη. Αμέσως μετά ο κ, Γιαννακόπουλος δέχτηκε να ρίξει την πρώτη βολή στο σκοπευτήριο υπό τις οδηγίες του προπονητή κ. Κοτταρά.

Λαμπρά εγκαίνια με στόχο την κορυφή

Κατσίρης: "Να είναι όλοι υπερήφανοι"

Ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Κατσίρης λίγο πριν την βράβευση ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά σας που ήταν καταλυτική αλλά πρέπει να ευχαριστήσω τα παιδιά από τα συνεργεία που δούλεψαν και τον Τάσο τον Παπαδόπουλο, τη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Ως έφορος και αθλητής του τμήματος δεσμευόμαστε ότι θα φτιάξω μια ομάδα που θα είναι πρώτη να είστε περήφανος κι εσείς και όλοι οι Παναθηναϊκοί».

Γιαννακόπουλος: "Επιτυχίες ξανά"

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος συνέδραμε οικονομικά, σημείωσε: «Έχω ενημερωθεί και βλέπω κιόλας ότι το τμήμα σκοποβολής ήταν επί χρόνια στην κορυφή και είναι ένα εκ των ιστορικότερων τμημάτων του Παναθηναϊκού. Ήρθε η ώρα να βοηθήσουμε κι εμείς, με αυτό το μικρό κομμάτι, εσάς τους αθλητές να φέρετε ξανά επιτυχίες και διακρίσεις σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο και τρόπαια στον Παναθηναϊκό».

Λαμπρά εγκαίνια με στόχο την κορυφή

Αγώνας επίδειξης

Ακολούθησαν αγώνες επίδειξης από τα παιδιά της ακαδημίας του Παναθηναϊκού Α.Ο, τις απονομές των οποίων και έκανε ο κ. Γιαννακόπουλος με τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Συγκινητική στιγμή και όταν ο πατέρας του Νίκου Κοκκινάκη, Δημήτρης -ιστορικό μέλος και φυσικά πρωταθλητής- έριξε βολή στο σκοπευτήριο όπου αναμένεται να μεγαλουργήσει ο γιος μαζί με την υπόλοιπη παρέα των "πράσινων" πιστολιών!

Αξιοσημείωτο είναι ότι το "παρών" έδωσε ο αντιδήμαρχος, Χρήστος Τεντόνας, μαζί με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Παναθηναϊκού Κινήματος και δημοτικού συμβούλου, Νίκο Αβραμίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK